- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerner1
nagyúr
-
viewdetails
addikt
válasz
Kalandor #35274 üzenetére
Tedd fel még hozzá a feature pack-et esetleg.
Más gépen próbáltad a telepítést?
-
viewdetails
addikt
válasz
Kalandor #35247 üzenetére
A párhuzamos futtatás problémára ezt töltsd le, utána felmegy a SmartSwitch.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Kalandor #35247 üzenetére
Nos, a XEH azoknak fontos (szerintem) akik később úgy akarják majd hírdetni, hogy "ez biztosan magyar független készülék, gyárilag". Garancia szempontjából nem lényeges a CSC. Garancia akkor megy a lecsóba, ha a Knox számláló ugrik 0x0 -ról -> 0x1 -re. Mivel nem root -oltad, ez kizárható.
A Smart Switch nekem hibátlanul lefutott itthon is több gépen. Win8.1, Win10 ... -egyiken sem jelzett gondot. Így erre nincs ötletem.
Odin biztosan jól működik ezzel a driver -rel. Win10 -en is ezt használom.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Kalandor #35241 üzenetére
Szerintem, FR előtt még megpróbálhatod, hogy Odin -nal felrakod a legfrisseb ROM -ból, csak a CP file-t (ez a modem) és "ráfrissíted" . De, ha nem hoz eredményt, én akkor is újra raknám komplett. Nem tudom, hogy mi az aktív CSC -d (?) ...- Amennyiben XEH, akkor az "elmászhat" XEO -ra, és nem lehet visszarakni.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Kalandor #34988 üzenetére
Egyébként vagyunk itt jópáran, akik jópár féleképpen frissítettek 6-ról 7-es droidra, de ilyen általad írt hibát talán senki nem írt, szóval nem feltétlen a samsunggal vagy a csúcskészülékkel van a gond
Egyedi eset mindenkinél lehet, de user error is, illetve ha most vetted akkor nem lehet olyan nagy tragédia egy FR, főleg ha előtte mindent lementesz Smartwitch-csel
-
-
gerner1
nagyúr
válasz
Kalandor #34971 üzenetére
Sok pofakönyv, fb messenger, insta, stb ... -ezektől elég gyorsan feltelik a gyorsítótár, így az egyébb funkcióknak sem tud hová gyorsítótárazni az OS. Nem abszolút gyógyír ez, de a legtöbb animália oka, ide vezethető vissza. Szóval 2 napos, vagy 2 hetes, stb ... - nem igen számít.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Kalandor #34969 üzenetére
Teló teljesen kikapcs. Utána Hang-FEL + HOME + Bekapcs addig nyomva tart egyszerre, amíg a készülék rezdül egyet. Innen kb 25-30 másodperc mire beadja a Recovery menüt.
A menüben mozogni a hangerő gombokkal, vagy az ujjadat a kijelzőn mozgatva lehet. Aktíválni a bekapcs gombbal. Kiválasztod a wipe cache partition -t -> aktíválod, majd reboot system ..Szóval, FR előtt, esetleg érdemes lehet ennek is adni egy esélyt ...
-
gerner1
nagyúr
válasz
Kalandor #32226 üzenetére
Nekem Fido -s SIM (Canada) volt benne, azzal működött gond nélkül. Talán amire még érdemes figyelni (amennyiben aktuális lesz ..), hogy a készülék hálózati beállításait át kell nézni ott, mert észak-amerikában egyre több helyen, már nincsen 2G. Illetve bizonyos szolgáltatás típusokat, az EU -s készülékek ROM -ja nem biztos, hogy támogat
-
glacious
addikt
válasz
Kalandor #32226 üzenetére
Elfogad, ha már aktiválva volt európai kártyával, de kint nem mindenhol használható.
(#32228) balika333: ez sokszor van így, kollégám vett tv-t és telefont, aztán a következő héten összességében 50 ezerrel olcsóbban vehette volna meg ugyanazokat a termékeket. Ez a MM akció elég egyedi és időleges, szóval semmi értelme reklamálnod, ráadásul egy teljesen másik boltban. Bár ha bontatlanul viszsaviszed, talán tárgyalnak veled.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Eladó egy bontatlan új Apple watch ultra 2 49mm Natúr Titán szin es Milanói natur szij 1évApplegari
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple
- Apple watch Series 9 45mm 2026.04.16 iSTYLE jótállás
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Arany színű Amazfit GTS 2 okosóra dobozában töltőkábellel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest