Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
V!ck
senior tag
Sosem foglalkoztam vele, tökmindegy hogy áll az akksi, minden este töltőre dobom
De egyébként a gyári 4.1.2-höz viszonyítva nem tapasztaltam negatív eltérést, készenlétben nem szívja semmi, én meg vagyok elégedve vele.
(Reggel 6kor rántom le töltőről, este 6kor érek haza, kb 40-50%-os töltöttséggel általában, attól függ, mennyi időm van melóban nyomkodni. Kicsi facebook, kicsi messenger, 1-2 rövid telefon, ebéd közben böngészés, Top Eleven, Viber, email.... buszon oda-vissza 2x 20perc aktív netezés + hazafelé 20perc buszra várás netezéssel. Kb így használom minden nap.)
-
flash-
veterán
"nem értem mért nem baràtok a nofrills meg az energiatakarékos mòd"
nem pont jól fogalmaztam.
Mert Energiatakarékos módot ajánlott bekapcsolni, csak ne felejtsük el a beállításaiban(beállításait úgy érhetjük el hogy ha lehúzzuk a rólót akkor az energiatakarékos mód ikonon tartsuk nyomva az ujjunkat pár másodpercig) a pipát kivenni a cpu energiatakarékosság mellől(hisz pont ezt csinálja a nofrills,tehát ne dolgozzanak egymás ellen szerintem érthető olyan mint több vírusirtó,stb..)Képernyő,érintés visszajelzés mellett maradhat a pipa ezeken felül elvileg takarékoskodik a wifi,bt,stb, funkciókkal is tehát Enerergiatakarékos mód legyen bekapcsolva csak ne legyen bópipa a cpu energiatakarékossák mellett amennyiben nofrills-t használunk.
érdekes hogy különben a nofrills fejlesztője tavasszal még nem is tudta hogy van ilyen funkció androidon hogy energiatakarékos mód
[link] -
badrian250
tag
-
Simba86
senior tag
egyszerű:
felteszel egy cocore kernelt twrp alól, amiben cwm van
-
szivacs1987
aktív tag
Mintha a forumon olvastam volna valamikor, hogy hibás file (ha jól emlékszem mp3 volt) is okozhatja. Próbáld meg, hogy letörölsz minden mp3-at, és úgy is megnézed. Ha úgy jó, akkor elkezded visszapakolni, és figyeled. Igaz ha sok mp3 ad van akkor sokáig eltarthat, hogy kiszűrd melyik miatt volt, ha az miatt volt.
-
Keem1
veterán
Valóban nem enged 400 alá, de szvsz príma így is. Idle-ben keveset fogyaszt, mert ha nem használom nagyon, 3 napot is kibír a cumó, 3-4 órás kijelzőhasználattal, emellett sem a 720p-s, sem pedig a YT videók nem akadnak. Tudom, nem a kérdésedre válaszolok, de szerintem hagyd pegasusq-n, nekem 2 hónapja van azon, eddig príma - szintén CC 5.6 kernel most épp.
-
gusthy
veterán
Ezt nem hiszem el.
Tessék utánaolvasni. A 2.3.4-ben jelent meg a támogatás először, akkor még elég limitált módon. Aztán fokozatosan fejlődött, ÉS a gyártók is sokmindent hozzátettek a 2.3.x alatt is.
Aki nem hiszi, annak Google a barátja.
Lehet rákeresni arra, hogy android 2.3.4 dual core support.Ha valaki attól érzi magát hozzáértőnek, hogy azt szajkózza, hogy a GB-ben nincs duál core support, akkor azzal nincs mit tenni. Futtassa le a linpackot, és elmélkedjen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kívül-belül a már meglévő Galaxy modellek elemeiből építkezik az S Advance, ami kellemes készülék, csak nem biztos, hogy szükség van rá.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 (5K vagy 2 x 4K felbontás) (DisplayLink)
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest