Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mic ACE

aktív tag

válasz makaveli666 #4924 üzenetére

De gondolkodtam azon is, hogy valami futó program okozza, nem is telepítettem, csak ezt-azt reset után (Google progikat). Ettől függetlenül megjelent a probléma, csak olyan, mintha most tovább kellene aludnia ahhoz, hogy ne ébredjen a Wi-Fi. Előtte kb. fél órán-órán belül megfeküdt, reset után viszont több, mint egy órát vagy lehet, közel kettőt (csak saccolni tudok) is simán elment hiba nélkül. Valószínűleg ezért is gondoltam, hogy megoldódott a baj. Ezt én inkábba annak tudom be, hogy több letöltés, frissités, szinkronizálás miatt később hagyta elaludni a Wi-Fi-t a cucc, ezért húzta tovább.

A gond egyébként nem azzal van, hogy nem megy fel a routerre, hanem egyszerűen nem kapcsol be a Wi-Fi. Ezt onnan tudom, hogy semmilyen routert, vagy AP-t nem lát, nem frissül a lista, csak tekereg a job felső sarokban megállás nélkül az Ellenőrzés ikon. Normális esetben az pár másodpercig csinálja csak aztán abbahagyja, és újra ellenőriz pár másodperc múlva. Egyszóval a rendszer meg van győződve róla, hogy a Wi-Fi egység működik, az viszont nem ad vissza semmi infót, csak annyit hogy be van kapcsolva. Szerintem simán beragad alvó módba és csak a Wi-Fi ki-be kapcsolás ébreszti fel.

Egyébként nem tudjátok a Wi-Fi-nek több alvási szintje van? Mert rövid alvás után is eltűnt a Wi-Fi ikon, csak akkor vissza is jött és fel is ébredt rendesen, illetve csatlakozott ahogy kell.

[ Szerkesztve ]

"De minek az a párt, ami övön alul árt, meg a nagy vörös állami szuszpenzor!''

Új hozzászólás Aktív témák