- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khelben
nagyúr
válasz philoxenia #5090 üzenetére
Ilyet vettem a gyerekeknek, amikor 19k-ba került.
-
Khelben
nagyúr
Én rengeteg oldalon beleütközök olyan dolgokba, amiben nem tudja helyettesíteni a pc-t. Pl. itthon a NAS-on nem tudok elindítani egy letöltést, ami elég alap dolog lenne. Vagy sok olyan oldal van, ami tabon máshogy néz ki, hiába kapcsolom be az asztali nézetet. Szóval netezést számomra pl. nem tudja kiváltani teljesen. Filmnézésre én sem használom, esetleg ha sokat vonatoznék vagy ilyesmi.
-
Khelben
nagyúr
-
Khelben
nagyúr
válasz csalafinta65 #4516 üzenetére
ha vásárolok, a kínálat teljes palettáját végig nézem.
Te igen. Az emberek 90%-a meg nem, ennyi.
-
Khelben
nagyúr
Ha valakit még érdekel a kínai tok, megint szállítanak Magyarországra.
-
Khelben
nagyúr
válasz csalafinta65 #4449 üzenetére
Kártyákról volt szó, nem tabról.
-
Khelben
nagyúr
válasz csalafinta65 #4446 üzenetére
-
Khelben
nagyúr
válasz csalafinta65 #4440 üzenetére
Kár, hogy így is drágább, mint máshol akció nélkül...
-
Khelben
nagyúr
válasz csalafinta65 #4294 üzenetére
Nincs egyedül
-
Khelben
nagyúr
válasz csalafinta65 #4280 üzenetére
Ez nem smucigoskodás, egyszerűen annyit nem ér nekem egy egyszerű bluetooth billentyűzet, ami ráadásul nem is magyar nyelvű. 10k-ért már lehet normálisat kapni, ezért 15k-ban határoztam meg azt a maximum árat, amit hajlandó vagyok kiadni érte.
-
Khelben
nagyúr
válasz csalafinta65 #4277 üzenetére
Ráérek 2 év múlva is megvenni
-
Khelben
nagyúr
válasz Dyingsoul #4273 üzenetére
Azt a linket adtam, ahonnan én rendeltem. Arról nem tehetek, hogy közben meggondolta magát és már nem szállít hozzánk. De többen is árulnak ilyet. Azért jobb, mint a fólia, mert a fólia kb. attól is megkarcolódik, hogy végiggyalogol rajta egy légy. Ez meg a tablet üvegénél is egy fokkal ellenállóbb. Tehát az élettartama, ha nem töröd össze, sokszorosa a fóliának.
Tokból én billentyűzetest szeretnék, de azért nem adok 30k-t. Majd ha 15k-ért lesz valahol akcióban, akkor megveszem. A mostani tokot átmeneti megoldásnak vettem, de bejött, teljesen olyan, mint a gyári.(#4275) csalafinta65 : nekem kb. 12 másodperc volt feltenni, semmi szenvedés nem volt vele. Gyári lyukakba belement, két kattanás és kész.
[ Szerkesztve ]
-
Khelben
nagyúr
válasz csalafinta65 #4260 üzenetére
Igen, aktív és ugyanúgy 3 szögben állítható, mint a gyári. Szerintem ugyanarról a dzsunkáról érkezik, mint a gyári, csak ezt délután gyártják
-
Khelben
nagyúr
válasz csalafinta65 #4180 üzenetére
Akkor szerintem ez user error lesz. Én nem látok semmilyen zavaró lagot.
-
Khelben
nagyúr
válasz csalafinta65 #4176 üzenetére
Miért nem teszel fel másik launchert? Novával én semmilyen lagot nem látok.
-
Khelben
nagyúr
Nekem is megérkezett a tokom. Teljesen korrekt, nekem rendesen megáll mindhárom állásban. Az ajándékba kapott fólia a legjobb, amihez eddig tablet fronton szerencsém volt, a széleken is teljesen buborékmentesen felment. Az OTG kábel is működik és a toll is.
-
-
Khelben
nagyúr
válasz csalafinta65 #4070 üzenetére
Nem, összesen ennyi, 4490 Ft 24 hónapig, kezdőrészlet nélkül. 2 év hűséget vállaltam az internetre, de ez nem túl nagy áldozat, mert nálunk nincs más, csak T.
-
Khelben
nagyúr
válasz csalafinta65 #4068 üzenetére
A T-nél pl. csak simeset adtak, 107k Ft-ért, annyiért nem válogat az ember
-
Khelben
nagyúr
Kicsit off: ugye jár a cucchoz 50GB dropbox hely 2 évre. Én megpróbáltam ezt aktiválni, a készüléken ki is írta, hogy OK, de a fiókomban nem jelent meg a plusz hely. Hozzátartozik, hogy kb. 3 éve volt már egy samsung telefonom, és ahhoz aktiváltam az 50GB-ot. Ilyenkor mi van? Elő lehet valahogy hozni újra azt a felületet, ahol aktiválni kell?
-
Khelben
nagyúr
Én a Tab 7.7-ről váltottam a 10.5-re. Úgy látom, hogy a kicsinek egy helyen van létjogosultsága: ha valaki sok könyvet olvas. Arra sokkal kényelmesebb a kisebb méret és súly. Viszont ha már pdf-eket kell olvasni ábrákkal vagy filmet nézni, arra mindenképp a nagyobb a jobb. Néha a vonaton vagy az ágyban olvasva visszasírom a 7.7 súlyát, de tényleg mindenhol máshol jobb a 10,5. Én is 8.4-est akartam venni, de az nem volt a T-nél, így lett a nagyobb, viszont a 8.4-gyel most szidnám magam, hogy a pdf-es szakkönyveket nem tudnám rendesen olvasni, csak belenagyítgatva.
[ Szerkesztve ]
-
Khelben
nagyúr
válasz csalafinta65 #3969 üzenetére
Jól látom, kisebb felbontás, ugyanaz a hardver, drágábban?
-
Khelben
nagyúr
Na, megérkezett hozzám is a cucc, 3 munkanapba telt a T-nek. 5.0.2 van rajta. Olvastam itt a topicban, hogy nem megy a külső sd kártyára másolás és az alkalmazások telepítése, de nekem működik. Ha bemegyek az alkalmazásokhoz, akkor ott némelyiknél (amiket én telepítettem) ki tudom választani, hogy áthelyezés sd kártyára és akkor egy részét átrakja a külső sd-re. ES File Explorer pedig simán másol a nas-ról az SD kártyára.
-
Khelben
nagyúr
válasz csalafinta65 #3893 üzenetére
Ha jól olvastam, azt is csak szeptember 20ig. Remélem, addig ideér az enyém is... Aki t-től rendelte: mennyi idő alatt ért ki? Múlt hét kedden rendeltem, 1-másfél hetet mondtak.
-
Khelben
nagyúr
Valaki fel tudna homályosítani, hogy az LTE / nemLTE változatok hardvere között mi a különbség? A leírást olvastam, tudom, hogy más a cpu, de ez a gyakorlatban mit jelent?
-
Khelben
nagyúr
Sziasztok, rendeltem egy ilyen tabot a T-től, majd jövök a hülyébbnél hülyébb kérdésekkel meg elkezdtem visszaolvasni is. Egy kérdés izgat most: a T csak bronz színűt ad ugye? Nem fordulhat elő, hogy fehéret hoz a futár?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- Windows 10
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Hálózati / IP kamera
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- World of Tanks - MMO
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest