- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacqa
tag
Szia! Régebben beszéltünk arról,hogy kellene nekem egy olyan program amivel a nem fogadott hívásokat vagy sms-eket jelzi led vagy más gomb villogással. Most még a 4.0.3 megy nekem is mint neked,azóta nem találtál valami ilyesmi programot?
-
lacqa
tag
-
lacqa
tag
Sziasztok! Lenne egy kérdésem,létezik olyan alkalmazás SII re ami jelzi ha nem fogadott hivásom van valami led villanással vagy valami?
-
lacqa
tag
Probáltam mindenféle USB állitást is.Melyik az szerinted ami jó lehet? Most szinkronizáltam WIFI-n keresztül,meg a Kies-el így tudtam áthúzni képeket,zenét,így sikerült. Apropó nem tudsz véletlen egy jól működő IGO 8 Primo vagy olyan navigáló progit amit le is tudok tölteni a mobilomra? Probáltam egy-kettőt de nem tudtam letölteni
Ez fontos lenne sokat megyek autóval,használnám. Előre is köszi!
-
lacqa
tag
Sziasztok! Vettem egy SII-t, 4.0.3 ICS van rajta, össze akarom hozni a laptoppomal,de nem sikerül
Letöltöttem a Kies progit,de mikor összekötöm adatkábellel a gép nem ismeri fel az eszközt,frissitettem már többször az ilesztőprogit,de semmi nem tudnak kommunikálni egymással. A bluetoth meg meg sem találja a telefont amit a géphez használok. Egy kis segítséget kérnék.
Köszi....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Eladó HONOR 400 5G okostelefon 256 GB / 8 GB, Fekete alig használt, magyar garanciás
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest