Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
-
Mobilarena
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bencuux8
csendes tag
Üdv.
a mai nap felraktam a telefonomra a CoCore 7.8-as kernelt és mellé a Pure Vanilia V5 Romot.
annyira nem vagyok meg elégedve veled.
ti mit ajánlotok? -
D0zeR
tag
Helló! Valaki le tudná nekem írni hogy mi az a kód amivel meg tudom nézni a kijelző beégést? Köszönöm!
-
Adam8199
tag
Melyik a legjobb rom p-s verziós telóra?
-
stifi82
aktív tag
Hello! Van 1 olyan gondom a telefonnal hogy a gmailba rakja fel a képeket magától hogy lehet ezt kikapcsolni?
-
Aldi
tag
válasz
beccyboy #33886 üzenetére
Sajnos azon nem jó :/ probáltam a 5B-n.
CM nekem ilyen kifagyásokat nem csinált, majd az utsó "esélynél" kicsitt tovább húzom és ki a szélsőségekhez is, helyezkedek a mappáknál de ha eddig nem volt most se lesz
Am CM. Alatt mi a legjonn proci beállítás? Most FMODdal coco 6. 2 smartassv2/sio 1000/200 on vagyok és tényleg jó cucc
Csak én ezt a samu kinézetet nem bírom xd -
Depidemic
csendes tag
http://maclaw.pl/2013/12/14/s-advance-abandoned/
Ez érdekes, az igazat megvallva inkább Maclaw projektjét részesíteném előnyben mint a jelenlegiét... Már csak az előző munkái miatt is. Jó lenne ha folytatná, bár ez a "harc" gyerekes így egymás között. Ha más fennakad azon hogy külön úton csinálná, holott lehet jobban is végezné...
-
Csori72
aktív tag
válasz
aszti75 #33880 üzenetére
lehet hibás a fb messenger, de a CM 10.2 ezeket a tüneteket nekem s hozta.
pl belefagyott az appquarantine-ba, v belefagyott a totalcommanderbe ha system mappába akartam rakni vlmit.
gapps nélkül a beépített fájlkezelőbe volt extsdcard gappsal pedig nem. de pl van 1 mixem mp3ba pont 4 óra! ... 276MB. annak csak ha címe megjelent a lejátszóba vehettem ki az akksit.az fmod simán viszi.
ezekre minden ráfogható, csak az nem h normálisan működik.
1x éles rendszerről (fmod) flasheltem át wipe /dalvik + partition után, majd még1 esélyt kapott repart JB-re, semmi más előzetes telepítés. ugyanazt a xarrt hozta, semmi nem változott. -
aszti75
senior tag
Nekem volt,hogy ugy belefagyot a fb messenger futasa alatt a beallitasokba,hogynem volt fel percig semmi csak az ures fekete kepernyo,majd kiirta,hogy a beallitasok alkalmazas leallt! Termeszetesen nem 1x fordult elo.Meg a galeria is leallt parszor mikor fenykepeztem volna.Lehet a fb messenger a ludas,de majd Fmod alatt kiderul csinalja-e.
-
Aldi
tag
válasz
aszti75 #33878 üzenetére
Most én is fmodon vok még, adok majd egy utsó esélyt a CMnek, de nekem azt csinálta csak a CM hogy a Nova launcher (mintha) laggolva nyitná meg a mappákat. De ha fmodra vagy pure vanillára rakom akkor nem xd kicsit fura de majd még egy esélyt adok neki mert nekem sokkal jobban tetszik a CM, főképp h faszán témázható legjobb a MIUI lenne csak az meg halk telefon közben (mint az előző cmek)...
Aztán ha nincs nem jo akkor viszaa FMOD -
aszti75
senior tag
Újra Fmod
Nálam sokszor belassult,fagyott,akadozott pedig volt wipe és dalvik cache törlés is.
-
aszti75
senior tag
Én meg aszem visszatérek a gyári JB-re CM után.Vannak érdekességei a CM-nek.Vagyis inkább furcsaságai
Visszateszem a repartosat,root és pucolom magamnak ami nem kell! -
Csori72
aktív tag
válasz
FET-MEN #33872 üzenetére
Esetleg: 6,5" tepsifon ?
én se nagyon szeretnék ettől sokkal nagyobb fizikai méretekkel rendelkező készüléket, de a jelenlegi állás szerint még tévével is fogunk sétálgatni az utcán 40" méretig meg se állunk
-
Z0C!
őstag
válasz
rebelinside #33861 üzenetére
ennek örülök
lassan megcsinálom. -
pinnacle
nagyúr
válasz
MrCsiT #33855 üzenetére
Köszi MrCsiT, beccyboy! Itt az eredeti. A tokról képet, ebay linket megnézném.
Csak azért kell tok, hogy meg tudjam különböztetni a fiam telefonjától (az övén lenne, én nem szeretem a tokot). Hosszas nézelődés után arra jutottam, hogy nekem is ilyen telefon kell.Valahogy ennek a formája, mérete, anyaga (nem fényes) tettszik a legjobban. Pedig "mindent" megnéztem, S3, Express, LG G, F6, Ace 3.
Fóliát tudtok ajánlani vagy ott tényleg mindegy milyet rendelek? Hiába GG, azért vannak kisebb karcolások. Egyébként lehet, hogy tényleg strapa, párszor már elejtette kövön, tegnap pont a sarkára esett, de szerencsére csak a keret horpadt be. -
beccyboy
aktív tag
válasz
pinnacle #33854 üzenetére
Hello. Én ebay-ről rendeltem olyat mint amilyen az apródos, amit linkeltél. Ha gondolod, holnap tudok róla képeket felrakni, hogy hogy néz ki. Nekem kb 1 hónap alatt megjött. Én is féltem a leeséstől, de most azt tervezem, h rendelek hozzà egy s line tokot, és kivágom a bal oldalát. Egyébként is rámegy, csak kicsit bután néz ki, mert eláll, plusz a hangerő gombokat nem lehet megnyomni
-
MrCsiT
addikt
válasz
pinnacle #33854 üzenetére
..de a középső képen épp a telefon hátulja látszik, így nem tudom, hogy néz ki benne a teló..
meg, ez védi valahogy a kijelzőt, vagy mi értelme van, hogy ki kell hajtogatni ? Gondolom, leeséskor semmit nem véd, egy szilikon tok meg igen, az tompít valamit, ha oldalára/sarkára esne.
Miért lehet más megoldás jobb, mint egy szilikon tok ? Elegánsabb lehet pl. ? Az lehet, na de funkcionálisan ? -
pinnacle
nagyúr
válasz
hungar #33853 üzenetére
Köszi! Akkor remélhetőleg azért írtak be ilyen nagy időszakot, hogy biztosan megjöjjön. Persze lehet, hogy most Karácsonykor tényleg elúsznak. Közben eszembe jutott, hogy régebben is kerestem ilyen tokot, nálunk is kapható. Tudtok más eladóról? Megnézném, hogy milyen a kék.
-
pinnacle
nagyúr
Flip tokot szeretnék venni. ebay-en ki van takarva a Samsung felirat. Szerintetek ezek tényleg így néznek ki, vagy csak valamilyen szabály miatt nem lehet mutatni? Aliexpress-nél nam vacakolnak, csak nem tudom, hogy mennyire megbízható meg a 15-60 nap szállítási idő se túl jó.
-
Csori72
aktív tag
azt tudja vlki, h a normál 4.1.2-ben a Lockscreenen látható óra melyik alkalmazás?
-
thomasvold
őstag
Azt be lehet állítani, hogy ha USB-n PC-re teszem, NE töltse az akkumulátort?
-
aszti75
senior tag
CM-es csapat nem kezdte még el"fabrikálni" a 4.4 (KitKat)-et Az Advance-re?Nem lehet erről tudni valamit?
-
LaciMc82
aktív tag
Sziasztok.
Vettem a telómhoz egy USB-OTG átalakítót,de semmilyen program nem látja a penriveot.
Valaki használ ilyen átalakítót és meg tudná mondani milyen program jó hozzá ami felismeri az usb-s cuccokat ?
4.1.2 JB android van a telón. -
aszti75
senior tag
Üdv!
Nem tudtok másik linket adni a repartos JB 8 gigas független magyar rom-hoz?Azért kérem,mert az android fórumon lévő google drive-ból letölti egészen addig,hogy 1 mb van vissza,majd kiírja,hogy ismeretlen hálózati hiba miatt meghiúsult a letöltés.Már másodszor járok így a mai naponKöszönöm előre is.
-
silvergod
őstag
na újra a régi minden..belaktam....f*szom ezekbe a buhera romokba
Fmod forever -
demars
addikt
Ma kaptam egy jó kis tippet.. picit nekem is elkezdett döcögni és feltettem az új 8.2 cc kernelt. Kernel csere után természetesen volt dalvik és vipe törlés... . Most szuper a telo. Szárnyal mint a sas...
Erre írta Acef ( a PH hentese ), h a dalvik és vipe törlést érdemes havonta elvégezni mert gyorsabb lesz tőle a rendszer!
Info Acef blogjában! -
Beren
aktív tag
Üdv mindenkinek!
A CoCore frissítése csak annyi, hogy CWM-mel felrakom a frissebbet, vagy kell valamit trükközni?
Beren
-
Csori72
aktív tag
válasz
llaci63 #33821 üzenetére
nem próbáltam, csak véletlenül találtam vlmelyik nap és belenéztem a leírásába.
én az S4 digitális óráját használom, és az android weathert.ez a chronus nem lenne rossz, csak nemtom mennyire eszi meg a beállításokat. CM-en nem bírtam rávenni, h mindent normál betűvel írjon ne vastaggal. de most mind1 is mert nem akarok cserélni.
azt egyébként a chronus is írja, h 4.2-től lockra is rakható. -
Z0C!
őstag
-
FET-MEN
veterán
válasz
thomasvold #33811 üzenetére
+1 a fekete háttereseknek. Amit feltettem screenshotot csak segítség volt ahhz ,hogy lássátok az átlátszó status bart
-
llaci63
tag
válasz
thomasvold #33809 üzenetére
-
llaci63
tag
válasz
thomasvold #33806 üzenetére
Nekem az Fmod 131010 Fekete Original van fenn (nem a kiegészített, és nem is az ori accu!), ebben eleve nincs időjárás, csak be kell másolnom, és kész!
-
llaci63
tag
válasz
thomasvold #33802 üzenetére
Ha fent van még az SD kártyádon a Fmod, szerintem flash -eld újra, cache és dalvik törlésekre figyelve!
-
llaci63
tag
válasz
thomasvold #33800 üzenetére
Total Commanderrel szoktam másolni, ott a fájloknak a másoláskor külön is lehet jogokat állítani! Vagy régit nevezd át, mondjuk apk helyett akk -ra, az újat meg másold be!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kívül-belül a már meglévő Galaxy modellek elemeiből építkezik az S Advance, ami kellemes készülék, csak nem biztos, hogy szükség van rá.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest