- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Netfone
- A profit csak játék a Red Magic 10S Prónak
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
V!ck
senior tag
válasz
FET-MEN #41119 üzenetére
Mint az állat
Én is Vanirral csapatom, mostanában 4-8 naponta jön ki új nightly, folyamatosan csiszolódik és tűnnek el az aprócska kis hibák, de azok sem voltak vészesek. Sebesség nagyon rendben van, régebbi youtube verzióval pedig a HD is működik. Launchernek a Novát ajánlom, a leggyorsabb, nagyon gördülékeny, mondom ezt úgy, hogy az összes létező launchert kipróbáltam, ami létezik ( vagyis amit találtam ).
FM rádió nincs, bár állítólag megoldható.Nem hiszem, hogy számít, de Antutuban gurítottam egy 12602 pöttyöt
(legutolsó update óta 11917) természetesen húzva...
-
Acef
addikt
válasz
FET-MEN #41107 üzenetére
Tudom, hogy WP-re váltottál, de utána meg vissza. Vagy nem?
brrr ezt nem értem
Amennyiben az Fmod-ra gondolsz, akkor a 140101-ben a Nova launcher van, a 131111-ben meg a TW, de jobb a 140101, egyébként full gyári megjelenésMivel Te egy anti Fmod-os tag vagy, ezért ha ezen múlik, akkor csinálok neked egy 140101-TW-vel (ha kell), de jobb a Nova.
-
Gery1987
őstag
-
törölt tag
válasz
FET-MEN #36629 üzenetére
Passz. Apránként kipróbáltam sok alter romot, de még az Fmodot is...
Nekem eddig a repart GB Kiessel JB-re frissítve hozta meg az élményt.
Wipe, külső-belső sd formáz, GB Odinnal, wipe, boot de nem bejelentkezik, Kieses frissítés, wipe, boot, nem állítunk vissza google fiókból. Telepítjük amit kell, örülünk.
Rengeteg bajt okoz tapasztalatom szerint a memórián maradt szemét. -
törölt tag
válasz
FET-MEN #36625 üzenetére
Ez olyan mittomén helyzet...
Nálam Nov. környékén lett mellé egy HP tablet, amire azóta ráhányok mindent ami nem igazán telefontéma.
Telepített progik az Advance-on nálam:
-Opera mini
-Sodoku
-7x7
-Total Commander
-Inverter reader
-Systemon
-Debreceni Menetrend
-Phoenix Emperor (Online játék kliens, naponta egyszer piszkálom)Használt, beállított, szinkronizált fiókok:
-Google
-Twitter
-Facebook
-Hotmail (Microsoft Exchange szerveren kewresztül)
-Opera sync
-ChatOnÍgy annyi bajom van a vassal, hogy 400-500 óra folyamatos üzem után újra kell indítani, mert addigra a Microsoft Exchange fiók felkajálja az akkut, és napi 1 helyett két alkalommal kell tölteni pár óra mp3 hallgatás mellett...
Szerk.:
De amíg minden sz*r ezen ment, addig én is csóváltam néha a fejem.
Ja, meg azóta normális sd kari van benne... -
Balathruin
veterán
válasz
FET-MEN #36187 üzenetére
Most nem tudom linkelni, de keress vissza pár oldalt a fórumon. Amúgy már OC kernel is készül.
Ezeket a kódokat használtam:
su
echo 0 > /sys/module/mmc_core/parameters/use_spi_crc
echo off > /sys/kernel/mxt224e/touchboost
echo 800000 > /sys/kernel/mxt224e/touchboost_freq
echo 0 > /sys/module/mali/parameters/mali_debug_level
echo 120 > mali_utilization_low_to_high
echo 33554432 > /sys/module/mali/parameters/pre_allocated_memory_size_max
Majd az oc (csak performance módban működik. Mellé row i/o-t raktam):
su
cd /d/ab8500
echo write 0x04 0x0b 0x3f > hwreg
cd /sys/kernel/prcmu
echo 0x88 0x0001011f > regs -
beccyboy
aktív tag
válasz
FET-MEN #36160 üzenetére
Én is gondolkodok rajta, h valami nagyobb kéne. Ami igazán tetszene, az az LG G2... De az S4 miniben a két kártyásat venném, elegem van a két telefonból picit.
Acef: ezt megértem. Nem lehet kijátszani sehogy? Csak megoldják leleményes fejlesztők
Amúgy meg ha kell a legyezős irányítás a böngészőbe, akkor használj CM-et, ott a stock böngésző tudja -
Balathruin
veterán
válasz
FET-MEN #36055 üzenetére
Osztályban már mi is teszteltünk teljesítményben és a kijelzőkben is. LG Optimus 4X HD - Nexus 4 - SGS Advance. Csak az enyémen volt igazán fekete a fekete... Igaz, kéne majd mással is csinálni, van ott minden (S4, S3, S3 LTE, Note 2, Blade 3, OT995, SG mini, Xperia Play, másféle Xperia...)
-
n16
tag
válasz
FET-MEN #36051 üzenetére
Szerintem nem tré, sgxsa felbontásban rosszabb, bár kontrasztosabbak a színei. Az SP betekintési szöge nem túl jó, de legalább a kíváncsi szemek nem látnak semmit.
Amoled kijelző az be is éghet, a tft viszont nem. Úgy látszik kijelző érzékenység allergiában szenvedsz.
-
Balathruin
veterán
válasz
FET-MEN #35832 üzenetére
Lehet, de tényleg örülnék ha majd leírná a gondjait. Nálam a friss telefon 5 nap után hozta elő a nagyszerű gyári JB hangulatot, nem 5 perc alatt... Akkor is annyi volt a gond, hogy kicsit több mikrolag, vagy gondolkodás lett.
Amúgy ha tényleg almáról váltott, akkor most gyorsan szerzek egy IOS7-es 3GS-t és jól lehúzom... (Olvastam már "pár" embertől aki szerint a frissítés teljesen el*****a) Bakker, egy egy két éves telefon ami akkor sem csúcskategóriára lett szánva. A JB frissítés el lett rontva, bizonyára a frissebb modellek azért fontosabbak voltak. -
válasz
FET-MEN #35733 üzenetére
Nekem tavaly októberben múlt egy éves, és szintén elég szutyok az akksiidőm, igaz idejét sem tudom mikor volt rajta huzamosabb ideig stock JB alapú rom, mindig a CM-ekkel szórakozom, lehet hogy Fmoddal is kéne majd egy újabb próbát tennem. Bár ez akkor sem indok arra hogy reggel 6 körül töltőről levéve, délben már kb 50%-on van aktív használat mellett (szinte folyamatos 3G/ szinkronizálás).
Vagy csak én várok sokat üzemidő terén?
-
kgabor3000
csendes tag
válasz
FET-MEN #35706 üzenetére
Húha
Először is köszönöm a gyors reagálást.
Másodszor miről is beszélünk ?
Gondolom erről is van a téma összefoglalóban szó kérdésem hogy meik is ez mert 3 lehetőséget látok.
De azokból 2 ugye ami GingerBoard alapú telefonokra való hol látom hogy a húgomé az e.
Nagyon nem vágom sosem támogattam a Samsung telefon vásárlását.
Meg is szívat úgy látom rendesenEgy sónak is 100 a vége a kicsit bővebb segítséget hunyászkodva elfogadom a tapasztalt Samsung galaxy s advance használóktól.
-
flash-
veterán
válasz
FET-MEN #35485 üzenetére
okés csak mert én pont egy éve próbáltam venni advance hoz szilikon tokot akkor nem találtam olyat ami a kijelző körül mindenütt kitüremkedik pár mm-re hogy ha kijelzővel lefelé ejteném le a telefont akkor is fogja meg a szilikon az ütést.
nos 1 év alatt sok mindent történik bizonyára már van olyan ami elég rendesen kilóg a kijelző sikjából mindenütt.
ha tudtok ilyet azért adhattok infót hogy hol vegyek -
vazzz
őstag
válasz
FET-MEN #35291 üzenetére
0106 Maclaw van fenn megjelenése óta, semmi bajom vele. Wifi bug volt az elején, cache/dalvik wipe megoldotta. Nincs jobb/újabb azóta cm11-ből. Délután azért kíváncsiságból felrakom a Liquid Smooth-t, ha már final...
-
Gabi 8906
senior tag
válasz
FET-MEN #35245 üzenetére
Köszönöm a választ!
Jelenleg a Kies van most megnyitva a gépemen, de nem mertem rádugni a telot. Olvastam hogy gondok vannak a gyári JB-vel. Korábban ezen az S Advence-n valami újabb szoft volt, de gyári gariban ezzel(2.3.6) küldték vissza.(Probléma: szoftveres akadások/fagyások miatt lett beadva.)
Marad 2.3.6-on.(Csak kár hogy az tudtommal nem kezeli a 2 magot rendesen)
-
dashed
senior tag
-
eastsider
nagyúr
válasz
FET-MEN #34961 üzenetére
én be is szoktam vizezni a fóliát. hogy tuti semmi ne tapadjon rá
mondjuk a nexus4 hátuljára egy rémálom volt felrakni, rá is tapadt 1-2 szösz, de nem érdekel (későn jöttem rá, mi az a matrica, amit adtak a fóliához: azt kell ráragasztani a szöszre, és leszedi magával
)
amúgy attól függ, hogy mennyire karcolódik, h milyen minőségű... engem inkább az zavar, h rettenetesen gyűjtik az ujjlenyomatot -
pinnacle
nagyúr
válasz
FET-MEN #34682 üzenetére
Szia! Köszi! Nekem a T-Mobile-os a fényesebb, független a sötétebb. A panel gyártóját meg lehet valahogy nézni? Gondoltam, hogy visszaviszem mert ha most haloványabb, akkor milyen lesz 1 év múlva, de akkor ezek szerint felesleges, mert az egész sorozat ilyen lehet. Ezért nem jó, ha két egyforma termékünk van, mert akkor nem lenne mihez hasonlítani.
-
-
Acef
addikt
válasz
FET-MEN #34513 üzenetére
Nekem ezt túl labilis, kezdetleges?
Kipróbáltam, mint a 10.2-t is, és jegyzeteltem. Volt egy-két dolog ami tetszett, meg egy kettő ami nem:
-ART-vel használtam-Gyors. Ez teszik
-Névjegyeket nem akarta szinkronizálni, de már O.K..
-A böngésző könyvjelzőket nem szinkronizálja (nem tudja a funkciót??). Nem tudok vele képeket feltölteni a fórumra? Ikonok, beállítás O.K.
-Mindenütt világos hátteret használ (Én fekete mániás vagyok)
-Google: hely, reklám, előzmény. asszisztens, stb .. kikapcsoltam, mégis kaptam d.u. egy kéretlen levelet (ez eddig még sosem fordult elő.
)
-Fényképező: "érdekes", nincs beáll. ikon
-Naptár: Google szinkron O.K., sebesség O.K., a Google naptárat használja, ebben viszont idétlen az időbeállítás
-Beáll. menü, ikonok stb .. színkezelése: hááát
-Ébresztő: ICS-s, nincs intelligens, ...
-Tárcsázó: megjelenése hasonló az exdialer-hez, de ennek nagyon idétlen a kezelése, és nem lehet témát váltani, nincs hívásrögzítés
-SMS: hiányzó beállítások
-Google kereső gyorsan nyílik, O.K.
-Fájlkezelő O.K.
-Zárképre kirakható naptárbejegyzések: ez teszik, de maga a feloldás, megjelenés, stb. nem
-Wifi nem indul
-Menü, opciók, ..: néhol Angol
Egy nap alatt full kimerült, most töltöm, utána indul az Odin->repart->.....->Fmod
Tény, hogy jobbnak tűnik a CM 10.2-nél, de Én inkább visszatérek.
-
silvergod
őstag
válasz
FET-MEN #34504 üzenetére
na feldobtam...
ha art-ra akarok váltani azt irja nem támogatja a CM és blablabla.... merjem így?nagyon jónak tűnik...sokkal gyorsabb láthatóan a rendszer...az fmodhoz képest is
valamit tud a rendszer mert mértem antutuval többször kb. 9500 pontkörül hoz..
tudom nem adunk erre de azért ilyet eddig nem láttam tőle -
vazzz
őstag
válasz
FET-MEN #34500 üzenetére
Értem én, de pl. te ki se próbáltad dalvik módban.
Hasonlít ez a project butter-szerű hűdekirály dologra, ami elméleti síkon nagyon szép, de a valóságban nem igazán veszel észre belőle semmit. Nekem végülis tökmindegy, csak szerintem túl van hypeolva, mint manapság minden...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Építő/felújító topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Netfone
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Autós topik
- A profit csak játék a Red Magic 10S Prónak
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged