- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Apple Watch
- Légies iPhone halvány színei
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
d@minator
addikt
válasz
matyi19 #7514 üzenetére
Az i6S nagyon gyors igaz én alkalmaztam egy trükköt amivel eltűnt az összes animáció. Ahogy rányomtam valamire jött be egyből. Sajnos S7 is tele van animációval ami lassítja a telefont. Viszont még trükköt nem találtam a kikapcsolásra. Az iOS és az alkalmazások tökéletesebbek, mint Androidon. Androidon viszont több a lehetőség.
Üzemidő S7-nél talán picit több és vízálló. Vastagabb és nehezebb és törékeny nagyon. A böngészőben nem tudok elhúzással lapozni. A vezérlőpult alul jobban kézre esik ios-en. A 3D touch-t feleslegesnek tartottam viszont most hiányzik. A kamera automata módban jobban alkalmazkodik 6S-en, S7 viszont valamivel jobb képminőségű. S7-en sok a reklám és némelyik üvölt. Egyes appok olyan dolgokat kérnek amihez nem sok közük van.
A HD és a QHD felbontás között ekkora méretben nem látok különbséget. S7 amoled betekintési szöge elég gyenge a 6S IPS-hez képest. Pedig eddig amoled párti voltam.
A 6S automata fényerőállítása tökéletes az S7-é nem.
Szóval a 6S és az ios majdnem tökéletes de az android több szabadságot ad. Maga az S7, mint hardver nem nagy szám. Az OS-ből nekem a LG féle jobban bejön. A Samsung ebbe az androidba kevésbé nyúlt bele (ami talán nem baj). -
D4ni
őstag
válasz
matyi19 #7514 üzenetére
Alapvetően a sima S7 engem is elgondolkodtatott, az Edge váltása után . Jelenleg egy 6S plust tartok magamnál, a vízállóság és a kevésbé karcálló kijelzőn kívül más nem igazán van ami úgy elrettentene, nyilván jobb lenne egy kicsit kisebb telefon , de sajnos a sima 6S-nek az akksija harmatgyenge számomra , ezért is járnál szerintem te is jobban egy S7-el. Érdemes bevinni a a kopottas /karcos plexis telefont szervizbe(kizárólag szerviz pontokba , tmx minden téren kerülendő ) A hátlap tartalmazza a plexit is, annak cseréjével át lehet hidalni a problémát . Szervizes kérdésben tudok bárkinek segíteni.
-
D4ni
őstag
válasz
matyi19 #7492 üzenetére
Nem fényezni akarom , én s7 edge tulaj voltam amiről nemrég továbbálltam. Android frontom nem találsz jobbat. G5 meg még úgy sem tökéletes. Az akksi merülés az szinte globál 6-os droid probléma, azért kérdeztem én is rá hátha volt a samsungnak affinitásra a javításra. Nálam amik előjöttek edgenél az a fém keret kopása (a home gombál, pulzusmérőnél) valamint karc( a hátlapon, a pulzusmérő plexin, home gombon) ezt jobb ha tudod. Viszont, amiért csillagos 5-ös: ha használod a telefont nagyon jól bírja, alig langyosodik (kivéve screen mirrioring) gyorsan tölt, jó a gyári fülese, ténylegesen vízálló (többször kritikus körülmények között tesztelve) Kamera most a legjobb( droid fronton legalábbis ) , ha néha valami játék elkap akkor a game center(vagy hívják akárhogy ) nagyon jól tud jönni, nem zárja be az appot ha okosan használod. Az always on is jól jön. Remélem tudtam segíteni. JA, ha otthon samsung wifis smart tévéd van, akkor tudod nézni a csatornát a telefonon.
-
Gaabbaa
aktív tag
válasz
matyi19 #7180 üzenetére
Nekem is van összehasonlítási alapom, feleségem 6S-t használ, míg én mindig is droidos voltam, most épp ugye S7 van. A többiek véleménye helytálló, hardveresen a Qi töltés, a kijelző, a micro sd, és a vízállóság azok amik egyértelműen többet adnak. A softver-t nem igazán lehet összehasonlítani, kinek mi tetszik jobban....
-
Geri1985
tag
válasz
matyi19 #7161 üzenetére
Igazából Gixxer mindent leírt, amit én is leírtam volna. I6-ot használtam majd 1 évig S6 mellett párhuzamosan, mint céges telefont, a 6S-t meg a jelenlegi S7-em mellett használom szóval van viszonyítási alapom. Nem fogod megbánni nagy valószínűséggel, ha S7-et választasz, de az egyéni preferenciák mindig döntő tényezők.
Hidd el a gyorstöltés mindig jól jön attól függetlenül, hogy az üzemidő teljesen rendben van az S7-en, illetve írtad, hogy a vízállóság sem érdekel(tudom ez is szubjektivitás kérdése, nálam döntő tényező volt), de hidd el bizonyos nyugalmat adhat, hogy a telefon teljesen vízálló.
Ha alap 5S-ről váltasz, akkor nem ajánlom az Edge-et a nagyobb mérete miatt(márha gondolkoznál azon is), mert nehéz lesz átszokni az IPhone-ok kisebb mérete miatt. -
törölt tag
válasz
matyi19 #7161 üzenetére
-Otg funkció (adapter a dobozban),szinte mindenféle perifériát rá tudsz dugni (egér,bill,kontroller,pendrive,külső hdd stb)- ezt nem használnám
Ez nekem mondjuk tetszett.
Két generációval régebbi vasról költöztem márkán belül, de elég volt ezzel összedugni a régi és az új telefont, és 90%-os átköltözés volt rövid idő alatt... -
válasz
matyi19 #7161 üzenetére
Ha nem VR-ozol,akkor valóban felesleges a QHD kijelző,de láthatóan élesebb,ha másnak nem is jó,a szemnek legalább kellemes és QHD ellenére sem merül le pikpak (LG G3...).
Van Bliztwolf usb kábelem,nem volt drága,azt használom a melóhelyen,szinte mindig csak zsebre gyűrve hordom,kapja az ívet,de nem tört meg,bírja a gyorstöltést is,nem gagyi cucc,de tény hogy sok hulladékot találni.
A gyári kábel viszont pár ide-oda hurcibálás után meg van tekeredve,mármint a burkolat,olyan mint egy agyon tekeredett lan kábel,szóval szerintem a Blitzwolf még jobb is.Itunes-ra meg annyit,hogy tényleg nem nehéz használni,de sokkal egyszerűbb simán windows intézőből másolgatni ide-oda,arról nem is beszélve hogy ha ne adj isten olyan gépről akarsz valamit felmásolni az iphonera ahol nincs itunes,ott meg vagy lőve,droidos telónál nem.
Na de nem koptatom a kijelzőt,ha esetleg S7 mellett teszed le a voksodat,sok most feleslegesnek és "nem lényeg,úgyse használom" funkciót egy idő után igenis fogod használni,még ha nem is mindennap,és örülni fogsz hogy tudja őket.
Sorry ha hosszúra engedtem,a szombat esti sörital a szokásosnál is jobban kommunikatívvá tesz!
-
válasz
matyi19 #7159 üzenetére
Kb 1 hónapig használtam egyszerre a kettőt és végül az 6S ment a háztól.
Amiben jobb az S7 (szubjektív vélemény felsorolása következik) :
-Kamera (sokkal)
-üzemidő
-fogás
-szebb (erősen szubjektív)
-amoled kijelző (nekem előny én szeretem)
-Vezetékes és vezeték nélküli gyors töltés
-bővíthető memória (64GB-s Mizxa kártya potom 5000ft,de a 128as is megáll 10e alatt)
-normális vr élmény,mind szoftveres mind hardvere oldalról (i6s hd kijelző kontra S7 QHD kijelzője)
-Potom pénz hozzá a töltőkábel
-ha lemerülsz tuti hogy a közeledben lesz valakinel usb kábel,nem úgy mint lightning.
-Otg funkció (adapter a dobozban),szinte mindenféle perifériát rá tudsz dugni (egér,bill,kontroller,pendrive,külső hdd stb)
-Nem kell itunes (hatalmas megkönnyebülés)
A rendszer majdnem tökéletes az S7-en,van olyan stabil és megbízható mint az ios,csak ugye ios után szokni és tanulni kell,de a személyreszabhatósága szinte határtalan.Volt egy valag Androidos telóm és i4-től kezdve szinte mindegyik iphone,de az S7 sokkal jobban bejön.
1-2 éve még azt mondtam volna hogy sokmindenben a iphone jobb mint az aktuális csúcs droidok,de a Samsung most odatette a 2 telóval magát rendesen.
Szerintem bátran bevállalhatod,ha nem vagy elvakult iphone hívő,akkor szerintem nem fogod megbánni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Túra és kirándulás topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xbox Series X|S
- LG LCD és LED TV-k
- Gyúrósok ide!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Eladó HONOR 400 5G okostelefon 256 GB / 8 GB, Fekete alig használt, magyar garanciás
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest