- iPhone topik
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
imis
senior tag
válasz
halisa #43355 üzenetére
Nekem áprilisban lesz 5 éves, még eredeti az aksi.
Bosszantó, hogy a Samsung már régen leírta ezt a telefont. Gondoltam, ha nagyon nem lehet megmenteni már, akkor s23 ultra lenne az utód, mert lehet, hogy drága, de például az s9+ 185ezrét osztom el 5 évre, akkor az elég jó ár/érték arányra jött ki.Szóval ez a telefon megérdemelt volna több támogatást is, ez miatt meg inkább gondoltam az almás készülékre, mert az mégiscsak pár évesen is több figyelmet kap az alkotóitól.
Szerintem nem offolás érvelni itt egy platform váltás mellett sem, mert azt jelenti, hogy mindenkinek nehéz az s9 utódját megtalálni.
-
Vitaqo
senior tag
válasz
halisa #43355 üzenetére
Én S21Fe-re váltottam. Arra amire kell jó, de a következő egy tényleg flagship lesz. Mivel keveset fotózok, nekem megfelel. Sebességben, kijelzőben jobb mint az S9. Van hogy 2,5 napot is elmegy, de ha játszom vele estére lemerül. Android 16-ig támogatott. Vagyis még 3 főverziót kap.
-
bmt50
senior tag
válasz
halisa #43351 üzenetére
Jóanyám szokta mondani: "ne adj tanácsot, adj helyette kalácsot"
Könnyű más pénzét költeni..
Ezért írom, nem tudom mennyi a keret. Ha nekem kellene gondolkodni ezen, én inkább kivárnám az S24 piacra kerülését. Az ilyenkor szokásosan olcsóbba kerülő tavalyi flagship S23-at venném meg.
S21/S23FE nem kézbarát tepsifonok. -
Rinocerosz
őstag
válasz
halisa #43351 üzenetére
Szia!
Szerintem hanyagold az s21FE-t. Egyedül az ára az ami tényleg vonzó lehet nagyon.
Elvileg 2025-ig fog kapni frissítést ami azt jelenti, hogy még 2db android verzió jön ki rá. (Android 14 és 15).Mostanában dobják piacra a 23FE-t ami talán árban se lesz katasztrófa. Ott ügye kapsz 4 főverziót + 1 év biztonsági frissítést. Nem kell félni attól, hogy mióta van már a raktárban... szóval szerintem várd meg az s23FE-t.
Az s21FE szerintem akkor éri meg ha nagyon fontos tényező az ár és hirtelen kell új telefon.
-
bmt50
senior tag
válasz
halisa #42415 üzenetére
Nekem szerencsém volt, mert a Facebook piacon találtam 14-ért+posta. Egy ürge rendelte Ebay-en, de időközben a telefont eladta, így nem kellett már neki.
Vastagabb lesz tőle a telefon, de szélesebb nem. Jobb lett a fogása, és amin én is meglepődtem: PC-re dugva megy az adatkapcsolat tokon keresztül is.
Ha van Aliexpress regisztrációd, akkor csak beütöd, Newdery S9, és hozza.
-
csorbajeno
veterán
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest