-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerner1
nagyúr
válasz
dark-01 #44212 üzenetére
Szerintem nem a NET miatt írta ... A készülék üzemidejét jelentősen befolyásolja, az általános térerő. Lehet az 4.generációs (4G), vagy 3.generációs (3G) hálózat. De adott esetben 2G. Ugyan ez miatt, a GPS is rendesen merít (amennyiben ez esetleg aktív volt). De a hálózat keresés is merít rendesen, főleg ha olyan helyen tartózkodunk (egy túra esetében könnyedén lehet ilyen körülmény is..) ahol van 4G, 3G, és 2G is, amelyből mondjuk a 4G, és a 3G jelszint gyenge, a 2G jobb a készülék akkor is megpróbál a legújabb generációson maradni, amely miatt (is) sokkal többet fogyaszt, mint optimális esetben.
-
dvtkfan
senior tag
válasz
dark-01 #44209 üzenetére
Ott valami gebasz van...lehet bergadt valami alkalmazás...
Nekem pl az új akksival, az új telekom rom-al eszméletlen jó...hétfőn megjött a telefon, éjszaka feltöltöttem és először csak ma délelőtt kellett tölteni, pedig tegnap nagyon sokat használtam mindenre a telefont...
-
Parallaxis
addikt
válasz
dark-01 #43822 üzenetére
Ne közvetlenül a telefonra próbálj átvinni adatokat az One Drive-ból, hanem a Google accountodra, arról meg szépen le fog szinkronizálódni majd a mobilra is.
A játékok csak akkor fognak folytatódni az új készüléken, ha van alattuk valami közös platform, amit a játék fejlesztője biztosít és oda ment az adott játék. Sajnos kicsi rá az esély.
-
gerner1
nagyúr
válasz
dark-01 #43822 üzenetére
Bár, én még nem nem költöztem win-mobile -ról android -ra, de A Smart Switch esetleg már ebben is segítségedre lehet, és ha van microSD kártyád, akkor arra közvetlenül is megoldható, ha az szintén átkerül az S7E -be. Vagy esetleg megpróbálhatod, hogy készítesz egy google-fiókot (androidon, amúgy is ajánlott..), vagy -ha már van- használod a meglévődet, és arra készítesz mentést a névjegyeidről, stb. Majd onnan az S7e -re szinkronizálhatod.
A game -eket nem tudom, azt eléggé képlékenynek tartom, és nincs egzakt infóm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest