- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
magich
csendes tag
válasz
Burt1793 #2541 üzenetére
Igen, azt én is észrevettem, hogy a kijelző csúnyán belerondít a dologba. Hát, ez van akkor.
Amúgy előbb letettem a kanapéra, kimentem slozira és mikor visszajöttem nem kapcsolt be a kijelző. Akksi ki-be, aztán újraindult kétszer is egymás után (olyan bootloop szerűen, aztán harmadjára felállt a rendszer, de nem volt jelerősség, semmi. Ismét újraindítottam, és akkor visszatért belé a lélek, kérte a pin kódot, miegymás. Kissé ijesztő volt. -
Bullitz
aktív tag
válasz
Burt1793 #2502 üzenetére
Nem nagyon értem mire gondolsz usb beállítás alatt, átmentem hogy fényképezőként csatlakozzon de úgy sem működik, jó formán sehogy se, de csak a saját gépemen.. szerintem az XP-vel van vmi, de ezért nem nagyon van kedvem újrarakni az egész windowst..
Még valami, a telefon 2 napos, hétfőn vettem, célszerű vmi törlést, wipe-t, vagy kernelt romot bármit cserélni frissíteni? (ezeket a szavakat a sok sok hozzászólásból ismerem, de nem nagyon mennék részletekbe nagyon nem vágom a "mókolást"
)
Előre is köszi a választ.
-
gyivipali
csendes tag
válasz
Burt1793 #2443 üzenetére
Nem is gondoltam volna az 1.)-2.) összefügg!
Milliónyi hálám, ezzel most sok sok gondolkodástól mentettél meg!A Romolás meg Rootolás megy az előző SGS I tapasztalatából kifolyólag. ott minden frankón ment.. itt sem lesz gond!
meg már Alcatel OT-995-öt és ACE-t is csináltam rokonoknak.. -
wdx
őstag
válasz
Burt1793 #2376 üzenetére
passz, de nálam ezek a jelenségek nem tapasztalhatóak... én 6 óra kijelzőt ki tudtam sajtolni belőle full wifivel, gyári akksival, 19 óra készenléttel, és folyik a facebook is... Hát mindegy. kinek hogy reagál a telefonja, kinek mi jön be. egy idő után úgyis hiányzik majd a miui (tapasztalat).
-
wdx
őstag
válasz
Burt1793 #2292 üzenetére
TWRP-ből miui telepítése:
wipe, custom, pipáld ki, ami kell (cache, data, system, dalvik, preload, ha van emmc akkor azt is, ha nincs, akkor máshol találod meg, aztán android secure, stb...)
az emmc a belső sd.
aztán install, kiválasztod a romot, hozzáadsz a listához (add zip), kiválasztod a kernelt, majd a LBESEC_MIUI-t, aztán hajrá
utána wipe cahe/dalvik
utána reboot, megkérdi a permission-t, igen (elhúzod a csúszkát)
és ennyi -
dákó83
csendes tag
válasz
Burt1793 #2140 üzenetére
de, ha most ICS-en ez a 11.5 GB szabad hely stimmel, akkor is kell repart?
vagy ennek nincs hozzá köze? mert a számlálóm is nullán áll meg a product kód is tmh..most valahogy megúsztam a jig használatát de ha felrakom a három fájlost, aztán újra a mostanit, tuti kell majd nullázni..nekem meg nincs sajna... -
wdx
őstag
válasz
Burt1793 #2082 üzenetére
Egyelőre még nem tapasztaltam kilépéseket, hibákat. Nem kellett még wipe se (csak cache és dalvik).
Mondjuk használva többet eszik, kikapcsolva szinte semmit.
Egyedül a Next browser eszik most sokat.
A kijelzőm 1:44-nél jár és 61%-on vagyok. De mondom most a Next eszik a legtöbbet. -
wdx
őstag
válasz
Burt1793 #2072 üzenetére
Ügyes!
néhány háttérkép ajándékba
Ha van kedved...válogass! -
oba
addikt
válasz
Burt1793 #2050 üzenetére
nincs véletlenül ORD -d?
http://www.xda-developers.com/announcements/do-you-have-obsessive-rom-updating-disorder-ord/
-
wdx
őstag
válasz
Burt1793 #2035 üzenetére
Ez az audioout nem más, mint a Media Scanner...
Mindjárt linkelem a fix-et.
A 23 toggle meg az AdvanceS. Tudod?
XWLSW Media Scanner fix
XWLSW 23 Toggle - AdvanceS -
Burt1793
veterán
válasz
Burt1793 #2034 üzenetére
Mi ez az audioout? Mintha azt mutatná, hogy be volt dugva a fülhallgató? Nem hallgattam zenét.
A media szerver meg miért fut folyamatosan? Ez hiba vagy a fixszel csak eltakarom és nem ennek a programnak a fogyasztását fogja kiírni?
Na mindegy, ha megerősíted, hogy jó ez a fix vagy belinkeled az újabbat, felrakom és kipróbálom. -
wdx
őstag
válasz
Burt1793 #2032 üzenetére
Egyértelmű, hogy kellene a MS fix.
Sokszor pórul járhatsz miatta (indokolatlan merülések, stb.)
Én most tettem fel a neatrom 4.8-at...van hozzá külön MS fix, de ahogy elnéztem ez ugyanaz, amit adtam neked. Egyből feltettem, így ami nálad 36p, nálam 1p volt.
Ja meg a 23 toggle...a kedvencem.
Zsír, bár jobban merül, mint az apolo kernellel. -
Burt1793
veterán
válasz
Burt1793 #2028 üzenetére
Itt van a javított 4.8-as neatrom, ehhez gondolom nem jó ez az apolo, bár lecserélték a philz kernelt. Én ma felrakom, délután.
-
wdx
őstag
válasz
Burt1793 #2020 üzenetére
Media Scanner fix
Biztos lehetsz benne, hogy kárt nem tesz, de a biztonság kedvéért csinálj egy mentést.Amúgy odaát már megint hepaj van...
Mindig kötözködnek, pedig nem chat... -
kiskasza77
csendes tag
válasz
Burt1793 #1980 üzenetére
Szerintem akkor is van "koszcsík" mert a fólia az csak kijelző felületen van ragasztva ergó a kijelző és keret közti rész "csupasz" marad fóliázott telefonnál is .
Megoldás az enyémnél annyi hogy tokban használom /szilikon méretpontos,jó minőségű/ és így az pont lezárja a kritikus részt.
Ha tisztítani akarod én nem ennél a tipusnál de az előző telefonomat egy kis gombostűvel kapirgáltam ki, csak óvatosan kell nehogy belekarcolj a kijelzőbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest