Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ermac
tag
válasz
apaszka #69723 üzenetére
Ez hála az égnek nem az én telóm, én samut elvből nem vennék, max monitorból mert az volt is előtte nagyon is jó volt, nekem személyszerint google nexus 4-esem van 4.3as gyári.. amit mondasz odinnal való felrakást azt s2 re pakoltam fel mivel kínából rendelték ismerősömék a telót és maga a rendszer se volt egy stabil kapott valami gyári romot általam odin művész úrral, ehhez az s3as paripához barátom én hozzá nem piszkáltam még
csak panaszkodik cimbi hogy ratyi a teló..hogy nem e tudnék..
Én nagyon sokat olvasgattam leírásokat efs-hez először root jog szükséges cf-autoroot nevű cuccal odinnal meglehet művelni a dolgot, mivel használná a telót még garanciás ! nem szeretne 3 hétig a telójára várni..valami cseretelóval a zsebében.. nemtudom, hogy egyáltalán ilyenkor mit csinálnak a szervizbe vele mivel ez egy gyári frissítés ami bugos.. passz, ezért próbálok egy gyári 4.1.2-t vagy olvastam hogy a 4.2.2 is jó rajtaezt a modem flashelést leírnád konkrétabban hogy ezmiez ? Meg MG2 MG4 ezek mik ?? bocs de nagyon nemvágom ezeket csak írják de hogy miez xDD
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Diablo IV
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest