Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
-
Mobilarena
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kimi02
őstag
Felraktam a Repartos JB-t , eddig minden ok.
Most a Telenoros rom-ot akarom még rárakni , ehhez kellene egy kis segitség.
A rom már megvan , csak a telepités van hátra. -
Acef
addikt
-
-
Rolli
aktív tag
válasz
Viktor0610 #32884 üzenetére
az a gond,hogy már minden név vagy 3-4x benne van,és szanálni is szeretném.
Nem moddolt a rom,hanem repartos. -
-
Rolli
aktív tag
Sziasztok.
Szeretném szerkesztgetni a névjegyzéket kiessel,mert rengeteg van amit másolni ,törölni kellene.Az a problémám,hogy a kies felismeri a telefont,de forog tovább az állapotjelző,mintha mégsem ismerné fel.
nem tölti be se a névjegyzéket,se a képeket,se semmit.
több gépen is próbáltam.A driverek rendben,mert az odin működik.
Repartos rom van rajta,és fmod..
Valakinek valami ötlet?
usb hibakereséssel,és anélkül is ugyanez a helyzet.
-
Acef
addikt
válasz
kimi02 #32877 üzenetére
Fent az összefoglaló, abból nyílik Carline logout blogja, és abban a leírás.
Ez is segíthet, így nem kell a driver:
-wipe factory, gyári adatok visszaállítása sd formázással
-deodexelt LQE flashelésejani8787
Én a repartos-t tenném rá, kitakarít, és utána erre érdemes építeni. -
lehella
senior tag
2 óra 32 perc kijelzőhasználat, 29 perc beszélgetéssel. Szerintem szuper
Fmod131111, Cocore 6.2 -
kimi02
őstag
Az eszközkezelő nem jelzi , hogy telepitsem az ADB-t.
Hogy tudnám ? -
zeorsdfd
senior tag
Előfordulhat olyan, hogy a CoCore (6.8) külső SD kártya hibát okoz?
Nem hinném/tudom, csak gyanús hogy most hirtelen ez a gondja..megformáztam, helyrejött egyébként. -
Acef
addikt
válasz
martin555 #32865 üzenetére
Passz.
Én még sosem használtam a titaniumot, sem hasonlót.
A tiszta telepítés/rendszer híve vagyok.
Repartos JB-re a root+cocore+Fmod, és ennyi. Mikor az Fmod romot tesztelem-módosítom, és kialakul egy végleges verzió, akkor is: repartos JB, teszt, és csak utána osztom meg.Tehát nem biztos, hogy a rom/tel. előnyére válik a telepítés után titaniummal fagyasztani, esetleg a system-ben módosítani ....
-
martin555
aktív tag
válasz
martin555 #32865 üzenetére
régebben megvettem (fejlesztő hadd örüljön, alapon) a BUSYBOX-ot. gondoltem erre is felrakom haddszóljon, de valami olyat írt ki hogy nem szabványos rom? valami BINARY-kat nem a szokásos /bin vagy mi, mappába kéne installálja hanem "szokványostól eltérő" mapp-ba.. na itt inkább gyorsan un installáltam.
tehát a kérdés : mi is az a busybox és ilyen acef féle fmod izéban kell e frissiteni vele a binary kat és hogyan egész pontosan, hogy ne falcoljon be a teló. -
martin555
aktív tag
köszi, megpróbálom,
még 1 dolgot szeretnék megkérdezni, hogy titanium backup-pal amikor (MÁR ELEVE ROM-ban lévő) cuccnak frissitése van (amit ugyebár a gogle play áruház nem a romba hanem azon kívülre tesz) akkor, ha titaniummal bele akarom nyomni romba, NEM LESZ JÓ, hanem az 1-gyel korábbi verzióhoz tér vissza. symlink téren basz el valamit? vagy alk kezelővel előbb ki kéne lőni az appot amit buzerálnék?
van e jobb app, ilyen mint a titanium? akkor átállok arra. papíron tökjól működne.. megkerülő megoldásként azt szoktam csinálni hogy ki mozgatom rom-ból a cuccot, a legfrisebb válik aktivvá, majd visszanyomom, de van amikor ezt is elbaxxa!! fájl managerrel bementem a root/system app -ba és még mindig ott láttam azt amit kimozgattam a romból.
ilyen gondjaim vannak nekem, nem való a root nekem inkább 1 kis tablet kéne netezgetéshez, hogy unalmas időmben ne a rom buzerálás jusson az eszembe. hahaha.
-
martin555
aktív tag
aki emlékszik, újonnan vett , mostmár majdnem másfél éves telóm NAGYON kiábrándító volt. (no root eleinte, és sokáig oficial rom)
a régi 2.3.6-tal úgy ahogy elgurult, de pár hónap használat után elkezdett laggolni iszonyat bosszantóan. buta módon megvártam a hivatalos frissitést, kiessel tettem fel mert wifin, magára a telóra nem jött meg a frissités stb, szopóroller beindult, ugyanolyan szar lett, sőt fagyott is.
lényeg a lényeg, hogy hozzáférést kaptam ACEF kolléga tárhelyéhez, felraktam (már nemtom melyiket fekete fmod vagy mi.. ) szóval nem is emlékszem már mert több hónapja rendesen megy a telóm.
ritkán nézek be ide a fórumra, asztali PC-t is csak ritkán kapcsolom be tehát megragadom az alkalmat hogy őszintén megköszönjem az itteni segitségnyújtást mindenkitől, kiemelve ACEF -et és KOSZEGII-t.
nem akarok off topicot indítani, de android tudomásul kéne vegye hogy nem mindenki ért, vagy akar érteni ilyen szinten a hekkeléshez (én HTC wildfire-omon megcsináltam de ezen nem áltlam neki itt segitett koszegii) a kies pedig egy szánalmas próbálkozásnak tűnik nekem az odin helyett, javitsatok ki ha tévedek
van pár kérdésem:
(flesselés után a titanium backup rákérdez az android ID-re, mi a teendő,(újat elfogadni érdemes? titanium BACKUP-ból , FIZETŐS appot nem hozok vissza csak az ingyeneseket, épp ezért mert gondolom az ID-t használja a fizetős app)
aztán, uninstalláltam a no frill-st mert a GOVERNOR-t az acef által ajánlottra tettem, (I /O schedulert nem állitgattam) és jellemzően képernyő kikapcsoláskor lefagyott a teló ERRE VAN E TIPP?)
meg van egy érdekes, csemege bug-om is még, youtube nézésekor jön elő néha, hogy ha oda-vissza döntöm a telót, néha nem fordul el a kép hanem csíkozottan villog a képernyő kb így:
végére egy kis érdekesség android világából
-
Csori72
aktív tag
válasz
e-newsee #32861 üzenetére
nekem ha zárolt kijelzővel megy fel csak tölt, ha feloldottal akkor lehet benne adatokat csereberélni (az, h időközben lezár már nem számít), mert megjelenik ahol szeretném mint tárhely.
és ugyanilyen hibára már másnak is volt ugyanez a visszakérdezése, meg is oldódott, szóval lehet benne vlmi. -
e-newsee
addikt
válasz
lakkusjj #32859 üzenetére
Kapcsoljam ki az USB hibakeresést? Nem pont azzal kellene, hogy frissíteni tudjam?
No mindegy, megpróbálom. Amúgy a "download" módot hol keressem?@Csori72: Számít valamit, hogy a kijelző aktív-e, vagy sem? Egyébként az aktív volt, persze, de fura, hogy annak köze lenne hozzá.
Bocsi, ha kicsit értetlenkedek, de barátnőmé a telefon, és most nincs előttem a kütyü.
-
lakkusjj
aktív tag
válasz
e-newsee #32857 üzenetére
Usb hibakeresést kapcsold ki.
Nálam is fent van a kies a driverek miatt. Kiest zárd be a háttérfolyamatait is feladatkezelőben.
Ez csak egy tipp, de próbáld meg download mode-ban rádugni a gépre. Amikor odinnal frissítettem, első csatolásnál download modeban telepített drivereket. -
e-newsee
addikt
Valaki erre? Légyszi!
#32723 -
lehella
senior tag
Aki felrakta már az S4 átlátszó status bart, azoktól kérdezném hogy a hozzá tartozó fix felrakása is szükséges? XDA fórumból van Nekem a fix nincs fent, de nem látom problémásnak az alapot.
-
Z0C!
őstag
-
Z0C!
őstag
van lehetőség a Cm10.1-re az Optimus 4X lockscreent ráerőltetni?
AOKP-ban már benne volt, nincs valami flashelős cucc hozzá? -
ZakRob
senior tag
Tegnap felraktam én is a 131111-es fmod-ot, de nem sokáig volt fent. Nem éreztem gyorsabbnak az előtte használt, általam kipucolt repartos JB+cocore6.8-nál, a megváltozott böngésző sem tetszett, ezért visszatértem az előző összeállításra. Azért köszönöm Acefnek a lehetőséget.
Egy gondom van mostanság, az újonnan felrakott rendszernél és az előzőnél is ez volt az utóbbi időben. A telefon újraindítás után átáll angol nyelvre, viszont ha kikapcsolom és utána be, marad a magyar nyelv. Valakinek ötlete mitől lehet ez? -
-
gyuszmó
őstag
Üdv Urak
Szarakodik, a töltőm, sokszor nem teszi a dolgát. Garis cucc ?
köszi
-
[lAyCsI]
addikt
tudtok esetleg ajanlani pesten valami megbizhato gyorsszervizt ahol azonnal ki tudnak cserelni egy hangszorot?
-
Acef
addikt
válasz
kimi02 #32827 üzenetére
kimi02
Flasheld a jelenlegire a deodexelt Lengyel LQE romot, így megkapod a független rom+root+cocore állapotot.
Carline blogjában a deodexelt Lengyel LQE [link]Amennyiben ez sem lesz jó, akkor valami hiba történt a flasheléskor, letöltéskor, másoláskor, stb..
Viszont, ha jól működik, akkor az Fmod-nak is jól kellene, mert a Lengyel LQE-ből készült.Utolsó lehetőség: repartos JB, ez kitakarít mindent, és megállsz a cocore-nél, vagy újrakezded az egészet, ismét letöltöd az összes filet, flashelsz, stb.
Még egy gondolat: sztem olvasd el a blogomban lévő infót.
-
Acef
addikt
vazzz
Láttam képet egy GT-I9070P s/n, és imei számáról, valamint videót egy működő, sima 9070-ről. S/N, és imei azonosak.Tehát:
Eredetileg P-s készülék, voda hálózat, üzemben, jel o.k., csatlakoztatva, stb ..
cocore6.8, XXLQE rom, modell száma GT-I9070 sima!Ettől függetlenül továbbra sem ajánlom senkinek
A fórumtársnak további sok szerencsét kívánok!
-
Z0C!
őstag
az mitől lehet, hogy a képernyő széleinél piros csík jelenik meg olykor...
-
kimi02
őstag
A kies nem isemeri fel a telefont.
Tudtok rá valamit mondani ? -
Acef
addikt
Az a furcsa, hogy elvileg megcsinálta a kolléga, és működik a tel, rendben az imei.
Tehát tarthatna valamilyen képzést a részünkre, mert ezt elvileg nem lehetett volna megcsinálni.
Tehát minden elismerésem a kollégának.Mindemellett amíg nem látom/csinálom a leírtakat, addig továbbra sem ajánlom senkinek!
-
Acef
addikt
AZ ALÁBB LEÍRT MŰVELETEKET NE CSINÁLJA MEG SENKI, MERT AZ EMLÍTETT VODÁS TELEFONT MÁSODJÁRA IS TÉGLÁZNIUK KELLETT VOLNA (elvileg).
Ugyanakkor az alább leírt műveletek teljesen veszélytelenek, ha a megfelelő (nem nfc-s, nem P-s) telefonnal végzik el.Valaki szívat?
LQE rom a vodás, NFC-s P verzión???
Fmod rom a vodás, NFC-s P verzión???
Egy fórumtársunktól érdekes infókat kaptam, alább idézem a beszélgetésünket, aminek a nagyobb része PM-ben történt. (természetesen a fórumtárs engedélyével idézek PM beszélgetést)fórumtárs
Sziasztok tudnátok segiteni , Frissítem a telcsimet a Odin nal ezt tetem rá I9070XXLQ4 szépen végig ment de mikor végigment és ki írta hogy Pass azóta nem kapcsol be van ere valami megoldás?válasz/kérdés
Vodás a telefon?fórumtárs
igen az vodás- tégla ...
- kicserélték a telefont .....
fórumtárs
Hali tegnap kicserélték a telcsimet vodás, adtam neki root jogot és fel tetem rá a CoCore 6_2 minden szép és jó, de hogyan tudnám fel tenni ezt a Fmod131010 CWM recovery bol nem megy fel rá..válasz/kérdés
Ezt írtam, amikor a hozzáférést kérted: O.k. Ment. P-s Advance-re nem o.k.!fórumtárs
Hello azt szeretném kérdezni vodásra melyik repartos JB ajálod hogy fel tudjam tenni a Fmod131010,nehogy megint úgy járjak hogy nem kapcsol be a telo?válasz/kérdés
Valamit félreértesz.Vodás nfc-s, P-s telefonod van.
-Erre csak repartos GB van.
-Root, és ideigl. recovery u.a. mint a simára.
-P-re külön, P-s kernel van.
-Az Fmod rom nem jó a P-re!!!fórumtárs
Sziasztok ki szeretném probálni a cm10.2 mejik megy fel vodásra telora? a 29 eit letöltötem de az nem megy fel hibát tob ki.PM jön-megy, közben volt/van 6.8-as cocore a telefonon, stb ...
fórumtárs
Sziasztok feltetem a vodás telcsimre a I9070P_P.A.C-MAN de nem tecet de utána fel tetem rá a cm-10.2-20131029. de itt nincs imei a kérdés most át irta a model számot I9070 let, és szerintetek fel menne rá a sima Odin nal vagy csak a p-s mene fel rá?válasz/kérdés
Nem tudsz simát csinálni a P-ből, és ne is akarj, mert tégla lesz belőle!A repartos GB-t tedd odinnal, utána P-s JB-t odinnal. További lehetőségek:
-root
-EP-s cocore
-PACMAN
-ha tovább próbálkozol, akkor esetleg TÉGLAfórumtárs
hali bocsi hogy írok,de mégis fel tetem Odinnal p-s telcsire I9070XXLQE és fel ment rá be butol szépen ketyeg.válsz/kérdés
Biztosan P-s az a telefon?
Benne az NFC chip?
Eddig aki P-re tette a sima rom-ot, az téglázta a telt.fórumtárs
nem tudom én a vodánál vetem és mikor be butolt akor p volt és azt hol tudom meg nézniválsz/kérdés
Miért tettél rá sima rom-ot?
A voda a P-t árulja.
Beállítások, lent: eszköz névjegye, I9070P ?fórumtárs
mert majd a cm- et akarom használni ha stabil lesz, eszköz névjegye, mos ez I9070, de fel megy rá a p-s is mert ki probáltam.válasz/kérdés
Ezeket a P-re sima rom-ot infókat, tapasztalatokat meg kellene osztani a többi advance-s fórumozóval, kíváncsi lennék a véleményükre, esetleg őket is érdekelheti, ...A beleegyezésed nélkül nem teszem. Tehát: bemásolhatom a fórumra?
fórumtárs
persze,én ezt tetemrá most ez ketyeg rajta i9070 XEH JB XXLQE 8Gfórumtárs
Hali de mielőtt meg osztanád én így csináltam,elsőnek ezt tetem fel rá I9070P_P.A.C-MAN_Build95_beta6_Mr.xD97, és utána ezt cm-10.2-20131029-UNOFFICIAL-janice igaz itt nem volt (emie) de már itt furcsálltam mert át irta a eszköz névjegyét I9070P ről I9070 re és ekkor gondoltam felteszem rá ezt i9070 XEH JB XXLQE 8G Odin307 tel ,és fel ment rá,de hogy ha simán fel megy e ezek nélkül azt nem tudom, én így csináltam és siker értem el I9070P ről let I9070 es.válasz/kérdés
És van imei?
Ha nincs, vagy más, mint a dobozon, akkor bajban vagy.legutóbbi üzenet 2013.11.19-én
fórumtárs
Persze hogy van fel raktam ezt XEH JB XXLQE az visza tete az ime ,megy minden rajta, most ezt raktam fel Fmod131010AZ ALÁBB LEÍRT MŰVELETEKET NE CSINÁLJA MEG SENKI, MERT AZ EMLÍTETT VODÁS TELEFONT MÁSODJÁRA IS TÉGLÁZNIUK KELLETT VOLNA (elvileg).
Ugyanakkor a fent leírt műveletek teljesen veszélytelenek, ha a megfelelő (nem nfc-s, nem P-s) telefonnal végzik el. -
Acef
addikt
válasz
kimi02 #32803 üzenetére
kimi02
Nem olvastad a blogomban lévő infót, vagy csak nem elég figyelmesen?
A rom felrakása után: beállítások - alkalmazáskezelő - jobbra mind - böngésző - adatok törlése és gyorsítótár ürítése.
Akad? Recovery-ben csinálj ismét dalvik és cache törléseket.Amennyiben a fentiek nem segítenek, akkor írd le az elvégzett telepítést, lehet, hogy valami kimaradt.
-
kimi02
őstag
Gyári állapotra , hogy lehet visszahozni a telefont ?
Telenoros. -
mrrr74
aktív tag
Sziasztok,
Keresnék 1db téglázott/letiltott Advance-t.
Leesett a telefon és darabokra tört a kijelzője - se kép-, se hang.Köszönöm
PS: valószínűleg most még nem lesz ilyen, de idővel hátha belefut valaki ebbe a hozzászólásba
-
zeorsdfd
senior tag
válasz
pepe0419 #32799 üzenetére
Haha, én meg épp ellenkezőt csináltam:-)
8.2-ővel egy idő után elment mindenféle multitask lehetőség, bár ami maradt az előtérben, az jól futott. De mondjuk egy Viber és Poweramp kilövés nekem nem fért bele. Így 6.8at tettem fel és az egyértelműen jobb nálam; már tesztelem pár órája. -
kimi02
őstag
Tegnap felraktam az Fmod-ot 131111 , de valami nem stimmel , a böngésző is leáll , és akadozik is a telefon ahogy a menübe vagy az alkalmazásokban lépkedek.
6.8-as kernel van fent.
A gyári rom-mal nem voltak ilyen gondjaim , már bánom , hogy nekiálltam variálgatni.Valaki tudna segiteni ?
-
[lAyCsI]
addikt
Ha beszéd közben néha recseg a hangszóró, ill ha kicsöng akkor is hallom néha az harwarehiba egyértelműen ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kívül-belül a már meglévő Galaxy modellek elemeiből építkezik az S Advance, ami kellemes készülék, csak nem biztos, hogy szükség van rá.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Samsung Galaxy S21+ 8/128 GB
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- Iphone 12 Mini - 128GB - Vodafone függő - sötétkék - Akku 80% - védőfóliával
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S24 szériás okostelefonok - GYÁRTÓI garanciával
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest