- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mantequilla
aktív tag
Melegedesi problema van?
-
mantequilla
aktív tag
Hogy birjatok ezt a meleget s7 edge-vel? Nekem regen volt de mar 20 fokban is kurvara melegedett egy jatek alatt mondjuk
-
mantequilla
aktív tag
Na, én már nem vagyok s7 edge tulaj, mert ajándékba kaptam, aztán az ajándékozó 3 hónap múlva visszakérte mert pénzre volt szüksége...
Most egy Galaxy Ace 4-et használok, elég markáns a kettő között különbség pedig én sose voltam telefonra kényes, de ez elég komoly minőség romlás. Majd kitalálok valami elfogadható árú felsőkategóriás megoldást.
-
mantequilla
aktív tag
Ha az automatikus fenyeroszabalyzast kikapcsolom akkor sok akkumulator erot meg tudok sporolni? Nem kene a rendszernek egyfolytaban figyelni a fenyt
-
mantequilla
aktív tag
válasz
bulikavagyok #7581 üzenetére
Oké, köszi srácok
-
mantequilla
aktív tag
Véletlen a régi samsung telom töltőjével töltöttem fel. Nem lesz ebből baj? Vigyem szervízbe? Sokkal lassabban töltött aztán a végén jöttem rá hogy miért.
-
mantequilla
aktív tag
Az miert lehet hogy a munkahelyemen nagyon durvan merul a telefonom es a cella keszenletben eszi a legtobbet? (6.ker korut) pedig csak all az asztalon. Itthon meg szinte kiegyenesedik a meredeken lefelé mutató fogyasztas csik. (Kobanya lakotelep) Ennyivel rosszabb lenne a terero a varosban, vagy vastagabbak a falak?
-
mantequilla
aktív tag
Ez nem az én fotóm de nekem a nyíllal ábrázolt részen ahol a két elem illeszkedik egy porszem beleszállt és kurva csúnya. Ha kipiszkálnám akkor még jobban kitágulna és még csúnyább lenne. [link]
Silány összeszerelési minőség 260k-ért
-
mantequilla
aktív tag
Ez a regisztrálós extra garancia hogy működik? Nekem egyelőre a bolti 2 van.
-
mantequilla
aktív tag
Rajottem valamire. Tegnap csinaltam egy tisztitast az intelligens kezeloben. Lelovi a felesleges hatter alkalmazasokat. Azota szinte kiegyenesedett az akku fogyasztas es nem meredeken megy le. Olyan mint regen.
-
mantequilla
aktív tag
itt egy jó teszt annak aki már nagyon szeretne fóliát
-
mantequilla
aktív tag
Nekem keszenletben jobban merul mintha hasznalom. Reggel csomot neteztem es 90% on voltam. Ledolgoztam 9 5ig, allt a telefon az asztalon kikapcsolt kepernyovel es most 70%. Szerintem semmi nem indokol 20% merulest amikor csak all az asztalon.
-
mantequilla
aktív tag
Én tegnap kaptam meg a frissitest ami javitja a ferde kepeket vagy mit fuggetlen telora de az uzemido nagyon durvan lement. Mi ez?
-
mantequilla
aktív tag
a szervíz kicseréli az akksit? az ár nem számít
-
mantequilla
aktív tag
válasz
Vincent-Vega #5102 üzenetére
kemény zsebed lehet
-
mantequilla
aktív tag
Miért raktok fóliát a karcolhatatlan kijelzőre amúgy?
-
mantequilla
aktív tag
sziasztok,
ha veszek egy 32gb-os memória kártyát a telómhoz, nagyon belassul tőle?
-
mantequilla
aktív tag
Vettem egy gyári flip wallet tokot. Ki lehet azt kapcsolni valahogy hogy automatikusan bekapcsolja illetve lezárja a képernyőt?
Amúgy arra is gondoltam, hogy ez lenne a legkirályabb tok ha a felső ráhajló részt egyszerűen levágnám.
-
mantequilla
aktív tag
Nem tudjátok, hogy miért nem lehet egész Budapesten spigen rugged armor tokot kapni?
-
mantequilla
aktív tag
Sziasztok,
Tegnap óta én is S7 edge tulajdonos lettem.
Egy 20 perces játék után melegszik az akkumulátor. Battery doctor szerint 36 fok és tapintásra is érezhetően meleg a telefon hátulja. Ez normális?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- FOTÓS beárazás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple Watch 8 45mm Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4365
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2281, 100% AKKUMULÁTOR
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple
- Apple Watch Series 9 Cell akku 100%
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest