Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
-
Mobilarena
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Handymen
csendes tag
Sziasztok!
Lehetőségem lenne egy Ace 2-t kb. 5-6.000 Ft-os felárral egy ilyenre cserélni. Tudom, hogy a teló mindenben jobb talán egy kivétellel, ez pedig a GPS (ami nekem nagyon fontos lenne). A Samsung oldalán böngészve elbizonytalanított, hogy az Ace 2-nél a GPS+Glonass-t külön kiemelik ennél a telónál pedig külön nem is említik a GPS-t. Van benne egyáltalán offline GPS? Ha igen mennyivel jobb/rosszabb, mint az Ace 2 beépített GPS-e?
Ezeket a linkeket néztem:
Ace 2:
http://www.samsung.com/hu/consumer/mobile-phone/mobile-phones/touchscreen/GT-I8160ZWAXEH-featuresS Advance:
http://www.samsung.com/hu/consumer/mobile-phone/mobile-phones/touchscreen/GT-I9070HKNVDH-featuresEsetleg valakinek ezzel kapcsolatban van valami tapasztalata?
Előre is köszi a segítséget!
-
Sógi
addikt
A serial numbert tárcsázóból elő lehet hozni?
(#29594) Acef : Az minek, ott be lehet állítani a crt off-ot? Procit nem igazán akarom húzni az akkukímélés miatt vagy érdemes?
(#29596) Acef: Ahh, kösz, de buta vagyok
Bereggeltem a +2 hónapot, ezért szerettem régebben is a samut, prmium garancia
A cocre 8.0-át!
-
Sógi
addikt
Akkor, ha esetleg zavarni fog a karc és a beégés, lehet kijelzőt cseréltetni
Feltettem ezt a coco kernelt, kíváncsi leszek rá, de még az akkum sem állt be, még csak kétszer volt feltöltve...Remélem elmegy 2 napot átlagos használattal
A fényes keret mennyire hajlamos a kopásra? Mondjuk én nagyon vigyázok a telefonjaimra...
-
Sógi
addikt
válasz
Blackmirror #29590 üzenetére
Kellett a lóvé és ezért lett DG + most még aránylag jó árban el tudtam adni, sajnos nem tartja az árát az LG
Kedvező áron jutottam az advance-hoz, ezért választottam ezt!
A G egy tökéletes telefon volt számomra, a részleteket nem is sorolomItt meg muszáj mókolni, hogy picit gyorsabb legyen
Gondolhatod milyen érzés egy G után...
Triangle away itt működik? Hogy kell számlálót nullázni?(#29589) palee69: köszi!
-
Sógi
addikt
Pont most "téptem" le róla a fóliát, nem bírom nézni ezt a gagyi fellevegősődést, inkább használom és élvezem a GG-t, ha meg karcos lesz, akkor utána be fog égni a kijelző és akkor majd szépen kicserélik benne
EFS mentést elég, ha kimásolom pl. root explorellel? Vagy van valami app playen, ami lementi tarba?
A cocore kernelt, ha önmagában felteszem, akkor már jobb is lesz a telefon?
-
Gery1987
őstag
T.chris és kali!
Mindkettőtöknek köszönöm szépen! Így fogok cselekedni. Szerencsére csak a készülék megy minden más jó. Egyedül a fülesem nem a gyári (az is Samsung ami most van van sikerült valahogy elhagynom) de akkor elég a telefon. Köszönöm!
-
kimi02
őstag
Erről az akksiról vélemény ?
Érdemes megvenni ?
Link -
válasz
Gery1987 #29581 üzenetére
szia,
A javítandó prémium készülék elszállításakor:
A GLS futára a kollégánkkal egyezetett időpontban és helyszínen egy plombával lezárt ládát ad át Önnek.
A láda tartalmazza a munkafelvételi lapot és (ha igényelte telefonon) a kölcsönkészüléket.
A kölcsönkészüléket vegye magához, ez a javítás időtartama alatt Önnél marad.
Tegye a ládába a meghibásodott készülékét, a szükséges tartozékokat és a garanciajegyet is.
A munkafelvételi lapot ellenőrizze, hitelesítse aláírásával, majd tegye vissza a ládába.
A ládában található új plombák segítségével a futár jelenlétében zárja le a ládát és adja át a futárnak.2. A megjavított készülék visszaszállításakor:
A GLS futára a kollégánkkal egyeztetett időpontban és helyszínen plombával lezárt ládában adja vissza Önnek a megjavított készüléket.
Vegye magához a megjavított készülékét.
Tegye a ládába a kölcsönkészüléket, amelyet a javítás ideje alatt Önnél volt.
Aláírásával hitelesítse az átvételi elismervényt, majd tegye vissza azt is ládába.
A ládában található új plombák segítségével a futár jelenlétében zárja le a ládát és adja át a futárnak.forrás; my samsung
-
Gery1987
őstag
Sziasztok!
Sajna garanciafutár lesz nálam a készülék sorsa. Mit javasoltok hogy érdemes odaadni neki? Érdemes a dobozba betenni csak a készüléket és a garancia papírt vagy csak magát a telefont? Mennyire vigyáznak a telefonra?
Előre is köszi!
-
gyuszmó
őstag
Jobban kímélem az aksit ,ha otthon töltőről használom pl filmnézésnél ?
SGS 2 tab. ról lenne szó . Ott nem pörög ilyen jól a topik, azért teszem fel itt is.
köszi
-
-
Dixi83
csendes tag
sziasztok!nekem olyan problémám van hogy a telefon memoriájára nem tudok semmi rámásolni!áthuznám v beilleszteném és a telefonra nem másol,míg a memorikártyámra simán megy minden adat!
és lenne még egy ha rá vagyok csatlakozva usb kábelen a laptopra akkor a laptopon nem tudok modosítás csinálni a telefon meghajtóin,mint pl törökni sem,csak akkor ha felhuzom és törlöm a telonon az aktuális helyről
ebben kéne segítség hogy ez miért van?
köszi előre is,és bocs ha én vagyok a 123.aki ezzel a problémával fordul hozzátok! -
Csori72
aktív tag
az mind1 hova rakod, de be kell talózni neki:
" .... Navigálás a recoveryben hangerő fel/le gombbal, kiválasztás/művelet végrehajtása bekapcsoló gomb.
"apply update from external storage"-t kiválasztod.
Ekkor a microsd kártyáról kiválasztod a "root.zip". ... " -
Sógi
addikt
Rootolni szeretném root.zippel, de 3e recoveryben az apply update external storage-nél nem lát semmit, pedig sd gyökerébe másoltam a zip fájlt....
Mit csinálok rosszul? köszi
Jah, hogy csak microsd kártyával működik?(#29568) Blackmirror : Lehet inkább hanyagolom a fóliát, végül is GG, volt pár GG-s telefonom, azokat is használtam fólia nélkül karc nélkül, de jobb a biztonság
-
snowdog
veterán
válasz
Metal213 #29561 üzenetére
Az összefoglalót itt megtalálod. [link]
A lényeg röviden:
Megvan az eredmény, és rosszabb lett, mint azt vártam.
Az eredeti Samsung akku kapacitása: 1650 mAh (ennyit mutat a Battery Monitor kalibrálás után).
Az új Gold Battery: 1314 mAh (a meghirdetett 2450 mAh helyett), vagyis majdnem a fele.
Arra nem jó az új akku, hogy a telefont tovább tudjuk vele használni, mint a gyári akkuval.
Viszont egy utángyártott akku árához képest alternatíva lehet. -
Sógi
addikt
Már a 3. különböző kib@szott kijelzővédő fóliát teszem fel és mindhárom fel emelkedik alul, vagyis nem bír rátapadni az ívre
Van bevállt fólia, ami vékony és láthatatlanul felfekszik az egész kijelzőre szépen?
Köszönöm -
Metal213
tag
mit gondoltok?
http://dx.com/p/3-7v-2450mah-replacement-full-decoding-lithium-battery-for-samsung-galaxy-s-advanced-i9070-golden-201252
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok abban kérném a segítséget, tudomásom szerint fel lehet tenni a képeket Gmailre biztonsági mentésként úgy hogy csak én lássam mint telefon tulajdonos vagy mint felhasználó. Google+ próbáltam,de ott az van hogy nyilvános, saját kör, barátok --- nincs olyan,hogy privát.
Azért lenne fontos,mert bele estünk abba,hogy elszállt a HDD és azon volt a KIES biztonsági mentése
-
notmiami
tag
válasz
scyllarus #29549 üzenetére
Köszi Tőled is, és @Jason19-től is, akkor azt teszem fel.
Ezelőtt a 9/16-ost feltettem, abban az tetszett, hogy az UI Glichy teljesen eltűnt a 6/21-hez képest (pl a Temple Run-nál még megvolt a 6/21-esnél, itt nem). Viszont az tetszik is meg nem is, hogy fakóbb lett a képernyő, ezt észrevettétek? Olyan téren jobb lett, hogy a fehér az tényleg fehér, de a színes képek kicsit mintha kevésbé lennének kontrasztosak, ezen lehet állítani valahol?
Ja és a 9/16-ban a Youtube is laggolt, gondolom, ha a 9/11-est ketten is ajánljátok, akkor abban még jó lesz.Na install zip...
Köszi! -
bazsi04
csendes tag
Üdv!
Sajna nem sikerült még megoldani!
Próbáltam egy laptopon amin kies van ismerős advance-át hibátlanul felismeri, kezeli szépen de
az enyémet nem hajlandó!
Bekapcsolom csak kiírja hogy Samsung GT-I9070 és kész ott megáll a kép!
Nem villog nem indul újra nem csinál semmit!
Recovery se jön be csak a Download mód! -
Csori72
aktív tag
nem tuom akiknek nem megy a PC <-> Advance kapcsolat milyen rendszer alatt próbálkoznak, de nekem volt 1 érdekes esetem Win7 alatt.
alapból én nem nagyon szoktam telepíteni a telefon drivereket, hacsak nem szükséges valami miatt. sima fájlátvitelre az esetek 99%-ban alkalmas az USB önmagában is. most is így volt ez. hazahoztam az Advance-t összekötöttem a géppel usb-n, és mivel nem jelent meg a total commanderben, megnéztem az eszközök között ahol meg is találtam (Vezérlőpult >> Hardver és hang >> Eszközök és nyomtatók). itt jobbklikk a telefonra és Fájlok tallózása >> i9070 ... a továbbiak már nem bonyolult dolgok.
ment minden szépen rendben, 1X viszont telepítettem 1 programot ami a gép újraindítását kérte. a telefon persze rá volt dugva, és amikor a gép újraindult soha többet nem látta megakkor még 3 samsung volt itthon, (az Advance és 2db 5570i) ezek közül semmivel nem volt hajlandó kommunikálni a gép ... eszközkezelőből sem. nekiálltam kersgélni mit írnak erről tapasztalt emberek, de erre a problémára konkrét leírást nem találtam. nekiálltam saját fejem után menni, és több leírás elolvasása után csak az alapoknál álltam meg ... azaz [link]Carline leírása ami 1 nagyon jó leírás! van benne: Driverek feltelepítése; és A telefon és a számítógép közötti fájlátvitel amit érdemes elolvasni ha nem megy a kapcsolat sehogy sem.
kezdtem a TC beállításokkal: Beállítások / Általános beállítások / Képernyő menünél a "Szülő mappa megjelenítése [..] a gyökér mappában is", aztán fel a driver (bár én a .cab fájlt nem raktam fel), majd a TC MediaAudio plugin. gép újraindítás, ami driver telepítés miatt eléggé fontos dolog! én elkövettem az amatőrök hibáját, és bosszankodtam, h sehol semmi hiába tekertem már rá mindent a gépre. majd nagynehezen leesett, h VAZZE!!! RESTART!!! ... és láss csodát megy mint Doroty a sárgakövesen
ott van az eszközök között, ott van a TC-ben a [..]-ben is, és a MediaAudioban is.
érdekességként még azt leírom, h amikor lezárt képernyővel csatlakoztatom a telefont a géphez akkor bizonyos dolgok nem elérhetőek (ezt most nem állok neki kigyűjteni, maradjunk a bizonyos dolgoknál), pl az Odin sem csatlakozott így a telefonhoz! ekkor kábel kihúz >> képernyőzár felold, és kábel újra be. -
Blackmirror
őstag
válasz
nelsonmanian #29484 üzenetére
Ezt én is szeretném tudni.Esetleg valami tapasztalat?
-
hungar
tag
nektek az "IMEI SV" utána mennyi áll?
Nekem 01..azaz jelentené, hogy buherált volt a rendszer? -
notmiami
tag
Még mindig a 06.21.-ei CM 10.1 a legjobb, vagy érdemes rátennem akár a 09.19.-eit?
-
Mui
tag
válasz
Titmouse09 #29530 üzenetére
Megtaláltam, csak közben próbálgattam, és lenulláztam. Na sebaj, majd most este.
-
Goatman
aktív tag
Hello!
Gyári Telenoros JB van a készülékemen, az USB-n keresztüli másolás gyakorlatilag halott funkció nálam, akár "PC instant fagyasztása" is lehetne a neve. Több PC-n is, frissen rakott KIES-sel esélytelen, hogy ne adja meg magát 3 másodperc alatt. Sammobile-on láttam az LQG ROM-okat, azokban javítva lett ez esetleg?
Üdv.
-
bazsi04
csendes tag
Hali mindenkinek!
Sürgősen segítséget szeretnék kérni!
Ma délelőtt ugy gondoltam hogy visszarakom a GB-t(nem először csinálom)!
De a telefont nem volt hajlandó felismerni az ODIN!
Gondoltam biztos a Cocore kernel miatt, hát felrakok egy stock LQE kernelt.
Fel is raktam de bootloop lett belőle!!!
Most se hajlandó se a KIES se az ODIN felismerni a telefont,
sőt még recovery módba se tudok belépni csak download módba.
Ha valaki tudna segíteni mit lehetne most csinálni szervizen kívül?
(Rootolt telefon ami egyébként T-s) -
flash-
veterán
állitólag a Cyanogen Mod fejlesztő csapata
vicces hogy nem az a tipikus fejlesztő kocka kinézetű figurák..
előbb elhinném hogy az amcsi motorok szerelőgárdájaamúgy komoly hír
[link]
"Komolyra fordul a CyanogenMod története, a népszerű alternatív Androidot fejlesztő cég 7 millió dolláros befektetéssel gazdálkodva készítheti el a még tökéletesebb szoftverét és egyesek szerint a hardvertervezés sem lehetetlen opció. Az Amazon Androidja után itt egy újabb Google nélküli leágazás."ez ám az oltás de valljuuk be jogos:
"McMaster egészen messzire ment, szerinte azoknak a hardvercégeknek, amik láthatóan nem bírnak megküzdeni a szoftverfejlesztés kihívásaival, nem kellene erőltetni ezt a területet, egyszerűen fordulhatnának a Cyanogenhez. Példaként a HTC-t említette, ahol 100 ember dolgozik a Sense-en, látszólag hiába. "
-
-
Mui
tag
Sziasztok!
Éjszaka valami ébren tartja a telefonomat, de nem jöttem még rá mi lehet.
Ha be van állítva ébresztés reggelre, az ébren tarthatja amúgy a telót? -
Sógi
addikt
Nálam van egy ilyen telefon, Hun 4.1.2-vel, a kérdésem az lenne, hogy vajon mennyire lassulna be a következőktől, amiket használok (amúgy rootolnám és gyalulnám a gyári ill. számomra felesleges cuccokat):
Nova laucher 3 oldallal, exdialer, k10 mail + widget, hd widget(óra+időj+kapcsolók), business calendar+widget, circle laubcher, születés és névnap widget, betterbatterystats widget, meg pár parancsikon.
Aki esetleg hasonló beállításokkal rendelkezik, annak is nagyon várom a véleményét!
A ram elfogyás gondolom elég jellemző...? Gondolom még így is szépen használható a telefon? -
Acef
addikt
Hi!
Néhányan kérdezték PM-ben, hogy mit tegyenek a rosszul működő telefonjukkal.
Ide is berakom a választ, hátha másokat is érdekel..Műveletek a telefon kiváló működése érdekében.
Szájbarágósan a 21999-hsz, Acef Advance infó-ban.1, A szükséges mentések elvégzése (képek, videók, tel-számok, stb ..).
2, SIM, és az ext. SD eltávolítása.
3, T-mobilos (nem P-s) telefonra a repart JB (I9070XXLQE Android 4.1.2 TMH) Odinnal, innen (regisztrálj): [link]
Figyelj a megfelelő ROM kiválasztására, és a repartition bepipálására!
Recovery-be, és Download módba mindig kikapcsolt állapotból lépj be, ne a bekapcsolt telefonon nyomkodd a három gombot!4, Indítás utáni beállítások, itt még semmire ne mondj igent, a google fiókot sem kell beállítani.
5, T-s appok törlése: beállítások - alkalmazáskezelő - letöltöttek: mindet törölheted (6-7db).
Berakható az ext. SD, arra másold (Én külön mappákba raktam) a:
-fejlett recovery-t (update.zip),
-ROOT.zip-et (ROOT),
-Cocore 6.. CWM.zip-et (kernel),
-reboot system CWM.zip-et (ezt flasheld, ha nem tudsz kilépni a recovery-ből),
-ha szeretnéd feltenni, akkor az Fmod130818.. zip-et is (Fmod ROM).
A recovery, kernel, és a root elérhető Carline logout blogjában is, de ha küldesz PM-ben egy gmail címet, akkor megosztom a mappámat, abban mindent megtalálsz.6, Recovery: fejlett recovery flashelése (update.zip), majd azzal a ROOT felrakása. Reboot system.
7, Indítás után egy filekezelővel kimented az EFS mappát az SD gyökérből. (biztonsági mentés, ha később valahogy tégláznád a telt.)
8, Ismét a fejlett recovery felrakása (update.zip), majd azzal ugyanúgy mint a ROOT-ot, flasheled a Cocore 6.2, vagy 6.8 CWM.zipet (sztem ezek a legstabilabbak). Miután felraktad, csinálj Dalvik és Cache törlést. Reboot system.
9, Berakhatod a SIM kártyát, indítás után beállítható a google fiók (figyelj az alapbeállításokra!!!). Letöltöd a Play-ról a Nofrills alkalmazást, engedélyezd neki a működést (ROOT jog). Beállítása (ÉN így használom): 1000 / 200 / smartassV2 / Sio. Indítás a rendszerrel.
10, Recovery (most már a fejlett fog indulni), flasheled az Fmod130818.. ROM-ot, utána Dalvik és Cache, reboot system.
Kész.
Az indításkor történő alapbeállítás, és a további beállítások a 21999-hsz / infóban (kb. ma este).
-
Bagor1
csendes tag
Az USB csatlakozási gondom XP alatt azóta sem oldódott meg, de gondoltam közzéteszem, hogy Wi-Fi alatt is csak egyszer volt hajlandó Outlookkal szinkronizálni ez a szerencsétlen KIES, aztán soha többet.
Úgyhogy inkább töröltem a fenébe, és leszedtem a MyPhone Explorer nevű progit, ami fájlkezelő és szinkronizáló alkalmazás is egyben.
És lám: azonnal és kifogástalanul teszi a dolgát! -
samugaby
csendes tag
Próbáltam,hívásnál nem olvassa fel a névjegyet,csengőhangot sem játszik be,csak a zenehallgatás megy vele a fülesbe,de sajnos engem nem az érdekel.Egyébként a telóra beolvassa minden erre való progi a névjegyeket,csak nem megy át a mono BT headset-re.Amúgy köszönöm szépen a segítségedet!
-
pinnacle
nagyúr
Ilyen oldalra nyíló flip tokot, lehet még máshol venni? Nem tudom, hogy ezek a maláj üzletek mennyire megbízhatóak. Legalább PayPal-al lehetne fizetni.
Képernyőn már vannak mikró karcolások, milyen fóliát ajánlotok? -
dashed
senior tag
válasz
thomasvold #29503 üzenetére
-
dashed
senior tag
válasz
thomasvold #29500 üzenetére
*#0*#
Ha nem jon elo akkor vagy fagyasztva vagy torolve lett a factory mode 1.0
De pl. bongeszobe rakeresel piros, kek vagy zold kepre is ugyan ugy le tudod ellenorizni
-
Gery1987
őstag
válasz
thomasvold #29500 üzenetére
*#0*# a tárcsázóba írva. Ekkor jön egy kockás menü és ott lehet a piros-kék-zöld színt tesztelni illetve egyéb funkciókat is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kívül-belül a már meglévő Galaxy modellek elemeiből építkezik az S Advance, ami kellemes készülék, csak nem biztos, hogy szükség van rá.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest