-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
arcitec
addikt
válasz
zsolez76 #39778 üzenetére
Nem a tokkal van baj, hanem amikor frissít utána egy kis ideig nem működik és azt a telefon csinálja, nem a tok. TE akkor szerencsés vagy és olvass csak vissza és nézz körül a NET-en nem én vagyok az egyedüli... Tavasz óta rendbe tette a Samsung, minden frissítés után rendben volt. Most a pár nappal ezelőtti frissítés után újraindítottam , akkor nem működött, míg nem vagy 3-4 ismételt indítás után helyreállt. Innentől már bármikor működik.
Ha csak nem jön egy újabb frissítés.Ellenben erre nem adott választ senki: Hogy lehet tükrözni a PC-re az S4 vagy s9+ készüléket.
Ez valahogy dobta a Samsung.. -
szemy94
senior tag
válasz
zsolez76 #39420 üzenetére
A körülmények antutuhoz... katasztrofálisak: autóban klíma nincs, huzat sincs jelenleg. Felbontás WQHD+.
Akksi teszt előtt 38,9 °C, utána 45 °C, CPU előtte-utána 64,8 °C (Előtte 4g Digi+Wifi megosztás ment, meg ugye most szedte le az Antutu-t, teszt idejére kilőttem a hotspot-ot)
Szerk.: most látom, hogy a hőmérsékletek rajta vannak a screenshot-on -
arcitec
addikt
válasz
zsolez76 #37294 üzenetére
Miféle LED jelzésed van? Nem kevered a tokot? Ez a [Clear view] tok ami nekem van és nem akar működni. Ez pedig a [LED view] tok.
-
arcitec
addikt
válasz
zsolez76 #37289 üzenetére
Leírtam, hogy mi a probléma. NEM MŰKÖDIK. SEHOGY. Ha bezártam autó lezárta a képernyőt, kis ideig mutatta a dátum/időt. Fel lehetett venni a telefont,anélkül.,hogy ki kellene nyitni stb. Az össz. kényelmi funkciója eltűnt. Ezt eljátszotta majd minden frissítéskor. De aztán csak beindult. Talán egyszer megjelent a kijelzőn a dátum, de azóta sem.
-
kiskeni
aktív tag
válasz
zsolez76 #31418 üzenetére
Na most itthon vagyok. Dióhéjban annyi, hogy az ilyen GoodLuck és társai finomságok (mint pl. a LockStar) nálunk nem elérhetőek, így le kell szedni alternatív forrásból, ha szeretnéd használni (ami nem Play). Jó erre az XDA, vagy a Sammobile is igazából, tökmindegy. Ami még lényeges, hogy ezek telepítésekor nem kerül ki ikon, ami szívás egyrészt, másrészt, az efféle appokkal -amiről írtam is (Activity Manager)- ki lehet tetetni az adott app ikonját utólag (ami ez esetben a LockStar). Onnantól pedig, hogy az ikont kirakattad, nyert ügyed van. Rákoppintasz és kész, beállíthatod innentől kezdve az adott appot (LockStar) szabadon.
-
kiskeni
aktív tag
válasz
zsolez76 #31418 üzenetére
[Igen, itt] van hogyan aktiválhatod. Ez kimaradt, bocs. Most épp úton vagyok és nem nagyon érek rá, de azért szólok, hogy a cikkben említett Activity Manager app nincs már a Play Store-ban. Vagy leszeded külső forrásból, vagy keresel hasonlót a Play-ben. Egy ilyen appal ki tudod rakni a LockStar ikonját és onnantól szabad az út.
Szerk.: bocs, ha közben már válaszoltak nem láttam azóta ki mit írt. -
crue
őstag
válasz
zsolez76 #30500 üzenetére
Azt hiszem ez a One UI 1.1 sajátossága, ami nekünk még nincs. Érdekességképpen jegyzem meg, hogy tegnap vettem a gyereknek egy Tab A 10.5-öt, ami megkapta a Pie-jal a One UI 1.1-et, pedig ez egy tavalyi középkategóriás táblagép. A mi tavalyi csúcskategóriás telefonunk pedig maradt 1.0.
-
samu74
addikt
válasz
zsolez76 #27776 üzenetére
Nekem se . Pedig alapból be van kapcsolva a biztonságos indítás... XDA oldalán se tálaltam csak olyan infót ami nem segített. Pl. google play beállításokban kapcsolgatni a frissítések védelme, alkalmazások engedélyéinek alapértelmezettre állítása, wipe cache törlés, stb. Lassan elengedem ezt a témát.
-
thedarkfox
senior tag
válasz
zsolez76 #27749 üzenetére
Hát de én azt nem értem, hogy ráadásul nem is csak egy alkalmazásnál van ez. Ha egynél azt mondom hogy valami bug, de hogy pl. az ant+ nál és a többinél sincs ott, hát azért na. Gondolná az ember beragadt valami, de látom wipe chace se segített.
kiváncsi vagyok de ezért vissza nem teszem a vodás romot.
-
zelos
aktív tag
válasz
zsolez76 #27750 üzenetére
Semmi baja a romnak. Példa.. ha neked áprilisi android van felrakva akkor nem fogsz tudni egy januári aod-ra visszatérni ha az aod is frissült az áprilisi rommal. Ilyenkor már nincs 3 pötty. Ha a frissült android után jön egy újabb aod és azt frissíted na ezt le tudod törölni útólag, lesz 3 pötty.
Neked a legújabb vodás rommal frissült minden app is. Újabb frissítés nincs az appokhoz, a régi verziók meg nem kerültek bele az új vodás rommal... feleslegesen. Ezért nincs 3 pötty, nincs mire vissza frissíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Viccrovat
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged