Új hozzászólás Aktív témák
-
LLRobi
csendes tag
Létezik ilyen, hogy 18 hónapos frissítési intervallum? Ez azt jelenti, hogy 18 hónap múlva a telefon megjelenése után nem adhatnak ki rá új frissítést? Ez mekkora köcsögség! Lehet, hogy nem egy korszerű telefon, de ha megvan hozzá a megfelelő hardverigény akkor szerintem megérdemelné az új OS-t.
-
wdx
őstag
Ez dicséretes...sajnos én többször akadályba futottam root nélkül, így nekem ez már alap, hogy legyen. Pl ha nincs a kamera alkalmazásban hang kikapcsolás, akkor kézzel kell kivenni a hangokat, ha a zenehallgatás halk, akkor a hangerőt növelő alkalmazást kell telepítenem (kizárólag root engedéllyel lehet)...
Ha egy általam megvett alkalmazás azt érzi, nem vettem meg, akkor is csak rootal tudom megbütykölni...
Ha romot cserélek, mert vmiért nem jó nekem, akkor root segítségével tudom lementeni az összes alkalmazást (és azok beállításait, adatait), valamint az sms-eket, stb...sorolhatnám.
De persze ez én vagyok. szeretem testreszabni azt, amim van. Teljesen!
Mutatok egy példát: -
wdx
őstag
valóban sok gányolt van, de ezek hálistennek az első indítás utáni pillanatban (de max 1 nap alatt), kibukik. nekem 2 órás volt a készülékem, mikor a gyári szoftverrel simán kifagyott (és még akkor teljesen üres volt, bolti új). 4.0.3-as volt. azóta már boldogan nyomkodom fagyás nélkül a 4.1.2-őt. kipróbáltam a 4.2.2-őt de nem kész még szerintem, mert nagyon lassú volt nekem.
-
kkp900
senior tag
Köszi!!Erre már én is gondoltam,de nem akartam vissza állítani ,mivel sajnos nem csináltam még ilyet ,és ezért tartok tőle!!!Biztos nem olyan nagy ördöngősség,csak sose írja le senki normális emberi nyelven ,hogy is kellene ,hogy az adatokat tel számokat smseket ne vessze el az ember..Pedig már több forumot is végig böngésztem..Kimondottan erre a problémára senki nem tudott választ adni,pedig sok telón jelentkezik sajnos....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest