- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
szegto
senior tag
válasz Khelben #5063 üzenetére
A hardvert meg a szoftvert szerintem ne vegyük egy kalap alá, mivel elektronikai eszköz így akár melyik csúcs cucc lehet szériahibás, vagy meghibásodhat benne valami amit garanciában cserélnek jó esetben.
Inkább a felhasználókhoz való hozzáállással van a probléma.[ Szerkesztve ]
-
-
DarkChild
senior tag
válasz Khelben #4741 üzenetére
A 2015-ös, 128 GB-os LTE iPad Pro momentán 410 000-be kerül (iStyle), míg a 2014-es LTE Tab S 10.5 már 140e alatt elérhető. Szóval itt az almát hasonlította a kolléga a körtéhez, jó Apple-ös szokás szerint...
(4 kilós árszinten én már inkább a Surface Pro-val hasonlítgatnám az iPad Pro-t, nem egy Androidos kütyüvel.)
[ Szerkesztve ]
-
Ed Parker
nagyúr
válasz Khelben #4738 üzenetére
Kb 2x-es, de nem igazán releváns a hasonlat, mert ez ugye 128gb míg ami nekem volt csak 16gb.
A kijelző is drágább ekkora méretben, az Alu ház is drágább mint a műanyag, 4hangszóró, stb.
De ez nem is erről szólt, csupán érdekességképpen hogy van már ilyen sebesség is mobil eszközökből.
A Samsung is ki fogja adni a sajátját, 2x8 magos processzorral, 4 v. több gb rammal, rövid időn belül.
Ne ragadjunk le 2014-bePusihusi: tök igazad van, ez nem a flame-ről szól, sem a trollkodásról, csak mint volt tab s tulaj megosztottam a topikba az újdonságot.
[ Szerkesztve ]
-
PoPeC
csendes tag
válasz Khelben #4415 üzenetére
Sziasztok!
Most tervezek venni egy S 10.5-öt használtan.
Említettétek, hogy álló módban nem túl kényelmes használni a tabletet a gombok elhelyezkedése miatt.
Ez mennyire zavaró? Azért lehet normálisan használni álló módban a tabletet vagy a fenti probléma teljesen elrontja az élményt? Emellett mennyire zavaró vagy kevésbé jó híreket és PDF-et olvasni 16:10-ben? Sok helyen azt olvastam, hogy ezekre a 4:3 (S2, Ipad) alkalmasabb.
Számomra a hírolvasás és nagyobb, ábrás PDF-ek olvasása miatt ezek nagyon meghatározóak és egy kissé elbizonytalanodtam a vásárlással kapcsolatban az álló módra tett megjegyzések miatt.
Üdv,
Ádám[ Szerkesztve ]
-
Dyingsoul
veterán
válasz Khelben #4455 üzenetére
Egybként leszedni hogy lehet az üvegfóliát? Én úgy láttam már megigazítani is problémás dolog ha kicsit elrontja az ember feltétel közben
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Syl
nagyúr
válasz Khelben #4435 üzenetére
Erről a cikkről beszélsz?
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
gezatata
aktív tag
válasz Khelben #4407 üzenetére
Ti az E-robotot keresitek.
itt a forumban lehet érdeklődni hogy lehet megoldani.
volt aki két rövid koppintással tiltotta az összes gombot a kütyüjén és ujjúbb kettő koppintással feloldatta őket.
Az e-robot alap az androidon.Egy hóember kérdezi a másiktól: Szerinted ki készített minket? Válaszul a másik: Senki. █ Az Isten szeretet, és aki kitart a szeretetben, az az Istenben marad, s az Isten is benne marad.
-
Dyingsoul
veterán
válasz Khelben #4276 üzenetére
Oké, közben találtam egy szerintem jó eladót, leadtam nála a rendelést egy ilyen 9 órás tempered glassra.
Tokot még mindig nem sikerült megoldanom. Akik olcsón árulnak eredeti tokot, azok Mo-ra nem szállítanak, keresnék egy olyan embert aki mondjuk északabbra él és oda szállítanak, majd továbbküldenék nekem, mert ez eléggé kihagyhatatlan ajánlat egy eredeti tokért.- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Dyingsoul
veterán
válasz Khelben #4272 üzenetére
És ez miért jobb, mint a sima fólia? A fólián sem megy keresztül a karc, azért nem hagymát akarok vágni a kijelzőn. Egyébként adhatnál egy korrekt linket, mondjuk akitől te is vetted, mert ez még csak nem is szállít Hunországba. Nem tudom mi számít ilyen téren jobbnak mármint hogy miért jobb ez vagy az, nekem eddig csak sima fóliám volt. (mondjuk Omnia 2-mre volt brando fóliám azt még mosni is lehetett. )
Apropó eredeti vs utángyártott tok téma: Úgy olvastam az eredeti tokot alig lehet leimádkozni a tabról, plusz a samu nem vállal rá garit, ha leszedés közben megsérül. Annyira ragaszkodik a tok a tabhoz, hogy teljesen rágyógyul? Ezért is félek az eredeti toktól na meg hogy a pénzemet is megeszi.
[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Dyingsoul
veterán
válasz Khelben #4268 üzenetére
Milyen üveget? Erről mesélj plz.
(#4269) Ed Parker: gyerek nincs, de ahogy felettem is mondták, a tokba is begurulhat egy bármi akár mikor. Illetve ha elcsúszik a fedele mert sietek vagy ilyesmi nem szeretném ha vmi lesúrolná.
[ Szerkesztve ]
-
Dyingsoul
veterán
válasz Khelben #4261 üzenetére
És ez mennyi idő alatt érkezett meg neked? 60 napot azért nem vállalnék be. Csütörtökön lesz itt a tab, mint mondtam, pár napot elvagyok vele tok nélkül, de jó volna mielőbb szerezni valamit amibe belegöngyölöm.
Egyébként kijelző fólia téren mit ajánlotok?
-
bupemko
senior tag
-
oncsi
őstag
válasz Khelben #4126 üzenetére
Ha csinálsz egy gyári visszaállítást a Tab-al, majd egy eddig nem használt fiókot regisztrálsz a Dropbox mellé, akkor újra kapsz 2 év 48GB-ot amikor újra telepíted. Persze ha előtte mindent mentettél, akkor nem is kell újra telepíteni, csak az új fiók elkészülte után visszaállítani, és megadni az új fiókot.
(legalábbis mikor átadtam a régi 8020-as Note 10.1-et, akkor FR, újra belakás, új cím után lett megint új DB free 50GB-is)[ Szerkesztve ]
Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
Ed Parker
nagyúr
válasz Khelben #4126 üzenetére
Mielőtt lejár kapsz majd legalább 10 mailt hogy kéne váltani prémium csomagra, vagy cuccolj át, mert mikor lejár a határidő az összes adatod fényt kap.
Nekem a htc-ről volt 25g tárhelyem, ami most nyáron járt le. Szerencsére van még így is 55g, de ha majd ez is lejár max előfizetek.
Sony viszont a box nevű felhőt használja és ott az 50g megmarad, vagyis nincs időkhöz kötve. -
törölt tag
válasz Khelben #4120 üzenetére
Nekem felajánlotta az ingyeneset is, aztán átirányított a Dropbox weboldalára és ott aktiváltam.
"You've successfully linked your Samsung device to Dropbox! We've awarded your account with 48 GB of bonus space for the next 24 months.
This means you now have a total of 53.75 GB to store and share your photos, videos and docs with Dropbox. To get even more space and advanced features, check out our upgrade options.
Thanks again for supercharging your Samsung device with Dropbox!
Enjoy,
- The Dropbox Team" -
Gevox
tag
válasz Khelben #4014 üzenetére
Nagyon köszi az infókat nektek!
Arra a kérdésemre esetleg kaphatok választ,hogy fülesen hallgatva hangosabb-e a tab mint mondjuk egy galaxy s 4 mobilon?
Másik kérdés még,hogy használtan,szolgáltatós tabot érdemes venni?
Gondolok itt a letiltásra ha nem fizetik. Ezt is ugyanúgy letilthatják?Köszönöm!
-
Syl
nagyúr
válasz Khelben #4014 üzenetére
Pontosan ugyanez az én véleményem is. Én iPad Miniről váltottam 10.5-re. Könyvolvasáshoz nem az ideális, de PDF-hez, youtube videókhoz nincs jobb. Pláne, hogy ez 16x10 képarányú, nincs alul-felül az a gyászkeret. Plusz a két oldalsó hangszóró egyszerűen nem kifejezhető mennyivel jobb, mint az iPad egy darab hangkeltője. Félreértés elkerülése végett megjegyezném, hogy az iPad hangszórója nagyon jó minűségű, nagyon szépen szól, de csak egy van belőle, méghozzá a készülék "alján". Ha "fektetve" videóztam, akkor csak egyik oldalról jött a hang. Ráadásul kézzel kellett ilyen tölcsérszerűséget formálnom a tenyeremmel, hogy "előre" jöjjön a hang.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
-
-
Syl
nagyúr
válasz Khelben #3864 üzenetére
Telekom csak "Titanium bronze" színt árul
(#3863) GrooveHero
Én Firefoxot használok, na az tud csak igazán laggolni.
Rendszer ki van pucolva (igaz két aktív user profil állandóan használva-váltogatva), az sajnos nem segített a böngészőn. Meg az Adobe Reader-en Minden más vajsima.Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- World of Tanks - MMO
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Villanyszerelés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest