-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
laszlolczka
őstag
válasz
bubumaci74 #54000 üzenetére
Magisk-root explorer fent van?
-
gerner1
nagyúr
válasz
bubumaci74 #52845 üzenetére
Nincs mit. 👍
-
bubumaci74
tag
válasz
bubumaci74 #52842 üzenetére
Szoftver adatainál találtam meg ezt a sort.
-
gerner1
nagyúr
válasz
bubumaci74 #52839 üzenetére
Bár ebből nem derült még ki a ?-jelek zöme (aktív-CSC, stb...), de akkor az Összefoglalóban található leírás szerint, erre csak olyan firmware -t tudsz telepíteni, amelyik szintén 3-as biztonsági irányelvszintre lett kiadva, alacsonyabbra nem lesz lehetőség. Kiemelem itt is, hogy a jelenlegi firmware -ed kódsorában, ez hol van (?) :
G935FXXU3ERHC
Továbbra is kérdés, hogy mi az aktív CSC -d (?), milyen ODIN verzióval próbáltad (?), pontosan mely komponenseket tallóztad be (?), és a letöltött (és telepíteni kívánt firmare) mely régióra lett kiadva, és mi a verzió azonosítója (?) ....Szerk.
Látom az #52840 -et, és meg is van a hiba. 3 -as szintről akartál ⇒2-esre downgrade -elni [német független (DBT) régióra kiadott firmware -t] ami nem lehetséges ... - Ezért dobta a hibát az ODIN. Benne van a leírásban, vastagon szedett betűkkel ... -
gerner1
nagyúr
válasz
bubumaci74 #52837 üzenetére
"...mindent úgy csináltam ahogy leírták..."
- Kik, hol írták le, és hogyan ? Feltételezem, hogy nem az Összefoglalóban olvasható szerint jártál el. Ez utóbbit is olvastad ? Fontos infók is vannak benne arra vonatkozóan is, hogy milyen verziókról már nem lehet korábbira visszatérni...Szóval, picit több infó kellene .... "~Pl": milyen aktív CSC -re akartál felrakni (?), milyen verzióra ⇒melyik azonosítóval rendelkező firmware -t (?), és melyik ODIN verziót használtad a "kísérlethez" ? Pontosan, mit tallóztál be ODIN -ba (?), stb ...
-
Keem1
veterán
válasz
bubumaci74 #52634 üzenetére
Download mód, majd feltolod rá a legutóbbi készülékeden lévő revízió szerinti legfrissebb firmware-t (vagy legjobb, ha pontosan ugyanazt a romot, ami előtte volt). Egyébként valószínűleg nem kapcsoltad be az OEM feloldást, és ez megakadályozta az odinozást. Miután fent van a szűz gyári rom, ezt rögtön kapcsold be, különben újra így fogsz járni rootoláskor és/vagy nem gyári rom telepítésekor.
Majd megkeresed az én rootos hozzászólásomat és az alapján rootolsz
-
gerner1
nagyúr
válasz
bubumaci74 #51918 üzenetére
Hogyne lehetne. Ez (is!) benne van az Összefoglalóban...
-
Varszegig
veterán
válasz
bubumaci74 #51824 üzenetére
Akkor pedig megérné a kijelzőcsere, Samsungnál, lenne 70-80 körül egy új vízálló S7 edge-d. És még gari is lenne rá a 2. év végéig. Nem éri meg?
-
Keem1
veterán
válasz
bubumaci74 #51824 üzenetére
Mondjuk akkor akár meg is érheti. Kapsz 70 ezerért egy új kijelzőt, új elő és hátlapi üveggel. Tehát új telefont.
Nekem ez kicsit több mint 2 éve 200 ezerbe került -
Varszegig
veterán
válasz
bubumaci74 #51818 üzenetére
Ha 0 Ft-ért kaptad akkor ok, ha fizettél érte, akkor rosszul jártál.
-
NandorHUN
addikt
válasz
bubumaci74 #51815 üzenetére
Ennél van itt PH!-n aki kcisivel olcsóbb.
De a vicces az egészben az, hogy maga az üveg forintos tétel. Nekem azt mondta a srác azért ilyen drága a csere, mert kb. 50% esélye van hogy betöri a kijelzőt érintőpanellal, akkor meg cserénie kell az egészet.
(Na most ha ez tényleg így lenne kíváncsi vagyok tényleg cserélné e a panelt vagy sem...)
Mindenesetre nekem csak egy karcom van kijelző szélén, ami bekapcsolt állapotban egyáltalán nem is látszik, így hanyagoltam a témát.
Telefon használpiaci értéke 1,5x a kijelző üveg cseréjének (ami még csak nem is rendes kijelzőcsere), ennyit nem ér meg az egész szvsz.
-
gerner1
nagyúr
válasz
bubumaci74 #51815 üzenetére
Szerintem, nincsenek "csodák". De, ha te sikerrel jársz ott (a kockázat a tiéd), akkor annak többen is örvendeni fognak, itt is. Nekem nincsen infóm.
-
gerner1
nagyúr
válasz
bubumaci74 #51812 üzenetére
Sajnos kifogástalan védőüveg sem létezik erre a készülékre sem, ennyiért pedig pláne biztosan nem, amellyel esetlegesen lefednéd a törött gyári kijelzőüveget.
A kijelző üvegcseréhez (amennyiben így értetted az üveget) pedig sok sikert, de a "pont 500Ft" -nál ahhoz is többre lesz szükség (egy minimum 4 tengelyesnyi szerencsén túl...), mert új prifil tömítésekre (ezzel van ragasztva a kijelző is a kerethez) is szükséged lesz például (+ az egyebek,stb,stb ...). -
gerner1
nagyúr
válasz
bubumaci74 #51810 üzenetére
Így van. Sajnos, még hozzáértő, gyakorlott kezek által is, az esetek többségében a "csak üvegcsere" esztétikai kivánnivalókat hagy maga után (nem iis kicsit, és keveset, amelyet egy videofelvétel ritkán ad vissza, érdemben...). Nem véletlen, hogy a hivatalos szervizben is, komplett kijelzőt cserélnek.
Sajnos, nem sok kézenfekvő lehetőséged marad, mert vagy használod így, vagy zsebbe nyúlsz és megcsináltatod, vagy eladod donor -nak.
-
Keem1
veterán
válasz
bubumaci74 #51806 üzenetére
A gond az, hogy ugyanannyiba kerül, mintha a kijelző is tönkrement volna. Az üvegezés irtó macerás és veszélyes, ezért aki vállalja, nem sokkal csinálja olcsóbban mintha az egész kijelzőt cserélné.
-
Nagya21
addikt
válasz
bubumaci74 #51806 üzenetére
Ha nem fontos a vizállóság, akkor kinából rendelj üveget, a youtubon van cserélős videó.
Üdv Nagya -
Nagya21
addikt
válasz
bubumaci74 #51804 üzenetére
HAli!
Sokba........
Ha fontos a vizállóság akkor hivatalos Samu szerviz legutóbb 70-80K hallottam.
Lehet már csökkent az ár.
És itt a fórumon ajánlottak még valakit, aki ezzel foglalkozik, majd megmodják ki az.(nálam jobban értesültek)
Üdv Nagya
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One mobilszolgáltatások
- Goddess of Victory: Nikke
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Netfone
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged