-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
e-newsee
addikt
válasz
Gesa68 #27879 üzenetére
Attól függ, honnan rendelted. Az ilyen kínai eladók általában félnek a rossz értékeléstől, így sokszor elég, ha reklamálsz, és egyből felajánlják, hogy refund (visszafizetik), vagy küldenek egy újat. Pláne az ilyen párezer forintos tételeknél.
Egyszer rendeltem két töltőt (fix kábeleset, semmi extra, két ér micro USB-ben végződik). Az egyiknek a vezetékén a szigetelés sérült volt, de a réz erek nem voltak elszakadva. Próba cseresznye alapon küldtem egy fotót az embernek, hogy sérült, most mi legyen. Erre küldött egy másikat. A sérült kábelre meg ment a szixalag. -
malna88
tag
válasz
Gesa68 #22207 üzenetére
Sajnos fix listából választhatok céges telefont, ahol az S9/S9+ az egyetlen ár érték arányban elfogadható telefon. iOS-t nem szeretem, Note9 iszonyat drága még így is.
Viszont nekem bajom nincs a telefonnal, csak reméltem, hogy tudtok adni megnyugtató választ, hogy ne aggódjak, simán tudnak 3,5 óránál jobb SOT-ot is ezek a telók.
Valószínű S9+ mellett döntök amúgy, aztán bízom benne hogyha kilövök minden felesleges dolgot nem kell aggódnom, hogy hazafelé vonatról leszállva már nem tudok telefonálni sem...
Ha meg nem fogja bírni, akkor valami kisebb powerbankon elgondolkozok, mert amim most van, azzal akár autót is el lehetne indítani. Tehát nem kicsi és az üzleti nagy dög laptop és a kaják mellett (amit mindig cipelnem kell magammal, mert ételintolerancia miatt magamnak kell főzni mindent) már sok lenne vele minden nap sétálni vele 3,4x2 kilómétert. -
malna88
tag
válasz
Gesa68 #22141 üzenetére
Hát köszi, ne nyomkodd
Győrből járok Pestre dolgozni, vonaton és melóban sincs mindig lehetőségem töltögetni, használni viszont nyilván szeretném a hosszú unalmas vonat úton és szar ha megérkezéskor már nem tudsz telefonálni se... Van egy hattalmas powerbankom de már így is akkora batyuval utazok hogy nem szívesen lenne mindig nálam.
Amúgy ha 4-5 órát ki lehet csikarni belőle, akkor bőven meg lennék vele elégedve és nem is kéne agyalnom, hogy beruházzak-e egy note9-re... -
No.01
addikt
Igen lattam, de az meg a masik veglett... lehet, h valoban jol ved, de cserebe elegge bumszli. Sorry, no offense!
nbukta77
OK, en is vigyazok a dolgaimra es az utobbi 9 evben 2x ejtettem le a telefonomat, de egy tok az erjen is v.mit ha mar van. Szoval gondolodo, h csillapitana barmit is egy esetleges balesetnel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Spórolós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- Kerékpársportok
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+16GB
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest