Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
-
Mobilarena
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
demars
addikt
Korábban volt téma többször is: milyen fülest vegyek a telóhoz? Nincs gond a gyárival, csak kellene mégegy, a lakásba is. Esetleg van valakinek működő headsetje ami jó ehhez és el is adná...? Az sem lenne baj,ha felvevő gomb is lenne...
-
beccyboy
aktív tag
válasz
Pietrosz #30186 üzenetére
Sweep2wake: Én használtam egy ideig, nagyon bejött a funkció. Az akksi amúgy is merül mint az állat, de érzésem szerint ez egy kicist még rá is tesz. Plusz a zsebemben mindig feloldott, ha a képernyő a combom felé nézett. Ezen kívül ha sokáig nem nyúltam a telefonhoz, nagyon nehezen ébredt fel. Volt hogy gombbal be tudtam kapcsolni a kijelzőt, de feloldani nem tudtam, mert érzéketlen volt, újraindítás segített csak.
Úgyhogy én kilőttem, mert annak ellenére, hogy nagyon jo funkció, elég bugos -
válasz
Dazsar #30193 üzenetére
milyen oprendszer?
látom a felületet, de mivel xp alá is vannak különböző vista és win 7 felületek, ezért nem akarok látatlanban írni.
vista és attól felfelé; rendszergazda fiók, és rendszergazdaként telepített megfelelő illesztés vagy kies kell.
ami probléma szokott lenni; ne előlapi, elosztós usb hub, hanem direkt alaplapira (hátra) legyen csatlakoztatva a készülék.
a telefonon - annak rendszerében - mtp usb mód kell. -
Valken
tag
Acef: most jelenleg mi a helyzet a 150818-as FMod-dal? Értem ezalatt, hogy nálam mindig minden frissítve van (google play szolgáltatások is), szinkronizáció és értesítés hegyekben áll, egyszerűen szeretem, ha minden a legfrissebb és nem kell figyelnem, hogy mi mikor frissült, mert megoldja automatikusan.
Igazából ezért vettem okostelefont.
Legutóbb a repartos JB + FMod-dal gondjaim voltak, akkor tértem újra át a CM-re, de ugye az még nem teljesen stabil.
Most szintén belőttem mindent, belaktam a telefont, ahogy kell, ha most telepítek egy 150818-at, akkor mennyire fázhatok rá? -
válasz
nolika #30191 üzenetére
nem megy folyamatosan a töltés egész éjszaka, hiába hagyja fent valaki hosszabb intervallumra, meg amúgy sem feltétlenül jobb bármi áron az alacsony mA töltés.
mindenki maga döntse el, hogy több töltési ciklust vár el az akkumulátortól, vagy inkább kevesebbet, de minden feltöltés által hosszabb akkumulátoros üzemidőt.
én inkább utóbbi mellett szavazok, bírja inkább tovább egy - egy feltöltéssel, és bírjon valamennyivel kevesebb feltöltési ciklust, nem akarom én 3 - 4 évig használni adott akkumulátort, 2 évig sem tartok meg egy telefont, meg amúgy sem drága egy redeti akkumulátor sem, cserébe kevésbé kompromisszumos az akkumulátoros üzemidő. -
nolika
senior tag
válasz
Pietrosz #30186 üzenetére
Nos elvileg minél alacsonyabb a töltőáram, annál több töltési ciklust visel el az akksi. Na most szerintem ha valaki éjjelre hagyja fennt a telefont, annak ajánlatos minél kisebb legyen.Aki napközben 1-1 órára lógatja vagy még kevesebbre annak gyorsabb töltés kell. Én a 700mA-t azért állítottam, mert ennyit tud a gyári szamszung töltő. Amúgy meg ebay 800Ft egy akksi...
-
Valken
tag
Rövid CM 10.1 kitérő után visszatértem a "jó öreg" 4.1.2-höz.
Viszont az elmúlt 1-2 hétben szinte naponta jött új CM verzió és a próbálgatásuk közben olyat tapasztaltam, hogy a file az első felmásolás után Status 7-es hibával leállítja a telepítőt, majd újra felmásolva már megy.
Ez volt a gondom Acef FMod-jával is anno, arra tippelek, hogy az SD kártya nem működik megfelelően.Hogyan tudnám ezt letesztelni?
-
-
Dazsar
aktív tag
Hali. ha nem megy semmi féle kép ez usb-s dolog akkor vigyel szervizbe a telefonom?
-
csaba17
senior tag
sziasztok
új mobil vásárlása előtt állok, ezt néztem illetve az lg optimus p710-et.
elfogultság nélkül melyiket ajánlanátok?
a samsungban tetszik a 720p videó, másikban viszont a 4,3"-os kijelző, ips(nem tudom melyik a jobb: ips vagy s.amoled) ill a picit nagyobb kamera, bár a minősége mintha rosszabb lenne mint a samsungé de ha nincs ránagyítva akkor kb egyforma.
valaki?
ui: már kérdeztem az lg p700 és a milyen mobilt vegyek, sehol sem válaszoltak... -
Acef
addikt
válasz
serghiomeist #30178 üzenetére
-
serghiomeist
csendes tag
Sziasztok.
1 hét eltelt azóta hogy frissítettem a telóm,Ngabi repartos Jb+root ,cocore 6,2+fmod.
Teljesen elégedettvagyok. Előtte amiről itt olvasni lehet a fórumban minden megtörtént(lassú volt,lefagyott,merült gyorsan.)
De ez már a múlt.
Acef nagyon köszönöm a segítséget. -
nolika
senior tag
Leírok egy kis szösszenetet az init.d beállításról, hátha valakinek kedve támad rá
Az init.d egy script állomány, ami a telefonszoftver betöltődés után lefut. Olyan mintha terminalba beírjuk, és végrehajtja.
Miért jó? El lehet hagyni a custom programokat amik a processzort, governort stb... beállítja. Minden egyes rendszerlefutáskor automatikusan az adott paramétereket beállítja.
Támogatott kernel: CoCore 7.0+. Jelenleg én a 8.0 és a legújabb Fmod-dal futtatom, teljesen tökéletesen. Ezáltal a noFrills elhagyható (plusz memória ha futott eddig).
Lépések:
1.: készítünk egy txt állományt amiben maga a scripteket fogjuk beleírni. Az én init.d állományom neve xcpu és NINCS kiterjesztése. Tartalma:
#!/system/bin/sh
busybox mount -o remount,rw -t auto /system
echo init.d asdtesztecske > /storage/sdcard0/init.txt
echo "pegasusq" > /sys/devices/system/cpu/cpu0/cpufreq/scaling_governor
echo "sio" > /sys/block/mmcblk0/queue/scheduler
echo 100663296 > /sys/block/zram0/disksize
mkswap /dev/block/zram0
swapon /dev/block/zram0
echo 700 > /sys/kernel/abb-charger/max_ac_c
echo 0 > /sys/module/mali/parameters/mali_debug_levelsoronként:
1.: ezadja meg az utasítást hogy hol találja a futtató környezete
2.: apró teszt, ami a belső memória gyökerébe egy txt állományt létrehoz és beleírja a tartalmat. Ezzel tesztelhetjük a működést.
3.:a második a governor beálltás
4.:negyedik az i/o ütemező
5,6,7: úgynevezett zram beállítás ami swapot készít a memóriában és tömöríti. Kicsivel több procit eszik de több memória szükséges. CoCafe ajánlásával! (CoCore fejlesztője)
8.: 700mA töltőáram beállítása
9.: mali debug level kikapcsolásaPersze a Cocore oldalán a részletes beállítással mindenki igénye szerint állíthatja a dolgokat. Nekem ezek beálltak, nagyon szépen működik midnen.
2.: Miután a txt állomány megvan, a kiterjesztés nélküli fájlt a telefonra másoljuk.
3.: /etc/init.d mappa létrehozása majd másoljuk bele az állományt
4.: total commanderrel 0777 (rwxrwxrwx) jogosultságot és root/root tulajdonost állítsuk be
5.: Busyboxot töltsük le, és installáljuk a packageket.
6.: rebootEllenőrzés: KUI letöltésével (Kernel User Interface, play store-ból letölthető) ellenőrizzük. FONTOS!
Az állományban ne legyen se új sor, se felesleges karakter. Csak annyi szóköz legyen amennyinek lennie kell!! A KUI-ban látható a governor beállítás, ha a script rendesen lefutott.Ha nem fut le, töltsük le az Smanager programot, keressük meg a scriptet és futtassuk. Ott helyben le is tudjuk tesztelni. Elvileg nem szabad hibakódot dobnia.
-
flash-
veterán
olyan kerdesem lenne hogy a nova laincherben hogy leheg mappákat letrehozni az alkalmazasok kozott?(tehat nem a fokepernyon)
-
Mano_01
aktív tag
Kedves Acef!
Nem tudom, hogy imába vagy aranyba foglaljam-e a neved?
Neked köszönhetően már nem a sima GB, hanem már a szupergyors JB szalad ezen a telón.
Bocs a sok értetlenkedésért, remélem nem voltam nagy terhedre.
Ha Miskolcon jársz, csak üzizz, vendégem vagy egy sörre és némi kajáraFeldobtad a napomat, nagyon hálás vagyok!
-
Acef
addikt
válasz
Dazsar #30167 üzenetére
Dazsar
Olvasnivaló: 21999 hsz./infó.
(Az infót mostanában frissítem/rendezem, de attól a leírtak még helytállóak)Mano_01
fejlett recovery, azzal egyből a root és cocore, vagy cocore és root, mindegy a sorrend, csak ha mindkettő fent van, akkor:
-wipe cache part..
-advanced/dalvik cache -
Acef
addikt
válasz
Mano_01 #30164 üzenetére
Recovery:
- Belépés: kikapcsolt állapotban: home _ power _ hang+ egyszerre, tartósan 4-8 mp-ig.
vol- vol+ -al lépegetünk, általában a power az ok., HOME=ok (csak az alap recovery-ben).Fejlett (CWM) recovery felrakása (csak ideiglenes, állandót a CoCore CWM.zip –el rakunk fel)
- apply update from external storage, kiválasztjuk a külső sd.n lévő (vagy annak mappájában) update.zip file kiválasztása, és flasheljük/telepítjük. Re start nélkül, egyből a kernel felrakása:
CoCore kernel
- Felrakása fejlett recovery-ből: felrakása előtt, és után is advanced/wipe dalvik cache, és wipe cache partition törlés (ezek törlik az előző kernel maradványait) install zip from sd card, majd choose zip from sd card, a külső sd-n (vagy annak mappájában) lévő CoCore-E(B)P(/B)-7.6-CWM.zip file kiválasztása, és flasheljük. Go Back
Root
- Felrakása fejlett recovery-ből: úgy flashelhető/telepíthető, mint a CoCore kernelt, csak nem kellenek utána a dalvik és cahe törlések.
- Go Back
- Reboot system ..
KÉSZ!
Esetleg play-ról a Nofrills app letöltése, és beállítása.Fejlett recovery, Cocore P-re, Root. [link] Ezt később törlöm. A kernel csak a P-re OK !
-
Dazsar
aktív tag
Acef módosított romját érdemes fel rakni a sima stock rom helyett?
-
Aldi
tag
válasz
nelsonmanian #30143 üzenetére
Igen , FOS !
Szerintem , mivel ezzel sokkal gyorsabban lehet gépelni , méretre szabhatóbb , nem kell félnapig lenyomni h ékezeteket írhassak .. stb -
Acef
addikt
válasz
Mano_01 #30156 üzenetére
-ok, tehát repartos GB a teln.
21999 hsz/infóban:Letöltöd VDH P-s JB-t innen:[link]
- Letöltés után ki kell csomagolni, és tartalmazni fog egy .tar.md5 kiterjesztésű fájlt. Ez az amire szükség lesz.- A JB felrakása előtt és után is: Factory resetet a telefonon, és beállítások/biztonság/gyári adatok visszaállítása sd formázással, vagy Beállítások/Védett adataim/ Gyári adatok visszaállítása sd formázással.
-odin (nyugodtan használd a repartossal letöltött odint):
- Tallózd be a letöltött és kicsomagolt .tar.md5 fájlt az ODIN-ba, a következő módon:
alul különböző szekciókat lehet látni: PDA, PHONE, CSC. A letöltött file egy darabból áll, ezt a PDA szekcióba kell betallózni. (PDA gombra rányomni-> kicsomagolt fájlt megkeresni, OK.)
Semmi máshoz nem kell nyúlni, bepipálni, stb.-csatlakoztasd Download módban a telt, várd meg a sárga ablakot
- Indíts el a frissítési folyamatot a “Start” gombbal.
Közben ne játssz, netezz, ne terheld a gépet!!!
A frissítés kb. 5-7 percig tart, és a telefon újra fog indulni. Nem szabad hozzányúlni közben, az Odin mutatni fogja a folyamatot (egy zöld csík fog látszódni a sárga COM felirat felett). Nagyon fontos, hogy addig nem szabad kihúzni a telefont, amíg az Odin azt nem mutatja, hogy "Pass”. Ez azt jelenti, hogy a frissítés végigment és sikeres volt.Le lehet húzni a telefont, ami magától újraindul és betölti a JB-t.
Ezután csinálni kell egy: beállítások / biztonsági mentés és visszaállítás / gyári adatok visszaállítása, bepipálva a belső tárhely formázása ablakot!Ezzel fent a JB, majd jelezd, hogy haladsz, utána lesz: a fejlett recovery, ezt kell ROOT-olni, Cocore ... CWM. Nem az XDA-ról!
-
Mano_01
aktív tag
XDA-n találtam egy LK4-es romot. Ez jó lehet nekem?
"please preroot the new lk4 firmware for germany:
http://www.hotfile.com/dl/181490267/...1_DBT.zip.htmlModel: GT-I9070P
Baseband: I9070PXXLK4 - ez megegyezik az enyémmel.
CSC: I9070PDBTLK1+aztán kell egy recovery.- CoCore-EP-7.6-CWM - ezt töltöttem le.
bocs a bénaságomért. Samsung mély vize megfogott :/
-
Acef
addikt
válasz
Mano_01 #30149 üzenetére
-fent a repartos? OK. pihenő!
A többi nem odinnal, hanem recovery-ből/vel!!! Ez a művelet a 21999/hsz infóban.
-fejlett cwm recovery, ezzel a cocore (... P-re való) cwm.zip, valamint a root.zip(ez u.a. mint a nem P-re való), utána wipe cache és advanced/dalvik cache. Reboot system. Kész.Fejlett recovery, Cocore, Root, innen (cocore-nél figyelj a P-re):[link]
Amennyiben kell, akkor este 20-21.00 körül tudok többet/tovább segíteni.
-
D0zeR
tag
Mit csináljak akkor ha a böngészőre rákattintok akkor nem nyitja meg hanem azt irja hogy a böngésző leállt??
repartos jb+cocor 6.2+fmod -
Acef
addikt
válasz
thomasvold #30139 üzenetére
-
Aldi
tag
válasz
nelsonmanian #30141 üzenetére
A gyári fos
És beállításokban hol ? Nem találom , régen ki lehetett ! -
CarTom
csendes tag
Szia
Acef
21999-es hozzászólásában minden infót megtalálsz!
én is abból tudom amit tudni kell. -
thomasvold
őstag
Én is beléptem Acef Fmod-jának használók népes és elégedett táborába.
Először az Original kiegészítettet tettem fel, aztán rájöttem, jöbb lesz a teljesen original, sallangmentes rendszer.
A tapasztalataim a rendszerrel kapcsolatban felülmúlták elvárásaimat, eszméletlen gyors és folyamatos... Így tudnám jellemezni. Sebességben meg sem közelíti a T-s ROM-okat. Felesleges dolgok egyszerűen nincsenek benne. Ilyen szintű gyorsaságot S4-es telóknál láttam, mikor nyomkodtam a T-nél
Akadás, röccenés nincs. Az app-okat nagyon gyorsan nyitja meg és zárja be. Rendszer újraindításkor, nem kell perceket várni, hogy felálljon a rendszer, ahogy beírod a SIM kódot, pár másodperc és már dolgozhatsz is. Külön nem is emelnék ki részleteket, ez így összességében tényleg megadja azt a feeling-et, amit az ember elvár(na) egy Android-os rendszertől.
Ezúton is köszönöm a segítséget és a munkádat Acef
-
D0zeR
tag
valaki leírná nekem hogy kell beílesztgetni a repartos jb fájlokat az odinban?
köszönöm! -
Aldi
tag
Valaki nem tudja hogy a Swift Key Trialban hogy kell kikapcsolni azt hogy ne mutogassa állandóan a szavakhoz tartozó tippeket ?!
-
Dazsar
aktív tag
válasz
nelsonmanian #30131 üzenetére
ami számomra meg lepő hogy nem érzékeli az egeret meg a billt. gondolod hogy ebből szervíz lesz?
-
Dazsar
aktív tag
Meg oldódott az usb-s dolog? Mert nekem is ez a gond. nem ismeri fel gép
-
Acef
addikt
válasz
Mano_01 #30124 üzenetére
a tel beállításai nem számítanak, download-mód és a repartos intézi magának.
Amennyiben nem ok a repartos, akkor: gyári adatok visszaállítása belső sd formázással. Ez nem annyira hasznos mint a repartos, de legalább ezt, utána:
Carline logout blogjában (a fenti összefoglalóból nyílik):
-ROOT, utána filekezelővel egy EFS mappa mentés (nehogy téglázás legyen a végén)
-fejlett cwm/twrp recovery Cocore kernel (sz.tem 6,2 a tuti), utána dalvik és cache törlések
-módosított rom, majd ismét dalvik és cache törlésekAdvance-hez a 21999 hsz-ben is találsz néhány tippet
-
Mano_01
aktív tag
- a kies nem futott? (alt ctrl del) - természetesen nem
- az odint rendszergazdaként futtattad? - persze
- alaplapi usb? - igen (gép hátsó részéből)
- saját usb? - igen
- re partition bepipálva? - igen!
- a megfelelő P-s romot raktad? - Magyar VDH I9070P NFC XXLK4 - telóban is LK4 van
- biztosan P-s a telefon? - Igen...Vodás.
- figyelted a 8-16GB-t? - 8-al próbálkoztam. Nem találtam infót, hogy 8 v 16gb-s lenne
- megvártad a zöld PASS üzenetet? - el se jut a zöldik, a felénél pirosra vált.nem hiszem el, hogy nem sikerülne.
visszaraktam a "rootolt" vodás romot.Próbáltam 1.83 és 1.87-s Odinnal is.
-
Acef
addikt
válasz
Mano_01 #30119 üzenetére
néhány kérdés:
- a kies nem futott? (alt ctrl del)
- az odint rendszergazdaként futtattad?
- alaplapi usb?
- a tel. saját kábele?
- re partition bepipálva?
- a megfelelő P-s romot raktad?
- biztosan P-s a telefon?
- figyelted a 8-16GB-t?
- megvártad a zöld PASS üzenetet?
- közben semmi mást ne futtass a pc-n, ne játssz, netezz, stb.. -
Acef
addikt
válasz
Mano_01 #30117 üzenetére
Kapsz egy tiszta, a korábbi használat és telepítgetések miatti "szemetektől" mentes rendszert. Ez a full gyári állapot, garanciáztatáshoz is ez kell.
Erre érdemes feltenni az alábbiakat:
-root
-cocore kernel
-módosított romTovábbi infó a 21999 hsz / infóban.
(kicsit kusza, most módosítom) -
funk648
aktív tag
Hali!
Az lenne a kérdésem, hogy a CM10.1 esetén az új verziókat mindig fel kell rakni külön CWM alól, vagy fel lehet rakni OTA -n is?
-
Mano_01
aktív tag
sziasztok!
Adott egy P-s advance, ami csak rootolt, ezzel: I9070PXXLK4_I9070PVDHLE1_VDH_ROOTED.
Szeretném JB-re frissíteni, akkor az alábbi lépések kellenek:- TWRP recovery felrakása
- megfelelő rom, én rá gondoltam
ezt pedig így feltenni:
"Installation
Download the ROM from the link below
[NEW]Download gapps on https://docs.google.com/file/d/0BzBa...FLSVVYelU/edit
Put the zip files on your SDCard
Reboot on Recovery
Wipe Data / Factory Reset
Select "Install the Zip from External Storage"
Choose P.A.C-MAN zip file
Choose GApps zip file
Reboot to system"Segítenétek benne?
Ha nem így valaki női leírásban megtenné, hogy leírja?
ZTE Blade-t meg X8at már romoltam. Köszi! -
FET-MEN
veterán
cm10.1 névjegykezelését mingyár meganálom
-
flash-
veterán
válasz
Rocky975 #30103 üzenetére
én nem vagyok profi tehát majd aki ért hozzá kijavit de sokat segit az alábbi:
cocore 6.8 kernel nagyon ajánlott!
továbbá:1.root
2.playről letöltőd a nofrill cpu-t
3.így állítod be:Max órajel:1,0 GHZ Min órajel:200mhz viselkedés:smartassv2 I/0ütemző: sio
4.telefon menüjében az energiatakarékos mód KIKAPCSOLÁSA! hiszen a továbbiakban ezt a nofrills fogja végezni méghozzá sokkal optimlásiabban fogja az erőforrássokat kiosztani)ez a nofrills optimalizálja a telefon sebességét!!
ha csak ennyit csinálsz (kernel+root-nofrills) ettől még atomstabil marad a telefonod hidd el nem veszéles csak előnyöd lesz!
felrakásukról pedig van itt egy jó öreg megbízható segédmunkás aki jó kis leirást készitett ott van az infó az aláírásában neve Acef
"Acef remélem érted a poént a segédmunkás megnevezéssel
-
flash-
veterán
válasz
Rocky975 #30101 üzenetére
a telód rootolt? nofrills cpu be van állitva?ha igen hogy?ha bevan akkor a telefonban az energiatakarékosmód ugye kivan kapcsolva?
microsdkártya sebessége milyen?bár ez a pillanatra való lefagyás elég HW hiba gyanus..csinálj esetleg totál visszaállitást és szüzen teszteld ha úgy is csinálja akkor lehet valami HW hiba...
-
Rocky975
senior tag
Sziasztok!
Jelenleg repartos független JB van a telefonon.A sebbesége kiválló de néha lefagy pár pillanatra.Nem vészes csak kicsit zavaró.A repartos GB sebbesége milyen lassabb vagy gyorsabb?
Már nem emlékszem régen volt rajt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kívül-belül a már meglévő Galaxy modellek elemeiből építkezik az S Advance, ami kellemes készülék, csak nem biztos, hogy szükség van rá.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Iphone 12 Mini - 128GB - Vodafone függő - sötétkék - Akku 80% - védőfóliával
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Álmodj nagyot: RTX4060-tulajdonosként! 0% THM-re is!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest