- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArthurShelby
addikt
válasz
PedroPascal #43163 üzenetére
Lehet, csinálják is idehaza, de ez se olcsó.
Pl: [link] -
TaaT
nagyúr
válasz
Youtube-on láttam már, de idehaza kb nem hallottam hogy bárki csinálná.
-
RandomName
senior tag
válasz
Tudtommal nem lehet csak üveget cserélni.
-
kelly416
veterán
válasz
PedroPascal #31347 üzenetére
Valószínűleg egy központi szervizbe, ha helyben nem tudják megoldani, ami megeshet, hogy pont Ököritófülpösön van. Bár nagyobb eséllyel csak Pesten valahol, vagy közvetlen Pest mellett.
-
Rinocerosz
őstag
válasz
Nekem az s7 nagyon gyorsan megfordult 4 nap volt... meg is lepődtem hétfőn bevittem csütörtök reggel már nálam is volt :)
-
válasz
Vidéken beviszed a Samsung pontra, ami általában posta. Nekem 6-7 nap alatt megfordult.
-
fzboxx
senior tag
válasz
PedroPascal #29509 üzenetére
Te most ugratsz!
-
kiskeni
aktív tag
válasz
PedroPascal #29509 üzenetére
Juj
Érdekes dolgok ezek.
-
bodnara123_
csendes tag
válasz
PedroPascal #29260 üzenetére
Stopperrel nem mértem, de egy szűk óra alatt feltöltötte 5%-ról 100%-ra.
-
kelly416
veterán
válasz
PedroPascal #26840 üzenetére
Legkönnyebben akkor vagy, ha az értesítési sávon hosszan lenyomva tartod a GPS ikonját.
-
kelly416
veterán
válasz
PedroPascal #25917 üzenetére
Én annak idején Sony Z1C-vel is csináltam ilyent, egy app kellett csak hozzá, de most ha megfenyegettek, akkor sem tudom, mi volt a neve. Play - alkalmazásaim - könyvtár-ban sincs már benne, onnan is rég kigyomláltam, mert pl. az LG G4 magától is tudott ilyent emlékeim szerint. De van app-kereső topik, ott szerintem tudnak segíteni.
-
nylacika
aktív tag
válasz
Korábban az LG-ben volt ilyen megoldás, nagyon szerettem, és ez már jópár éve volt. Ha akkor meg tudta oldani az LG, akkor nem hiszem, hogy a Samsungnak gondot okozna... És nagyon hasznos funkció volt szerintem, ezért az egy tulajdonságáért sajnáltam anno leváltani a G5-öt...
-
csorbajeno
veterán
válasz
Sajnos rosszul emlékszel. Ezt már régóta ígérik, hogy beleteszik, mert ugye a hívásindítást anno talán ők kezdték el, de a hívás fogadását sajnos mind a mai napig nem oldották meg. Én is díjaznám.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
PedroPascal #25927 üzenetére
Samsung-nál csak olyan van, nhogy a névjegyen álló számot hívja, ha felemeled a telót.
-
.Szaki.
addikt
válasz
Most elkezdtem keresni, ezt a funkciót én sem találom, olyat találtam egyedül, hogy ha headset, vagy BT-s eszköz van csatlakoztatva, akkor bizonyos idő után automatikusan fogadja a hívást.
Illetve ugyanitt még olyan lehetőségek vannak, hogy hangosítás gombbal lehet felvenni és bekapcsolás gombbal pedig letenni.
-
kiskeni
aktív tag
válasz
Nem a Huawei-el kevered?
Meg mernék esküdni, hogy a Tech2-Magyarósi Csaba-Mrwhosetheboss hármas közül az egyikük csatornáján, vagy itt mobilarénán a teszt cikkben ez meg volt említve, azért mondom csak.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
PedroPascal #25919 üzenetére
Tényleg azzal csak indítani tudsz. Bocsi.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Menj be a speciális funkciók, kéz és egyéb mozdulatokba.
-
paolinho
őstag
válasz
PedroPascal #25887 üzenetére
Igen, meglett minden, köszi! Béna voltam, hogy magamtól nem leltem rá.
-
SN2O
aktív tag
válasz
PedroPascal #24945 üzenetére
Korábban esténként max 1-2% ot merült, mostanában viszont kikapcsolt wifivel is egy éjszaka alatt, használat nélkül lemerül 12-14%ot...
Szerintem ez messze nem normális -
RR-13
őstag
válasz
PedroPascal #24865 üzenetére
Hát nem éppen fejlesztenek, a nagy szélltől elvileg leszakadt a torony
-
RR-13
őstag
válasz
PedroPascal #24862 üzenetére
Kb. 17:45 óta nincs Telekom szolgáltatás Szigetújfalu környékén
Most kérdeztük meg Vodás telóról a Telekomot... -
RR-13
őstag
válasz
PedroPascal #24862 üzenetére
Köszi
keressük mi is 1 órája kb ott
-
RR-13
őstag
válasz
PedroPascal #24859 üzenetére
Köszi
megmutatod, hogy hol?
Mert mi hiába húztuk le semmi nincs írva alulra -
akos_ur
aktív tag
válasz
PedroPascal #24111 üzenetére
még mindig Pitaka tok kérdés
gondolom ezt nem lehet megtapogatni mielőtt megveszem, a kedvemért nem fognak kibontani egyet
kb. milyen így tapintásra? van egy kis ilyen gumiszerű érzés, eléggé úgymond "csúszásgátlós"? nyáron, izzadt kézzel is jól a fogása? illetve ha leteszem az asztalra, nem csúszkál? inkább műanyaghoz vagy szilikon tokhoz hasonlít?
(tudom, jó hülye kérdéseim vannak
csak körbe akarom járni a témát, mielőtt kiadok ennyi pénzt egy tokért)
-
Krisz1000
tag
válasz
PedroPascal #24205 üzenetére
igen köszi vszeg a töltő oldali részen volt a gond a normál usb csatinál. elég reszelősen járt kicsit megjárattam
-
Tiger.
nagyúr
válasz
PedroPascal #24111 üzenetére
Hát ja, csak nehogy leejtsd egy köre 😁
-
dvarw.mtl
tag
válasz
PedroPascal #24042 üzenetére
Azért van külön messenger mert van aki nem akar facebookot használni az használhatja messengert fb nélkül is. Így több a reklám ergo több a bevétel is.
-
PACSA75
őstag
válasz
PedroPascal #24042 üzenetére
Meg kellene próbálni megkérni valakit, akinek olyan a holdacska, amilyen kell legyen, hogy küldje el neked és te azt vissza, hátha úgy összejönne (🌙 vagy innen kimásolni).
-
goop
őstag
válasz
PedroPascal #24040 üzenetére
Aha, ez az. Akkor nem kell romolnom.
Marad a xeh, mivel itt is ilyen, csak akkor lesz kevés a sebesség, ha mind a kettő sim 4G van. Telekom telenorral lehet amúgy a gond, mivel a voda immunis erre, azaz ott nem esik le a sebesség, és a ping is marad 10-20 körül. Ez a közösködés miatt lehet, nem örülök neki... -
goop
őstag
válasz
PedroPascal #24034 üzenetére
Köszi, nem így gondoltam, volte megy azt gondoltam, hanem sebesség 2 simmel mindkettő auto hálózaton 4G/3G/2G, majd egy olyat, hogy egyik marad így, másik vissza 3G/2G re vagy akár letiltva a mérés idejére. Van e jelentős különbség, erre vagyok kíváncsi. Köszi
-
kiskeni
aktív tag
válasz
PedroPascal #24034 üzenetére
Gyorskérdés a VoLTE szolgáltatással kapcsolatban. Be kell kapcsolni a mobilnetet a használatához, vagy külön mobilnet bekapcsolás nélkül is működik ez a funkció?
-
goop
őstag
válasz
PedroPascal #24027 üzenetére
Az még kevés, a 4G jel nem tűnhet el, azaz nem válthat vissza h+ vagy 3G re esetleg edge re. Az enyém is telekomos, de feltettem a xeh romot a frissítések miatt. Tetszik ez a hd jel híváskor, hiányolnám, de van egy olyan gondom is, hogy ha benne a 2 kártya, akár 2 telekom, és mindkettő 4G n, aktív volte mindkettőn, akkor a sebesség leesik 1- 2 Mbit re. Ha csak 3G re engedem egyiket, akkor már jó a sebesség...
Ugyanez van, ha másod kártya telenor, ill. tegnap direkt teszt miatt vettem egy vodát is, detto. Most arra volnék kíváncsi, hogy ez specko telekom szoftver alatt is ilyen, vagy csak a xeh boldogít. És a jól belakott telefonom, annyira nem akarnám újra húzni, főleg ha ugyanez a sebesség gond lenne telekom rommal is. Ránéznél esetleg erre a sebesség dologra a 2 telekom simmel, mivel a tiéd telekom romos. -
e-newsee
addikt
válasz
PedroPascal #23816 üzenetére
De az s7-en csak oreo van. Az már kiforrott, nem kap új funkciót, vagy javítást, csak a biztonsági frissítést.
-
törölt tag
válasz
PedroPascal #23816 üzenetére
Habár csak akkor adják ki az updatet, ha minden jól működik,kimarad egy hónap,nem gond. Vélemenyem szerint.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
PedroPascal #23219 üzenetére
Egyszer sikerült.
-
.Szaki.
addikt
válasz
PedroPascal #22946 üzenetére
Másnem elviszem magammal a DeX-et, rádugom mindegyikre és amelyikkel jó megveszem.
Viccet félre téve akkor sokkal beljebb nem kerültem sajnos, szerintem is igazad van, monitor függő. A beállítások a telefon DeX menüjében és a TV-nél is megfelelő. Lehet ha lesz egy kis időm, akkor ráteszem a nagy TV-re, kipróbálom azzal is.
-
csorbajeno
veterán
válasz
PedroPascal #21571 üzenetére
Értesítési panelen a Navigációs sáv gomb szövegére kopp. Ezen belül legalul van egy kapcsoló, hogy szeretnél-e segítséget a gesztusvezérléshez. Azt kapcsold ki és akkor teljesen eltűnik.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
PedroPascal #21062 üzenetére
Gyorsan cseréld le lilára a telefont is és máris passzolni fog hozzá a csini rózsaszín Gear Icon X.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
PedroPascal #21060 üzenetére
Mi a bajod a pinkkel?
-
csorbajeno
veterán
válasz
PedroPascal #20946 üzenetére
Híváskor felül, a hívóképernyőn kiírja, hogy HD-hívás.
-
Zsebob
senior tag
válasz
PedroPascal #20946 üzenetére
ROM tol fugg hogy jelzi. TMH -n nekem onnan latszik hogy mukodik, hogy tudok netezni beszelgetes alatt.
-
expendables
aktív tag
válasz
PedroPascal #20882 üzenetére
Letöltöd a phoneifo-t és a személyes fülön alul van.
-
Sungoo
addikt
válasz
PedroPascal #20722 üzenetére
Pedig ott alul kellene lennie az vez. nélküli gyorstöltés "kapcsolónak". Legalábbis nekem van. Attól függetlenül akkor is lassabb, mint a kábeles.
-
-Bandi-
tag
válasz
PedroPascal #20718 üzenetére
A vezeték nélküli töltő lassabb lesz mint a vezetékes, ezt nem hiszem, hogy fel tudod "tuningolni".
Amúgy érdekesség nekem 2 Telekomnál vásárolt gyári S8 féle( 2017es ) vezeték nélkülim van, ugyanabban a konnektorban, ugyanazzal a kábellel, töltőfejjel majdnem fél óra különbséggel tölti fel, és kb fél - 1 órával tovább is tart, mint kábelen. -
törölt tag
válasz
PedroPascal #20718 üzenetére
Halkan, és félve kérdezem meg, mert ebben nincs tapasztalatom. Esetleg, amikor rajta van a telefon, akkor nem jelenik meg egy menü a kábeles gyorstöltés kapcsolója alatt, ahol ezt is be kellene billenteni?
Vagy esetleg a Menü-> Beállítások-> Speciális funkciók-> Tartozékok alatt....
Szerk.: A napokban volt erről szó. Az is te voltál? -
törölt tag
válasz
PedroPascal #20715 üzenetére
Ööööö..... Izéééé.....
Szóval vannak a sima telefonok, 5 volt mellett valamennyi amperrel töltenek.
Meg van a Samsung féle adaptive gyors töltés, ahol 9 volt mellett töltesz 1.67(?) amperrel. Ha ez be van kapcsolva.
Ha nagyobb teljesítményű töltőt vásárolsz, akkor az max arra jó, hogy az erre felkészített dokkoló ne a sima töltőfej teljesítményéből működjön, hanem a töltőfej teljesítménye a dokkolót, DEX-et, vezeték nélküli töltőt is ki tudja úgy szolgálni, hogy kb. kábelessel megegyező töltési időd legyen, és ezen eszközök fogyasztása ne ezt ne lassítsa. -
lukacsik
tag
válasz
PedroPascal #20502 üzenetére
Értem köszönöm! Kipróbálom!
-
lukacsik
tag
válasz
PedroPascal #20500 üzenetére
Az egyik egy Baseus autos tartó a masik egy meg nem mondom most de 10w-os hűtős.
-
lukacsik
tag
válasz
PedroPascal #20497 üzenetére
-
Darth11
aktív tag
válasz
PedroPascal #20473 üzenetére
Nincs jobb a pitakanal bárki bármit mond. A karcoktól tökéletesen véd, és egy két alacsonyabb zuhanás után is megvédte a telefont. A vezeték nélküli autós tartójuknál sem használtam sem jobbat, sem kényelmesebbet és baromi jól néz ki, ahogy világít a kocsiban, hogy nehogy rossz helyre tedd
-
Rinocerosz
őstag
válasz
PedroPascal #20476 üzenetére
Hát pedig ha az elegancia meg biztonság fontos akkor ez egyértelmű. ( lehet nem volt még a telódon igazán vastag tok
)
Nekem nincs egy karc se a telefonon igaz nem szedem le naponta.
Meg ott van a praktikussága is fel lehet venni anélkül hogy kinyitnám, kitámasztani.Úgyhogy nekem ez jött be leginkább kék színben
-
Rinocerosz
őstag
válasz
PedroPascal #20473 üzenetére
Nekem az a véleményem, hogy azért a dizájn is fontos... mert szerintem ha valaki vásárol egy drága telefont akkor a külsejét is nézi.
De amikor meglátom, hogy ilyen nagy gusztustalan bumszli tokok rajta a 250k telefonokon és úgy néznek ki benne mint valami ócska müanyagjáték...
Nekem ez a clear view tok nagyon megtetszett mert elegáns.
De amit linkeltél az is nagyon szép ha vennék fedél nélküli tokot akkor valami ehez hasonlót néznék. -
Tiger.
nagyúr
válasz
PedroPascal #20462 üzenetére
Csak nehogy leejtsd a betonra, mert a tokkal együtt törik majd szét.
-
válasz
Ezt itthon is lehet kapni?
-
Reverting
őstag
válasz
Ezzel az volt a legnagyobb bajom h a gombok nincsenek vedve...
Soha nem kene olyan tok amin a gombok ki vannak hagyva... -
mrc4y
tag
válasz
PedroPascal #20245 üzenetére
Fzbox: gyári töltő+gyári kábel igen
Lápi: kicsit meghajszárítóztam okosan most felvette a töltést szerencsére
köszi a gyors válaszokat! -
fzboxx
senior tag
válasz
PedroPascal #20248 üzenetére
Akkor ez bárkinek elő jöhet... Kicsit para.
-
csorbajeno
veterán
válasz
PedroPascal #20231 üzenetére
Ugyanaz a kettő, de ha a menüből csinálod, akkor minden fiókból kiléptet és tiszta lesz a visszaállítás, míg ha recovery módból csinálod, akkor is megcsinálja a visszaállítást, de újraindításkor a régi felhasználó jelszavait kéri, mert ebben az esetben nem online a telefon és nem léptet ki a fiókokból.
-
Rinocerosz
őstag
válasz
PedroPascal #20235 üzenetére
Semmi gond akkor
A cash lényegében a gyorsítótár adatait törli. -
Rinocerosz
őstag
válasz
Lényegében ugyan az de ha már a recovery-ben vagy tudod törölni a cash-t is
De ha valaki szemfüles észre veszi, hogy ezek után a telefon felkínálja az adatok vissza állítását....
Meg emlékszik csomó mindenre a telefon ami azért furcsa mert nem kellene elvileg. Pl: nekem az van, hogy egy régi email címet mindig ki dob de még akkor is amikor vissza állítottam mindent és a google acc bejelentkezés előtt vagyok... szóval egyáltalán honnan tudja...Úgyhogy én úgy szoktam már csinálni, hogy nyomok egy resete aztán nem állítok be semmit és ezek után odinnal felteszem a romot.
Lehet körülményes de 1 kezemen meg tudom számolni hány bugom volt eddig a s3-s9-ig. -
goop
őstag
válasz
Ha gyárit nyomsz, rendesen törli a Google fiókot is, ha recovery alól nyomod akkor csak azzal a fiókkal tudsz majd belépni ami utoljára a telefonon volt.
-
ntomi0730
senior tag
válasz
Szerintem ugyan az.
-
Reverting
őstag
válasz
PedroPascal #20166 üzenetére
Az app azt nem meri, de ugye a telo ki irja majd h gyors toltes, ez 9V, es ha normal, akkor 5V... ezt a telo donti el, megvan e a feltetele a gyors toltesnek.
-
Nethooligan
tag
válasz
PedroPascal #20143 üzenetére
Telefon -> 3pötty -> Beállítások -> Kiegészítő szolgáltatások -> Saját hívóazonosító megj.
csorbajeno: Ja írták, csak Pite alatt nem ott van
-
Reverting
őstag
válasz
PedroPascal #20163 üzenetére
Ampere app
-
S9
tag
válasz
-
halisa
tag
válasz
PedroPascal #20153 üzenetére
Köszi!
-
csorbajeno
veterán
válasz
20 hozzászólással korábban ezt találtam
"Ha a te számod nem jelenik meg másnál, amikor hívod, akkor:
Tárcsázó (telefon), jobbra felül 3 pötty, beállítások, egyéb beállítások, saját hívóazonosító megjelenítése.
Itt a 'szám megjelenítése' legyen bepipálva."
-
kisdobos0111
aktív tag
válasz
PedroPascal #20137 üzenetére
Ja akkor nekem dex station van. Ebbe nem megy bele tokkal a telefon sajnos.
-
jeni
félisten
válasz
PedroPascal #20137 üzenetére
A LAN csati mennyire számít hiányozna,hogy lemaradt a DEX PAD-ról?
-
kisdobos0111
aktív tag
válasz
PedroPascal #20135 üzenetére
Na akkor most ez hogy van.? Még s8-hoz vettem.
-
csorbajeno
veterán
válasz
PedroPascal #20116 üzenetére
Néztem a videót. De hogy csinálja meg azt, hogy billentyűzet/egér kombóval játszik PUBG Mobile-t? Csak én nem figyeltem, vagy ezt nem mondja el?
-
csorbajeno
veterán
válasz
PedroPascal #20112 üzenetére
De jó cucc, nem? Én már a laptophoz nagyon ritkán ülök le, leginkább csak fájlmozgatáshoz és a romcseréhez
-
csorbajeno
veterán
válasz
PedroPascal #20109 üzenetére
Az aktív hűtés a telefont hivatott hűteni. Ha megnézed a kis lamellákat, akkor nagyjából úgy irányítják a levegőt, hogy a proci környékén éri el a telefont.
Persze emellett a saját elektronikáját is hűti, de a telefont is.
-
csorbajeno
veterán
válasz
PedroPascal #20103 üzenetére
Én nem Logitech, hanem Genius kombót használok, de én is úgy csináltam, ahogy te is írtad
-
válasz
PedroPascal #20104 üzenetére
Méretileg OK, lehet tokkal együtt is belerakni, de akkor mit hűt a gyári DEX pad? A tokot
-
csorbajeno
veterán
válasz
PedroPascal #20095 üzenetére
Én is ezt mondtam két napja, amikor mondták, hogy talán tölti a telefont, talán nem egy ilyen kábel és ehhez kell még egy vezeték nélküli töltő...4-5 ezerrel jön ki olcsóbban, ahogy így számolom, annyit meg nem biztos, hogy megér. Az előbb linkelt kábel ~9500Ft, egy olyan Qi-töltő, ami kb az a töltést tudja, mint a DeX, azt sem kapod meg 10.000Ft alatt, a DeXPad meg 24-25.000Ft.
-
Darth11
aktív tag
válasz
PedroPascal #19730 üzenetére
Gyári samsung autós töltő és biztos lesz gyorstöltésed.
Nem tudom ezekből miért kell mindig aliról rendelni a kínai fosokat (hiába ugreen, meg blitzwolf vagy basehus vagy micsoda), sosem lesz olyan egyik sem mint ami ehhez lett csinálva gyárilag.
Kettő kínai f.s árából kijön a gyári. És az 5 év múlva is töltő lesz, míg a kínai vackok pár hónap alatt eltörnek, tönkremennek.Sorry, nem teljesen neked szól, mert látom, hoyg van gyári is
Csak már kiakasztó, hogy a gyári helyett mindig mindenki a vaakokkal próbálkozik, ami nem is feltétlenül olcsóbb
-
-Bandi-
tag
válasz
PedroPascal #19739 üzenetére
Szerintem is más, azért se foglalkoztam vele. Nekem a huawei kábelével is meggyűlt a bajom, aminek lila az usb je, 4 vagy 5.0? Fene tudja, kiírta az S9+, hogy ez neki nem tetszik, rezgett folyamatosan meg megjelent sárga háromszög kijelzőn benne felkiáltójellel.
Amúgy most nézem enyém régebbi lehet mint amit linkeltem, az 2 sima usb csatlakozós, ez nem tudom miért lett type C s :/
Van egy gyári Samsungom is, ha még megtalálom, de mivel ezek 1 usb sek nem foglalkoztam velük. -
-Bandi-
tag
válasz
Nekem ilyen van már több mint 1 éve, és nagyon szeretem. Nem műanyag hatású, aminél olyan érzésed van, hogy 2 perc alatt szétesik, hanem massziv, súlya is van.
Van egy ilyen huaweiem is, de ki se bontottam, mett ez annyira bejött, viszont lehet holnap kipróbálom. Igaz csak kábellel tudom.Szerk.: Van olyan samsungom is( 1 ), de azt se próbáltam még azóta
-
thedarkfox
senior tag
válasz
[link]
Ezzel is megy a gyorstöltés. -
crue
őstag
válasz
Samsung EP-LN920, ezzel biztosan nem lesz problémád. De nézz utána alaposan, mert több helyen áruljak csomagolás és kábel nélkül. Dobozosat érdemes keresni.
-
beci
őstag
válasz
-
csorbajeno
veterán
válasz
PedroPascal #19183 üzenetére
Az attól függ, hogy mire szeretnéd használni. Ha játszani, akkor egyértelműen nem, de ha netezésre, multimédiára és irodai dolgokra használod a PC-t/laptopot, azt teljes mértékig képes kiváltani a DeXPad.
-
csorbajeno
veterán
válasz
PedroPascal #19154 üzenetére
Igen, a Samsung honlapján van egy lista róla. A Google-be keress rá a "Dex kompatibilis appok"-ra és ott lesz a Samsung honlapja az első találatok között. Ott megtalálod a listát. Gyakorlatilag a teljes Samsung, Google és Office szoftvercsomag, néhány e-mail kliens és néhány jéték szerepel a listán.
-
e.vid
senior tag
válasz
PedroPascal #19116 üzenetére
Próbáld ki, hogy mennyivel lesz úgy gyorsabb a töltés, van-e egyáltalán értelme. A manual szerint is használható hozzá 12V/2.1A-es töltő. [link]
-
TheMajor66
tag
válasz
PedroPascal #19057 üzenetére
Érdekes, nekem a gyári vezeték nélküli gyorstöltőn sem melegszik, a langyos kategóriát sem éri el, ha telefonálok, a kezemben tartva melegebb közben.....szóval akkor minek is a hűtés?
-
beci
őstag
válasz
PedroPascal #19018 üzenetére
Én is onnan akartam rendelni....
-
beci
őstag
válasz
PedroPascal #18987 üzenetére
Honnan rendelted?
Néztem kicsomagoló videókat,van amelyikben volt a dobozban,van amelyikben nem. -
beci
őstag
válasz
PedroPascal #18979 üzenetére
Toltofej es kabel van a csomagban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest