- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mic ACE
aktív tag
válasz
makaveli666 #4924 üzenetére
De gondolkodtam azon is, hogy valami futó program okozza, nem is telepítettem, csak ezt-azt reset után (Google progikat). Ettől függetlenül megjelent a probléma, csak olyan, mintha most tovább kellene aludnia ahhoz, hogy ne ébredjen a Wi-Fi. Előtte kb. fél órán-órán belül megfeküdt, reset után viszont több, mint egy órát vagy lehet, közel kettőt (csak saccolni tudok) is simán elment hiba nélkül. Valószínűleg ezért is gondoltam, hogy megoldódott a baj. Ezt én inkábba annak tudom be, hogy több letöltés, frissités, szinkronizálás miatt később hagyta elaludni a Wi-Fi-t a cucc, ezért húzta tovább.
A gond egyébként nem azzal van, hogy nem megy fel a routerre, hanem egyszerűen nem kapcsol be a Wi-Fi. Ezt onnan tudom, hogy semmilyen routert, vagy AP-t nem lát, nem frissül a lista, csak tekereg a job felső sarokban megállás nélkül az Ellenőrzés ikon. Normális esetben az pár másodpercig csinálja csak aztán abbahagyja, és újra ellenőriz pár másodperc múlva. Egyszóval a rendszer meg van győződve róla, hogy a Wi-Fi egység működik, az viszont nem ad vissza semmi infót, csak annyit hogy be van kapcsolva. Szerintem simán beragad alvó módba és csak a Wi-Fi ki-be kapcsolás ébreszti fel.
Egyébként nem tudjátok a Wi-Fi-nek több alvási szintje van? Mert rövid alvás után is eltűnt a Wi-Fi ikon, csak akkor vissza is jött és fel is ébredt rendesen, illetve csatlakozott ahogy kell.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- Projektor topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- Villámgyors memória, ami megváltoztatja a játékot! RENDELÈSRE!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest