- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zelikocc
senior tag
válasz
kispalsz #43128 üzenetére
Nekem is ugyanaz minden mint nála.
Én Xiaomi AX1800 routert használok kínai emelt adóteljesítménnyel és a 149-es csatornán van éppen, de mindig 100 feletti a csatorna szám automatán
A telefonon alig van 1-2 program, nem olyan régi telepítés és csak másodlagos pót telefonnak használom.
Én ezzel a 3-400-al sem vagyok megelégedve amikor ugyanakkor az ugyanannyi idős iPhone meg bőven 600 felett van..
-
zelikocc
senior tag
válasz
kispalsz #43091 üzenetére
A Speedtest.net alkalmazással mérj.
Viszont lehet hogy ugyancsak a szoftverben van a probléma (lehet hogy szándékosan), mert én is észrevettem több tesztnél is hogy az S9+ valamiért nem pörgeti ki a netet. (Régebben nem volt vele probléma)
iPhone Xs és S9+ egymás mellé rakva a router mellett egymás után mérve elmarad sebességben attól amit simán hoznia kellene…Most nem akkora a különbség, de így is jelentős (az iPhone azonnal 600 fölött mér, a Samsung 250-től indul el és lassan emelkedik a mérés végéig.)
Viszont egy szobával arrébb már sokkal jelentősebb a különbség.
-
Rinocerosz
őstag
válasz
kispalsz #43095 üzenetére
Szerintem nincs is azzal semmi baj. Nekem is gigás net 5Ghz és 300-400 között mozog, de most extrém gyenge. Lehet a digis szervizeléshez van köze.
Szóval nekem is ilyen 300 körül mozog és nem csak az s9+ hanem az s22 és az s20 is.... szóval nincs baj azzal az értékkel.
Egyébként a most nekem 220 a letöltés a feltöltés 300... kábelen 900 le és 300 föl.
-
csorbajeno
veterán
válasz
kispalsz #4581 üzenetére
Az első kérdésedre előttem már leírták, egy sötét témát kell használnod, de szerintem nincs számottevő fogyasztásbeli különbség, annyira azért nem vagy sokat a beállításokban.
A második kérdésedre a választ részben a Beállítások/Kijelző/Edge képernyő/Világító szélek fülön belül találod. Azt viszont nem tudod beállítani, hogy addig jelezzen a széleken, amíg fel nem oldod. Hívásnál, üzenetnél, értesítésnél több módon is képes jelezni, de az elmulasztott eseményt már a LED-del jelzi neked.
-
petesejt
aktív tag
válasz
kispalsz #4044 üzenetére
Mivel impulzustöltés történik (azaz a töltőfeszültség be/kikapcsol) és az akku által felvett töltés mennyisége teljesen más 5V/1-2A-nál, mint 9V/1,67A-nál (nem arányosak egymással), ezért a konnektorból felvett teljesítmény mérése teljesen irreleváns, nem fog érdemi infót adni.
Arról nem is beszélve, hogy a vezeték nélküli töltésnek extra vesztesége is van a levegőn keresztüli (pontosabban magas permeabilitású mag nélküli) induktív átvitel miatt.
-
petesejt
aktív tag
válasz
kispalsz #3601 üzenetére
Nekem eddig az összes tapadókorongos tartó leesett a szélvédőről előbb-utóbb. A legtöbbször telefonnal együtt. A drága is. A szellőzős való igaz, hogy (ha megmozgatod!) akkor lötyög egy kicsit, de abszolút stabil. Ha ügyelsz a behelyezéskor, a lamellákkal sem lesz baj, egyenesbe kell tenni felrakás előtt őket. Klíma esetén picit hűteni is tudja a szellőzőből érkező hideg levegő az esetleg épp komolyabb melegedésre készülő, gyorstöltődő-navigáló készüléket. Arra azért ügyelj, hogy ne tolj rá jéghideg levegőt, az nem jó az akkunak.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
kispalsz #3492 üzenetére
Nem tudom még mert, ami szóba jöhetne nem tetszenek, én bizom azért még benne. a 3 oldala gyönyörű és ennél jobban is áll mert nincs akkora hézag, mint amikhez ajánlják. Mert sztem az is gáz már, ha a tok és a üveg közt 2-3mm van. ringkenél max 1 lent meg hozzá ér de nem nyomja, próbáltam nyomogatni, de nem történt semmi, tehát nem nyomja fel. Olvastam itt hogy valaki pont úgy járt, mint én és ott a tok elég messze volt tőle, sztem ez csak felrakási hiba lehet, bízom benne, gyakorlatilag, érzem ott a ragasztót.
-
Tamás34
senior tag
válasz
kispalsz #2531 üzenetére
Szia! Kipróbáltam, semmi! Azért köszi!
(#2532) Foxbat72: Akkor nem csinálok gyári visszaállítást, az írás alapján felesleges lenne, remélem a Samsung vezérek tudnak a hibáról és hamarosan orvosolni fogják! Köszönöm!
Viszont ahogy olvasom a Fórumot, sok embernek meg a nemfogadott hívások nem jelzése okoz gondot, az nekem jól működik szerencsére! Megjelenése óta hányszor jött a készülékre frissítés?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest