Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrc4y
tag
Aksi csere után mik a tapasztalatok? 1 hete volt a készülékem samsung szervizbe, szerencsére 2-3 óra alatt cseréltek is benne aksit, így a 10-15%-os instant kikapcsolásos gondom megszűnt, viszont 15%-tól most is nagyon hamar merül és 4 óra kijelző időt is nehezen vagy sehogy sem bírok elérni. A phone info is napról napra egyre kevesebb %-os battery health-et jelez, így 96.8%-ról indult az első bekapcsolásnál, most 95.7%-os, nem tudom számít-e valamit ez az 1 hét alatt 1% romlás, talán nem. (s9+,android pie)
-
Reverting
őstag
válasz
thedarkfox #27048 üzenetére
45-75% kozott, es mindegy mivel...
-
thedarkfox
senior tag
Az attól függ, ha nincs bedugva akkor előbb-utóbb lemerül magától....
Viccet félretéve ejszaka egész végig töltőn van nekem a telefon, neha napközben is rátöltök mindkét esetben gyorstöltővel vezetékesen. Hogy jó-e vagy sem eddigi tapasztalatok alapján nincs baja, de aztán jönnek a 20-80% közt 100mA töltés hívei és jól le%#$&@k -
TaaT
nagyúr
Ha már így ennyire rajta vagytok az akkumulátor használaton, jó vagy rossz dolog hogy a vezeték nélküli töltőpadon tárolom a telefont teljesen feltöltve?
-
Memphis79
aktív tag
Szevasztok!
A 108.99Mb-os (nekem ma dobta fel)frissitést érdemes telepiteni?
Tapasztalat vki? -
csabicska
senior tag
Sziasztok.
Az uv-s fólia leszedés közben középén maradt.
Nem tudom leszedni.
Hogy lehet levenni onnan ????Sos.
Segítsen vki !!! -
zelos
aktív tag
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
werszomjas #27025 üzenetére
Érintésérzékenységet esetleg engedélyezd, hátha az megoldja.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Szerintem az üveg lesz a ludas. Régóta meg akarom venni a tokot az S9+hoz, de mindig félreteszem..
Az okostok problémával kapcsolatban gondoltam.
Nem erre akartam válaszolni, so sorry.
-
kiskeni
aktív tag
válasz
.Szaki. #27033 üzenetére
Beállítások--->Kijelző--->Védelem véletlen érintések ellen - elég ha ezt bekapcsolod és amíg elől/hátul a szenzorok érzékelnek valamit maguk előtt, addig letilt minden érintést. Ki is próbálhatod azzal, hogy kitakarod az előlapi közelségérzékelőt + hátul a pulzusérzékelőt és úgy próbálsz bármit is nyomkodni.
Szerk.: Bár úgy tudtam, de nem használja ez a funkció a hátsó pulzusérzékelőt. Pedig úgy emlékeztem, hogy a funkció leírásában is ezt állítjákm Lehet, hogy Oreo-ban így volt, nem tudom. -
Leonardo91
őstag
Sziasztok
Ugyan nem S9 a telefon de hátha tud valami segíteni..
Adott egy A6+ (XEH)
Frissítettem Pie-re, mikor magához tért a telefon minden fekete fehér a menübe. Factory resetet nem nyomtam. Lehet ez a baj , vagy valami bug / beallítás lenne? -
.Szaki.
addikt
válasz
kelly416 #27032 üzenetére
Sosem figyeltem, hogy hogy teszem zsebre, szóval benne van a pakliban. Ezzel kapcsolatban csak azt nem értem, hogy alapvetően a közelségérzékelő is működik ilyenkor, szóval zsebben hordva nem kéne érintésérzékenynek lennie semmiképp sem. Az AoD folyamatosan megy, na de hát ha zsebben van, akkor pont emiatt ki is szokta azt kapcsolni.
-
kelly416
veterán
válasz
.Szaki. #27031 üzenetére
Nem lehet, hogy kijelzővel befelé van, a combod felé, és fel-fel ébreszted a kijelzőt combbal? Onnan már egyenes az út a pause és stop gombokhoz, mert gondolom lezárt kijelzőn kint van a zene vezérlő. Kapcsold ki a zene vezérlőt, nézd meg, mitől ébredhet fel a kijelző (dupla kopp AOD esetén, vagy akár csak simán AOD-n kint a zenevezérlő, nyomásérzékelő...) és legalább teszt jelleggel iktasd ki, hátha ...
-
.Szaki.
addikt
válasz
Sungoo #27017 üzenetére
Nem, jelenleg nincs benne memóriakártya, 64GB egyelőre mindenre IS elég.
samu74
Nem stream, a gyárilag rajta található Play Zenét használom."Meg az akkumulátor optimalizálást kikapcsoltam annál."
Ezt nem is értem, gondolod, hogy beleokoskodik az optimalizáló, hogy zenelejátszás közben sokat fogyaszt és ezért kilöki? Ha ezt tényleg így csinálja az azért elég "vicces". Egyébként reggel 95%-on volt, most pedig 66-on.
SharpSA
Elhalkulni nekem is el szokott, de olyankor kisebb hangerőn beadja az adott app (e-mail, vagy SMS) értesítőhangját és azonnal visszajön a zene. Kocsiban ennek sem örülök, de ez még kompromisszumképes. A megállás viszont baromi idegesítő, előbb is megállította két alkalommal és nem jött semmi.csorbajeno
Nem nagyon okoskodtam abban a menüpontban, de valóban be volt kapcsolva, most kiszedtem, kíváncsi vagyok, hogy fog-e még jelentkezni ezután is ez a probléma.
-
csorbajeno
veterán
válasz
Akkor meg is van a probléma. Ezek a feature-ök csak a gyári tokokkal működnek. Ezért nem látod az extra beállításokat es ezért nem működnek a funkciók. A gyári tokkal igazából az NFC-t sem kell bekapcsolva tartani, anelkül is együtt tudnak működni.
-
stickrs
senior tag
válasz
e-newsee #26998 üzenetére
Mert 2/3g nincs rendes netem, kb semmi nem megy ( nem nagyon értem miért, pl Szerbiában 3g is simán elég volt, itt osztrákoknál meg cirkuszol, kiirja, hogy nincs internet), és sokszor 2g-n marad még akkor is amikor már 4g lefedettség is van, pl mélygarázsbol mikor kijövök, alagutbol stb..és elég zavaro, hogy várogatni kell, hogy mikor vált már át.
-
rgeorge
addikt
válasz
Most láttam, hogy nem gyári a tok. Akkor viszont nem tudom, mi lehet a gond, a tok leírásában sincs semmi? Nálam kezdetektől gyári Clear View tok van, nem rontotta el eddig egy frissítés sem a működését.
-
Rinocerosz
őstag
válasz
Hát lenne mit javítni.. nekem az üzemidő trágya most valamiért eddig 3 óra alatt 50% merült most 2 óra alatt van 50%-on....
Esetleg azt próbáld meg, hogy a telefont indítasd újra mert amikor én újra indítom akkor ki írja, hogy gratulálunk a tokhoz..stb
-
Indiant
addikt
A második éves garancia mire vonatkozik?
-
werszomjas
addikt
válasz
rgeorge #27016 üzenetére
NFC bekapcsolva.
Nem működik a kijelző ki/be kapcsolása, ha kinyitom/becsukom a tokot.
(#27020) Rinocerosz# Nálam nincs "Csukott fedélnél ne jelenjen meg" sor
Olyan, mintha nem érzékelné a telefon a tokot.
Olvasgatom samsung fórumon többen írják, hogy a legutóbbi frissítés óta nem megy az okostok.
(#27024) csorbajeno
Tok nem gyári
Üvegfólia gyári, de elég szarul van rárakva, mivel lekerekített a kijelző, az oldalán nem fekszik fel. -
csorbajeno
veterán
válasz
werszomjas #27008 üzenetére
Mi a nem gyári? A tok vagy az üvegfólia?
-
csorbajeno
veterán
-
Rinocerosz
őstag
válasz
werszomjas #27012 üzenetére
Szia!
Beállítások -> Kélernyő lezárása -> Always on display -> és itt van egy olyan hogy csukott fedélnél ne jelennyen meg...
[kép] -
Ateszpapa
addikt
válasz
Lehet az a baj.
-
rgeorge
addikt
válasz
NFC engedélyezve van? Azzal ismeri fel a tokot a telefon és alkalmazza a tokhoz kapcsolódó szolgáltatásokat. Elvben ilyenkor témát is felajánl, mert a tok színét is felismeri.
Egyébként a kijelző ki-bekapcsolás megy a tok ki-becsukásával? -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
e-newsee #27014 üzenetére
Alapesetben de, gondolom neki annyi a gond, hogy nem mutat semmit. Plusz fel tudod venni a hívást becsukott tokkal is.
Bár, lehet, hogy csak le van tiltva az AOD. De elvileg van a tokhoz kapcsolódó beállítás valamelyik menüpontban, ami akkor jelenik meg, amikor beleteszed a telót.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
werszomjas #27012 üzenetére
Azt hiszem van hozzá valami beállítás a beállításokban. Keress rá. Még a note8-nál hazsnáltam utoljára, nem emlékszem pontosan.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Melyik okostok? Led view, vagy clearview?
-
dkovizoli
addikt
válasz
Gyári led view cover?
-
werszomjas
addikt
Sziasztok,
S9-hez vettem egy okos tokot, de nem jelenik meg semmi a tok kijelzőn.
Be kell valahol kapcsolni ezt a funkciót?Tempered glass zavarhatja?
Nem gyári.
Köszi
-
kekedi
senior tag
válasz
#31816946 #27002 üzenetére
Én is a telenornál nézegetem az S9-eket. Jaja az S9+ elfogyott. De most nagyon lent van az ára. A két telefon között kb. 10ezerFt a különbség. pár hete volt vagy 40ezer ft is.
Én speciel megvárnám helyedben míg újra lesz készleten az S9+. (főleg ha nem megy fel az ára) -
törölt tag
válasz
vihartigris #27003 üzenetére
Akkor várnék egy kicsit és az S10-et venném.
-
törölt tag
válasz
vihartigris #27001 üzenetére
Köszönöm szépen!
Megéri az S9 még? (Sajnos Telenornál online most nincs S9+)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Új kamera, régi forma, döbbenetes teljesítmény és pár felszedett gramm: a Samsung paradigmaváltás helyett a tavalyi sikerreceptet tökéletesíti, némi áremelkedéssel.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Xbox tulajok OFF topicja
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Microsoft Excel topic
- Mikrotik routerek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Jogász topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest