Hirdetés
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rinocerosz
őstag
válasz
malna88 #27081 üzenetére
Hát számomra is érdekesek ezek a dolgok.. a magyar rom előtt DBT használtam ez a német független rom és igazából elégedett voltam az üzemidővel. Utána hát mondom le cserélem a magyar rom-ra de akkor valami iszonyatosan merült a telefon persze lehet app vagy bármi de én mindig teljesen alapról indítom a rendszert semmi biztonsági mentés.
Miután felrakom a romot rögtön FR és wipe cash szóval én nem hiszem, hogy a magyar rom-ba be akadt volna vagy valami.. és vagy 4-5x újra indítom a telefont szépen megvárok minden frissítést..stbDe mióta felraktam az angol függetlent(BTU) látványosan változott az üzemidő ugyan azt csináltam mint a magyar rommnál semmit nem módosítottam.
[kép] Szerintem ez több mint jó. (Teljesítmény mód: Optimalizálva)
A magyar rommal 2 óra kijelző időnél már 50% on vagy alatt voltam éppen elértem a 4 órát
BTU-val meg tegnap 5:47 kijelző időnél raktam fel töltőre és még volt benne vagy 15%.Ja meg még azt akartam megemlíteni, hogy igazából semmi hátránya nincs hogy most te BTU DBT vagy milyen romot használsz. A telefon meg úgy is át áll magától XEH-re.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Új kamera, régi forma, döbbenetes teljesítmény és pár felszedett gramm: a Samsung paradigmaváltás helyett a tavalyi sikerreceptet tökéletesíti, némi áremelkedéssel.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S24 szériás okostelefonok - GYÁRTÓI garanciával
- Apple iPhone 12 // 128 GB // Kártyafüggetlen // 78% akku
- Oneplus 11 5g 8/128gb.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest