- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
megfelelő kód beírása, és a szervizes menüben növelem/módosítom a hangerőt.
külömböző firmware verziókat, csak tisztán telepítek, nem állítok vissza mentéseket, emiatt korábbi állapotot sem mentek le.
egy megvásárolt alkalmazás ne érezze úgy, hogy nem lett megvásárolva, és pláne ne warez módszerekkel kelljen rákényszeríteni az igazságra. -
Burt1793
veterán
Értelek, de én sem csak telefonálásra használom, nem is félek a roottól, az előző telefonom rootolva volt, de beleőrültem a sok beállításba!
Alapból is elég sok dolgot be tudsz állítani, hiszen erről híres az android. Nem úgy mint az iOs, ahol nincs semmi lehetőség, illetve a WP sem bővelkedik beállítási lehetőségekben, te azokkal biztos nagyon rosszul éreznéd magad -
Burt1793
veterán
Úgy döntöttem, hogy nem kísérletezgetek, a sok dolgot újra nem szeretném beállítani, így megvárom a JB-t...
Egyébként a Spanyolországban kiadottat nem tudom rárakni?Ui.: Ettől a kicsit nagyobb aksitól nem lehet/kell sokat várni, de mivel az előző már nem volt 100as újat kellett vennem és akkor már miért ne ezt?!
8000 forint volt, ráadásul kaptam hozzá hátlapot is. Tok nélkül hordom a telót, de egy karcolás sincs rajta!
-
Burt1793
veterán
Nem, általában minden este lefekvéskor töltőre rakom (vadiúj Samsung 2000 mAh-s aksi, biztos láttad már, adnak hozzá más hátlapot is) 40-50-60%-on áll ilyenkor a mutató, tehát reggel 6-tól este 23-24 óráig van használatban. Négy emailfiókom van, mind Push szinkronizálással szinkronizálódik, a 3g folyamatosan be van kapcsolva. Szoktam nézni a kijelző összvilágításidejét is az akkuhasználatos menüpontban, ez 2-3 óra között mozog. (Vannak persze napok, amikor 10-20%-ra merül, ez ritka, de ilyenkor 4 óra felett világított a kijelző...). Zenét is szoktam hallgatni fülhallgatóval napi 1-2 órát, van kb 4-5 (max 10) hívásom egy nap (2-3 percesek), általában netezgetéssel telik a 2-3 óra. Otthon néha wifizgetek. Játszani nem szoktam...
Kb ennyi, örülök, hogy nem kell nap közben izgulnom, hogy lemerül. Így az év 340 napján teljesen jól megvagyok ezzel az akkuidővel, este töltő, reggel lehúz és minden OK. Akkor kellemetlen, amikor elmegyünk biciklizgetni és nincs töltő a szabad ég alatt...Mivel nagyobb ez az aksi, jóval lassabban is tölt fel, mint az alap. Kb 4-5 óra kell neki.
Viszont, ha nem megy a 3G (akkor ugye nincs FB, Skype, Email szinkronizálás) és nem hasnálom sokat a kijelzőt sem, akkor már volt rá példa, (pont a múlt héten), hogy egy héten keresztül nem tudtam tölteni és kibírta, a végén volt még 10% benneEnnek nagyon örültem, bár jóformán nem használtam, 2 órát világított 2 hét alatt a kijelző
Röviden ennyi, neked más tapasztalataid vannak?
-
Burt1793
veterán
De érdekel, használtam már pár CM romot, nem ezzel a telóval, de kipróbálnám szívesen.
Hivatalosan Jelly Bean mikor lesz rá?
Semmi zavaró nincs a mostani rom-ban, hihetetlen gyors, minden nyílik, ahogy kell. ha tudsz olyan rom-ot, ami megduplázza az üzemidőt szívesen fogadom.
A CM skint nem szeretem, a launcherekkel se szeretek bénázni, megszoktam az egy főképernyőt és a megszokott menüelrendezést, ezen már nem tudnék és nem is akarok változtatniAz, hogy azt írja a Kies, hogy a készülék nem támogatja a Kiesen keresztüli frissítést, mit jelent?
köszi a választ!
-
gcsikos
tag
Köszi, igen, igen. Megy a primó is, de költöttem a TomTom-ra és most ezt használom, korlátlan frissítés és azzal együtt friss térképek. Elég sok cuccomon volt TomTom, az iGo megjelenése előtt csak ezt használtam, nativ navikon és pda-kon. Ezért, mint régi ismerős nézegetem. Tetszik egy napos használat után, hangbemondás is jó. A mem kártya cserét meg úgy oldottam meg, hogy mindent alkalmazást áttettem a telóra, a képeket, videókat előrehozott havi mentéssel leszedtem a PC-re. Gondoltam, hogy a te módszeredet működtetem, de úgyis rendet kellett csinálni az appjaim és a fotóim között. Kösz még 1x.
Viszont van egy kérdésem, amiből kiderül megint, hogy nem értek hozzá, csak használom. Jó az, ha az appokat a telefonról visszarakom az immár 16 gigás mikro sd-re? -
Burt1793
veterán
Helló!
Érdekelne egy olyan rom, ami szerinted olyan, amivel a gyáriaknak ki kellett volna jönniük.
4.0.3 van most rajta, gyári, root nélkül, 2000 mAh-s aksival, normál használattal most 2 napja nem volt töltőn és 75%-on van. A sebességével egyáltalán nincs problémám, az aksiidő is megfelelő. De érdekelne az a Rom. Az általad vélt legjobb romot szívesen fogadnám!
Köszönöm. -
gcsikos
tag
Ezzel +lepsz, a cég sajnálkozik miatta, mármint, hogy nem, noha a Naviextras-ban valóban kompatibilisnek tartja az iGO-val az SGS2-t. Az SGS1-esemen volt is iGO ügyesen felrakva, de a térképek "ügyetlenül" frissültek. Most itt a TomTom és cserélnem kell a memkártyát, hogy minden működjön, és nem értek hozzá
-
Mishra19
csendes tag
-
lacqa
tag
Probáltam mindenféle USB állitást is.Melyik az szerinted ami jó lehet? Most szinkronizáltam WIFI-n keresztül,meg a Kies-el így tudtam áthúzni képeket,zenét,így sikerült. Apropó nem tudsz véletlen egy jól működő IGO 8 Primo vagy olyan navigáló progit amit le is tudok tölteni a mobilomra? Probáltam egy-kettőt de nem tudtam letölteni
Ez fontos lenne sokat megyek autóval,használnám. Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest