- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
LLRobi
csendes tag
Létezik ilyen, hogy 18 hónapos frissítési intervallum? Ez azt jelenti, hogy 18 hónap múlva a telefon megjelenése után nem adhatnak ki rá új frissítést? Ez mekkora köcsögség! Lehet, hogy nem egy korszerű telefon, de ha megvan hozzá a megfelelő hardverigény akkor szerintem megérdemelné az új OS-t.
-
wdx
őstag
Ez dicséretes...sajnos én többször akadályba futottam root nélkül, így nekem ez már alap, hogy legyen. Pl ha nincs a kamera alkalmazásban hang kikapcsolás, akkor kézzel kell kivenni a hangokat, ha a zenehallgatás halk, akkor a hangerőt növelő alkalmazást kell telepítenem (kizárólag root engedéllyel lehet)...
Ha egy általam megvett alkalmazás azt érzi, nem vettem meg, akkor is csak rootal tudom megbütykölni...
Ha romot cserélek, mert vmiért nem jó nekem, akkor root segítségével tudom lementeni az összes alkalmazást (és azok beállításait, adatait), valamint az sms-eket, stb...sorolhatnám.
De persze ez én vagyok. szeretem testreszabni azt, amim van. Teljesen!
Mutatok egy példát: -
wdx
őstag
valóban sok gányolt van, de ezek hálistennek az első indítás utáni pillanatban (de max 1 nap alatt), kibukik. nekem 2 órás volt a készülékem, mikor a gyári szoftverrel simán kifagyott (és még akkor teljesen üres volt, bolti új). 4.0.3-as volt. azóta már boldogan nyomkodom fagyás nélkül a 4.1.2-őt. kipróbáltam a 4.2.2-őt de nem kész még szerintem, mert nagyon lassú volt nekem.
-
kkp900
senior tag
Köszi!!Erre már én is gondoltam,de nem akartam vissza állítani ,mivel sajnos nem csináltam még ilyet ,és ezért tartok tőle!!!Biztos nem olyan nagy ördöngősség,csak sose írja le senki normális emberi nyelven ,hogy is kellene ,hogy az adatokat tel számokat smseket ne vessze el az ember..Pedig már több forumot is végig böngésztem..Kimondottan erre a problémára senki nem tudott választ adni,pedig sok telón jelentkezik sajnos....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Hálózati / IP kamera
- Milyen TV-t vegyek?
- Gitáros topic
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest