Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
-
Mobilarena
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Viktor0610 #39485 üzenetére
Köszi!
/system/app-ból lementettem az alkalmazást.
Másik telefonra telepítettem (az is S Advance, csak Acef féle Fmodos), majd a teljes com.sec.android.app.minidiary mappát felülírtam. Úgy néz ki működik, illetve a napló használná az AccuWeather-t, de az nincs az Fmodban, próbáltam utólag telepíteni a AccuweatherWidget.apk, AccuweatherWidget_Main.apk-t, de nem ment. Lehet, hogy az Fmod \system\app mappába kell bemásolni telepítés előtt és utólag nem lehet. -
pinnacle
nagyúr
válasz
Viktor0610 #39483 üzenetére
Köszi! Csak nem tudom, hogy a teljes felülírás jó-e? Egyébként a Mininapló alkalmazást, hogy tudom leszedni a telefonról? ES File Explorer, Root Explorerem van.
Esetleg nem tudsz valami más ilyen napló alkalmazást, aminek a tartalma menthető, visszaállítható? -
koszegii
tag
válasz
Viktor0610 #35963 üzenetére
Mégiscsak van valami köze hozzá mert hiába cseréltem ki,bootloop lett a vége.Igaz a recovery kicserélődött,de nem indult el a rom.
-
Win-T
őstag
válasz
Viktor0610 #35941 üzenetére
Meg is szabadulok tőle, eddig sem használtam, csak azért került fel, hogy tutibiztos megfelelő driverek kerüljenek telepítésre.
-
GAbre
veterán
válasz
Viktor0610 #35903 üzenetére
Nem tudom mit tegyek,nemigazán akarja eladó visszavenni,1 napot használta,de szerinte tökéletes.
Részben megértem,de akkor is xar.
Roorolt,azt hittem 1xü lesz új szoftvert rakni rá,de félek,mert ahogy olvastam acef leírását,újra kell rootolni,meg 2 rendszert minimum rakni,és ha elszúrom,vagy úgyse jó...
És nem tudom mit tegyek :S -
Rolli
aktív tag
válasz
Viktor0610 #32884 üzenetére
az a gond,hogy már minden név vagy 3-4x benne van,és szanálni is szeretném.
Nem moddolt a rom,hanem repartos. -
Rocky975
senior tag
válasz
Viktor0610 #32119 üzenetére
Jahogy.....
Köszi! -
Rocky975
senior tag
válasz
Viktor0610 #32117 üzenetére
Az mi??
-
Rocky975
senior tag
válasz
Viktor0610 #32109 üzenetére
CoCore 6.8.
Annak kéne nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kívül-belül a már meglévő Galaxy modellek elemeiből építkezik az S Advance, ami kellemes készülék, csak nem biztos, hogy szükség van rá.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest