- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
válasz
Vyndree #2132 üzenetére
Még azon agyalok, hogy a Galaxy akksija nagyon jó, nagyon sokat bir, de azt olvastam a ZTE Blade-t tölteni kell naponta, mi lesz ha még megosztom vele a netet? Birja 3 órát és lemerül nekem? Az elég gáz lenne.
Másik hogy magán a Blade-n van gmail chat kliens? Mert akkor ha sietek össze se kéne kapcsolni a Galaxyval, hanem megoldok a telefonon 1-1 üzit. -
-
Mawyx
őstag
Meg lehet azt oldani, hogy a mobiltelefonomon (t-s feltöltős) bekapcsolok egy internet csomagot és bluetoothon valahogy megosztom úgy, hogy a galaxy wifi 5.0-mal tudjak netezni? A galaxyba nem lehet sim kártyát tenni, ezt szeretném megoldani valahogy.
-
Mawyx
őstag
Az normális, hogy ha rádiót hallgatok, folyamatosan pattog? Fülhallgatóval meg hangszórón keresztül hallgatva is.
-
Mawyx
őstag
Szeretnék felrakni egy nyomorult fb appot, de nem sikerül.
[link]
Kiírja mindig, hogy "this app will be downloaded to your device shortly", de nem történik semmi.
Azért kellene, mert ha most fbkozni szeretnék, akkor meg kell nyitnom az internetet, bepötyögni a fb címét, bejelentkezni, tök macera.
Máskor amikor egy barátom Galaxyja volt nálam, azon kin volt ikonon a fb, be voltam alapból jelentkezve, így csak rá kellett böknöm az asztalon lévő ikonra és ment is. Most a saját Galaxymon is ezt szeretném -
Mawyx
őstag
válasz
#73029888 #1877 üzenetére
Ezzel mi állítódik még el? Mert már felraktam egy csomó appot, nem kéne lenullázni. Igazából holnapután elutazok, kell az útra egy ilyen masina filmhez, zenéhez, emailekhez, ezekhez raktam fel mait meg filmlejátszót...
Azt akartam kikapcsolni, hogy kikapcsoljon a bluetooth, azt hittem time-out azt jelenti, hogy mikor jár le a láthatóság, azt szerettem volna ha soha, azaz ha mindig látható a masina.
Össze se tudom csatlakoztatni a laptopommal se bluetoothal, se kábellel. -
Mawyx
őstag
Sziasztok!
Egy Galaxy wifi 5.0-át nyomkodtam és a bluetooh beállításoknál a visible time-out-ot never-re állítottam véletlenül, csak ismerkedtem a készülékkel, azóta nem tudom a visible funkciót kipipálni. Hogy lehet visszacsinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- LEGO klub
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest