- Google Pixel topik
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- Mobil flották
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zmtTom
aktív tag
Üdv Mindenki!
A telefon bal oldalán lévő Bixby gombot át lehet valahol állítani hogy más induljon el? És ha igen, akkor hol?
-
zmtTom
aktív tag
Töltene fel esetleg valaki sima Galaxy s9-el készített képeket ide? Első sorban lámpafényben illetve kevésbé világos helyeken készült érdekelne és ami viszonylag kontrasztos pl valamiknek az egyik felét süti a nap vagy lámap világítja meg a másik meg sötétebb.
Köszönettel
-
zmtTom
aktív tag
Olyan kérdésem volna hogy ha kettő sim kártyával van használva és be van kapcsolva a hívásvárakoztatás pl az 1es kártyán és a 2es át van irányítva rá, akkor ha beszélek az 1es kártyán és jön a 2esre hívás, beszélgetés közben jelzi. De! Jelzi azt is hogy a 2es kártyáról van átirányított hívás és nem az 1es kártyára jött másik bejövő hívás?
Köszönettel
-
zmtTom
aktív tag
Üdv,
Érdemes e, vagy mikor érdemes a legmagasabb felbontásra állítani a kijelzőt?
-
zmtTom
aktív tag
válasz csorbajeno #7029 üzenetére
Igen, ez volt. Köszönöm szépen.
-
zmtTom
aktív tag
Hello Mindenki!
Amikor először bekapcsoltam az új S9et, felajánlotta hogy két fiókkal is be tudok jelentkezni. Akkor elutasítottam mert nem kellett.
Most viszont jó volna de nem találok erről semmilyen menüpontot. Hol fogom ezt tudni beállítani?
Illetve a két fiók azt jelenti hogy facebook is lehet két fiók meg akár a viber is? Bocsi ha nagy hülyeséget kérdeztem... -
zmtTom
aktív tag
Üdv Mindenki!
Olyan kérdésem volna hogy meg lehet e valahogy oldani hogy az S9re feltelepített programokhoz ne férjen hozzá a gyerkőc csak a kiválasztott játékokhoz? Gyerek mód, vagy másik profil vagy valami....
Előre is köszi
-
zmtTom
aktív tag
Most vagyok ott hogy új telefont kellene magamnak venni és a kamera fontos szempont. Sokáig samsungos voltam aztán almás utána huawei és megint samsung. Így ismerem ezeket. De amostani csúcs telefonok kamerája fekete lyuk számomra pedig ez lenne a lényeg....
S9+ vagy S9 vagy P20 Pro.... ?
-
-
zmtTom
aktív tag
Üdv,
Megvan még a nem fogadott hívásoknál a jelzés hiánya? Vagy megoldódott mindenkinél? Csak mert vennék telefont és nem tudom hogy ez legyen vagy a Note 8 mert ott nincs ilyen hiba?
-
zmtTom
aktív tag
Az a bajom ezzel hogy amikor 2G-re van állítva mind a kettő és gyengébb (térerő szempontjából) helyeken járok, akkor a másokid kártya nem elérhető még az első igen...... Lehet csak engem zavar
-
zmtTom
aktív tag
válasz Hikvision #1893 üzenetére
Beállítás szerint azonos. Azért írtam hogy azonos beállítás mellett. De szinte mindig. Akkor is ha mind a 2 3gre akkor is ha 2g-re van állítva.
Lehet különbség két előfizetéses kártya között úgy hogy egyszerre cserélték? Szerintem nem...
Vagy csak nálam ilyen valami miatt?[ Szerkesztve ]
-
zmtTom
aktív tag
Üdv mindenki.
HOgy lehetséges hogy azonos beállítás mellett a két kártya közül a másodiknak gyengébb a térereje és ez észre is vehető pláne ahol egyébként is gyengébb a jel?
Galaxy S9, 2db Telekom előfizetés
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Építő/felújító topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Projektor topic
- Jövedelem
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.