- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
válasz
Dzsana #41245 üzenetére
Igen így 50 felett már nekem is romlik a szemem, és tapasztalom azt amiről írtál.
Kétségkívül a fiam telóját - Redmi Note9Pro - könnyű kezelni ha csak úgy kézbe veszem. De használni már nehézkes lenne. Múltimédia részről a kamera a lényeges.
De majd kiderül ... 1-2 héten belül. úton van két Poco teló, mindkettő 6,7". Egyik marad...vagy megy mindkettő. -
Dzsana
senior tag
válasz
Dzsana #40959 üzenetére
Ahogy elnézem, nemzetközi szinten ezzel küzdenek
-
Dzsana
senior tag
-
.Szaki.
addikt
válasz
Dzsana #24415 üzenetére
Amire Te gondolsz szerintem, hogy navigációs sávokat használsz, amit elő tudsz hívni, aztán magától egy kis idő után visszahúzódik a 9.0 érkezésével megszűnt, ez csak 8.0-án volt elérhető. Tudom, mert eredetileg én is úgy használtam.
Alternatíva:
Én alapjáraton eltüntettem a navigációs gombokat. Gesztusvezérléssel használom, így egyáltalán nincs semmi a kijelzőn, csak az ujjam adott ponton való felhúzásával tudom irányítani. Az első frissítésnél előfordult, hogy bizonyos applikációknál ennek ellenére ott voltak a navi gombok, de a legutóbbi frissítéssel ez megszűnt, most már mindenhol gesztusvezérléssel lehet irányítani a telefont. Waze-nél sincsenek kint a navigombok.
Ezt a "Beállítások" -> "Kijelző" -> "Navigációs sáv" opciókon belül tudod elérni.
A "Navigáció típusa" menüpontnál állítsd be a "Teljes képernyős kézmozdulatokat". Így három darab vízszintes vonalat fogsz látni a navigációs gombok helyén. Alatta van a "Gombok sorrendje", majd alatta egy bepipálható opció, ami a "Segítség a kézmozdulatokhoz" névre hallgat. Itt kell kivenni a pipát, így az alsó kis vonalak is elfognak tűnni. Azt viszont fontos tudni, hogy ez nem kizárólag az applikációk használatakor tűnik el, hanem elő sem jön.
-
dvarw.mtl
tag
válasz
Dzsana #24433 üzenetére
Ebben a hozzászólásodban linkeltél egy képet, ha tudnál olvasni, értelmezni akkor látnád azt az opciót hogy "teljes képernyős kézmozdulatok". Hm, vajon mit jelenthet ez? Még ábra is mutatja! Vajon mit mutat az ábra? Mit érek el vele ha ezt választom, aktiválom? Gondolkodj már egy kicsit!!
-
-
-
embe
nagyúr
válasz
Dzsana #24084 üzenetére
Nekem is benne volt a kosárban az S9+, de nagynak találtam.
S7-et cseréltem Nokia 7Plus-ra. A Nokia nem jött be. A mérte, az oldalaránya sem.
Most a sima S9-et rendesen kicsinek találom a Nokia után. De a MM-ban megforgattam az S9+ -t, de azt én is full kétkezes telónak találtam. -
csorbajeno
veterán
válasz
Dzsana #24084 üzenetére
Ha valóban nagynak erzed, akkor javaslom az egykezes módot, illetve 2 opció bekapcsolását. Az egyik a kezdőképernyőn ez érzesítési sáv egyszerű elérése, a másik a Beállítások->Speciális funkciók-> Értesítési sáv megnyitása az ujjlenyomat olvasóval. Ugyanitt találod az egykezes üzemmód kapcsolóját is.
-
.Szaki.
addikt
válasz
Dzsana #24084 üzenetére
Én iPhone 5S-ről váltottam, ha valami éles váltás, akkor ez az. 4"-ről 6,2"-re. A keskenysége miatt szerintem könnyen kezelhető, ha pedig a tetejét akarod elérni, akkor az egykezes mód sokat segít.
Ha 8.0 van a telefonodon, akkor a középső gomb háromszori megnyomásával tudod előhívni, ha 9.0, akkor navigációs gombok híjján az alsó sarokból gesztussal tudod elérni ezt a funkciót, de azt hiszem ezt először be kell kapcsolni.
Beállítások -> Speciális funkciók -> Kéz és egyéb kézmozdulatok -> Egykezes mód.
-
-
alcapone386
őstag
válasz
Dzsana #24084 üzenetére
S7edge ről tértem át én is s9 plus ra. Nekem egy vékony tok van rajta és majdnem mindent elérek 1 kézzel. Persze 1 kézzel csak ugy tudom lehúzni az értesítési sávot, ha fogást váltok, de valljuk be... 2 kézzel kényelmesebb.
Asszonykámnak s9 van, de nekem az már kicsi. Összegezve: valóban gyakorolni kell a fogást, de több szól s9plus mellett mint ellene. (Persze csak saját vélemény)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Autós topik
- iPad topik
- 3D nyomtatás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- E-roller topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Medence topik
- Hobby rádiós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest