- Felkészült a Redmi 15C
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
válasz
gcsikos #1931 üzenetére
Sajnos ICS-ről JB-re az a megoldás, ha csinálsz egy full wipe-ot.
Olyan, mint ha új telefonod lenne, semmi nem maradhat meg, különben belassul...
Tegnap én is megszoptam, de most sikerült visszaállni a neatromra, mindent levájpoltam, a belső tárhelyet is leformáztam, majd mindent beállítottam, felraktam mindent, amit ténylegesen használok. Most bomba gyors és alig merül és jó használni.
Egy furcsaság van, ez már korábban is volt, hogy a LUX nevű fényerőbeállítóprogramot a gyári akkufigyelő a kijelző után rakja (fogyasztási sorrendben), pedig nem merül jobban mióta fent van a LUX.
A Gsam battery monitor nagyon hátra sorolja ugyanezt a programot. Ezt nem értem, de nem zavar (annyira)
-
wdx
őstag
-
wdx
őstag
válasz
gcsikos #1794 üzenetére
sajnos a hivatalos szervizekkel nekem is ilyen a tapasztalatom... de a sima viszonteladói kis gsm boltokban jól teljesítettek eddig.
a fagyások egyértelműen az ics hibái, erről több cikket is olvastam, valamint saját tapasztalat is. a JB megoldja a problémákat.
és az esetek túlnyomó részében az a tapasztalat, hogy ezzel nem veszik el a garancia, ha otthon te magad frissíted a rendszeredet (ha abban nem vétesz hibát).
a nemrég linkelt leírás segítségével (mely szerintem remek lett), simán megoldható minimális hozzáértéssel és sok izgalommalemlékszem az első ilyen szoftverfrissítésemre, nem kicsit izgultam, de így már tapasztalt veteránként nyugodt szívvel mondhatom: lehetetlen kinyírni a samsung galaxy s és s2-es sorozatokat rosszul csinált frissítéssel, vagy rossz rommal. mindig vissza lehet hozni az élők sorába (ha nem hardveres hibája van).
de kötelező az ics-t lecserélni, mivel képes harveres hibát okozni, és utána már csak komoly szervizelés segíthet! -
Burt1793
veterán
válasz
gcsikos #1758 üzenetére
Ha tényleg nincs semmi fontos a belső memóriában, menj a beállítások-tárhely menüpontra és formázd le a belső tárhelyet. SMS-ek, névjegyek nem törlődnek.
Ha egyesével akarsz törölni, menj a fájlkezelőbe, nyisd meg a sima sdcard-ot (nem az externalt... ) és törölgess fölösleges mappákat.
Nézz be az android/data vagy obb mappákba is, ott vannak az akár régebbi programok fájljai, mert bizony nem törlődnek azok onnan a program törlésekor. Olyan mint a windows a gépen...
Lényeg a lényeg, a feladatkezelőben mindent megtalálsz. -
wdx
őstag
válasz
gcsikos #1758 üzenetére
üdv!
a fótókra: menj a beállítások, fiókok, google-ba, ott vedd ki a fotók szinkronizálását, utána vagy eltűnnek a picasa fotók, vagy kézzel kell törölnöd őketa tárhelyre nem tudom miért írja ki, hogy kevés, ez szoftverhiba. nálam még soha nem írta ki JellyBean alatt (4.1.2 illetve 4.2.2 alatt se)
nem a google tárhelyedre írja, hogy kevés?
ha kiírja legközelebb is, fotózd le, hogy lássuk mit is ír ki pontosan! -
wdx
őstag
válasz
gcsikos #1304 üzenetére
az én régi igo-m már a 4-edik telefonomon megy hiba nélkül.
most már lecseréltem igo primo-ra. gyönyörű 3D-s grafika, akadásmentes, és egész okos!
a memória kártya csere rendkívűl egyszerű.
a régi kártya bent van, rádugod a telót a gépre, a külső sd-ről (extSdcard) mindent kimásolsz, lehúzos a gépről, kikapcs, akksi kivesz, memkari kivesz, új berak, indít.
telót vissza a gépre, és az eddig lementett adatokat visszamásol.
ennyi.
én a helyedben total commandert használnék erre, amin be van kapcsolva a rejtett fájlok mutatása!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- Tesla topik
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Gitáros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung LCD és LED TV-k
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest