- Netfone
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Yettel topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
gcsikos
tag
Arra tudtok valamit, hogy ha JB alatt kétpercenként eldobja az autóval a kapcsolatot, tudok-e valamit állítani a készüléken? Az ICS-sel hibátlanul ment minden.
-
gcsikos
tag
Köszi a biztatást még 1x, minden ok. Ez nálam elég nagy szó.
A Galéria kezelhető, most finomítok pár beállításon, pl. a G+ (Picasa) album képeit ne töltse vissza, igaz kis méretben, de nem kell, amikor van app rá (picfolio) A Sygic az egyetlen jó navi progi, amit az iGO (ügyesben beszerezhető) helyett vettem, igaz a TomTom is csipkedte magát és pár hónapja jött Androidra is. De gondolom ez nem újdonság számodra. Mindkettő tudom újra használni és fotósként nagyon tetszik, hogy jobb a fgép, mint amilyen az ICS-sel volt. -
gcsikos
tag
Ez most nem lesz egy tudományos megállapítás, de gyanítom, hogy jobb a fotó minősége a JB alatt. Ezt mindössze egy fotó alapján nem szabadna kijelentenem, de korábban ezrével csináltam képeket a telefonnal és hasonló beállítással mosott, erősen pixeles lenne. Csak mondom, hogy ez a teljes méretű képnek a kevesebb, mint 25 %-a, nem digit zoommal csináltam, hanem Photoshop croppal, más edit nincs benne. [Itt az Instagrammal felnyomott kép, az IG is normál maradt] Éppen kezdődik a pixelesedés, de még alig látni, az instagrammon nem zavar.
-
gcsikos
tag
Köszi.
Ok, gondoltam rá, van is egy sharemyapps programom, amivel a dropboxba és a gmail postámba küldöm az alkalmazásaim nevét és utána könnyen vissza lehet hozni őket a play-ből. De továbbra is kérdem:
1.A képek írásvédettsége is megszűnik akkor vagy valahol ki lehet kapcsolni?
2. A JB után a nem férek az SD kártyához, hogy a hivatalos Sygic-et tudjam használni. Ez mi? Szintén JB miatt keletkező hiba? -
gcsikos
tag
Üdv.
Az újonnan jött JB-vel szenvedek, lassabbnak érzem telefont, rendezgetem a kutyult appokat, egyetlen előnye momentán, hogy sokkal gyorsabban fogja el a wiwi adást.
Amiben kérek segítsetek, áttenném a pc-re a képeket, mert a galériát azzal az üzenettel nem nyitja meg, hogy tele a memória. Sem a Kiessel, sem a PS-sel nem tudom törölni a leszedette fotókat, mert írásvédettnek jelöli a mappákat. Hol tudom lekapcsolni, hogy a mentette fotókat törölhessem?
Köszi előre is a tanácsot. -
gcsikos
tag
A szmájli nagyon talált, mert szerintem nem, vagy nem biztos. A tulaj egy hölgy, aki a JB-ről nem tudja mit jelent, én igen, de ez a maximum. Amit leírtál egy szerviz hivatalosan megcsinálja garis cuccnál?
-
gcsikos
tag
Üdv. sgs2-esem van, az elsők közül való, hibátlan, tetszik.De van a családban ugyanilyen, sajnos az én jó tapasztalataim miatt vették, de lefagy, azonosíthatatlan okok miatt. Bőven garanciális, többször volt a szervizben, amely bizonyította, hogy létezik sza**abb hely is, mint az autós márkaszervizek. Fagyizik a készülék. Mik a lehetőségeink, műszakilag majd jogilag? Tudtok olyan szervizt, ahol értők kezébe tudnánk adni? Köszönöm.
-
gcsikos
tag
-
gcsikos
tag
Üdv, kérdésből kiderül, hogy használom csak, de nem értek hozzá.
Jelzi, hogy kevés a memória, töröljek. Mit? Minden appom (majdnem mind) az sd kártyán van, képek szintén. Mit szúrtam el? Mi terhelheti még a memóriát?
A másik. Gyári galériában megjelennek a picasaweb fotóim is, ezek nem foglalnak helyet? Hol kell beállítani, hogy ne kerüljenek vissza az sgs2-re? Ha fotó kell onnan, akkor picfolio-t használom.
Köszönöm a segítséget. -
gcsikos
tag
Köszi, igen, igen. Megy a primó is, de költöttem a TomTom-ra és most ezt használom, korlátlan frissítés és azzal együtt friss térképek. Elég sok cuccomon volt TomTom, az iGo megjelenése előtt csak ezt használtam, nativ navikon és pda-kon. Ezért, mint régi ismerős nézegetem. Tetszik egy napos használat után, hangbemondás is jó. A mem kártya cserét meg úgy oldottam meg, hogy mindent alkalmazást áttettem a telóra, a képeket, videókat előrehozott havi mentéssel leszedtem a PC-re. Gondoltam, hogy a te módszeredet működtetem, de úgyis rendet kellett csinálni az appjaim és a fotóim között. Kösz még 1x.
Viszont van egy kérdésem, amiből kiderül megint, hogy nem értek hozzá, csak használom. Jó az, ha az appokat a telefonról visszarakom az immár 16 gigás mikro sd-re? -
gcsikos
tag
Ezzel +lepsz, a cég sajnálkozik miatta, mármint, hogy nem, noha a Naviextras-ban valóban kompatibilisnek tartja az iGO-val az SGS2-t. Az SGS1-esemen volt is iGO ügyesen felrakva, de a térképek "ügyetlenül" frissültek. Most itt a TomTom és cserélnem kell a memkártyát, hogy minden működjön, és nem értek hozzá
-
gcsikos
tag
Üdv, lehet, hogy valaki a G+-on találkozik a kérésemmel, akkor bocs, de eléggé sürgős lenne. Szóval a Sygicből elegem lett, gyakran találkoztam házszám nélküliséggel, az iGO úgy tudom nem jön, ezért súlyos pénzért vettem egy TomTom-ot, amit még PDA korszakban szerettem. A jelenlegi microSD mérete kicsi, nem tudom leszedni az EU térképet, ezért bővitenék mondjuk erre: [link]
Viszont nem értek hozzá, hogy hogyan tudnám a mostani mem. kártyámat úgy cserélni, hogy mindent átmásolok az újra és működjön is, ezután letölteném a navitérképet. A kérdés jellegéből látjátok, hogy egy egyszerű módszerre lenne szükségem,
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Eladó HONOR 400 5G okostelefon 256 GB / 8 GB, Fekete alig használt, magyar garanciás
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest