- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajaki
őstag
Sziasztok!
Néhány hete engem is érint a nem fogadott hívásokkal kapcsolatos probléma. Ahogy keresgéltem vissza a topikban ez néhány hónapja több embernél is előfordult, de sajnos konkrét megoldást nem találtam.
A jelenség: néha (nem mindig) nem csörög ki a telefonom és csak egy SMS-t kapok, hogy nem fogadott hívásom volt. Ez az SMS még jellemzően abban a percben megérkezik amelyben a hívás történt.
Egy Telenoros és egy Telekomos kártya is van a telefonban (S9+), a Telekomost talán gyakrabban érinti - még jó, hogy az a céges, így elég kellemetlen tud lenni.Van ötletetek?
takcslajos1: Jó ötlet, kipróbálom.
[ Szerkesztve ]
-
bajaki
őstag
Sziasztok!
S9+-hoz nincs meg valakinek a ZRKL to ZRKN zip? XDA-n a megadott elérhetőségen nincs már fent sajnos, máshol pedig nem találom.
[ Szerkesztve ]
-
bajaki
őstag
válasz okezsoke #15845 üzenetére
Én meg vagyok elégedve a telefonnal (S9+). OnePlus 6-ról váltottam kb. 2 hónapja. A rendszer gyors, pörgős, nem igazán találkoztam komolyabb akadásokkal/laggal. Kamerában nekem jobbnak tűnik az S9+, mint a 6 volt (6T-ről nem tudok nyilatkozni), AOD is jobban bejön mint az Ambient Display.
-
bajaki
őstag
válasz Tiger. #14531 üzenetére
Rendben, megnézem. Ezt töltsem le, a TMH-sat?
-
bajaki
őstag
-
bajaki
őstag
válasz Ezekiel Ston #11815 üzenetére
Gyári Samsung fóliával próbáltad? Azt is felnyomja?
-
bajaki
őstag
Sziasztok!
Csatlakozom én is a topikhoz egy Galaxy S9+-szal. Egy OnePlus 6-ot váltott (illetve csak fog, mert még itt van az is). Nagyon nem egyértelmű szerintem a két telefont egymás mellé rakva, hogy melyik a "jobb". Itt már szerintem csak az egyéni preferenciák döntenek. Egyik telefon sem jobb semmilyen funkcióban a másiknál olyan szinten ami alapján ki lehetne jelenteni, hogy melyik a jobb vétel.
Van esetleg valakinek felesleges hátlapi fóliája a kamera és az ujjlenyomatolvasó közötti fekete keretre? Esetleg lehet kapni Magyarországon valahol? Német Amazonoon nézelődök még, mert jövő héten megyek Németországba, de ott sem nagyon láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest