- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
WinstonWolf #2260 üzenetére
Egy LG csinalt nekem ilyet. Ott az 5. Particiora egy file hizott ilyen 69gigásra (persze nem valóságosan) es az hulyitette ugyan igy meg. Es ott a rocovery full wipe sem segitett csak sok hekkelés.
-
Markizmark
addikt
válasz
WinstonWolf #2258 üzenetére
Szeptember vége óta 99%-ban vezeték nélkül gyorstöltőn töltöm az enyémet.
Ez a lehetséges ok egyrészt emiatt ki van zárva, másrészt az EMC-re ügyelnek a gyártók, ez egyébként sem lehet a hiba oka. Többféle zavarvédelem is van az elektronikában, de ebbe most ne menjünk bele. Szerintem sima meghülyülésről van szó amit valamelyik beállítás okozhatott. Reset után írj mi a helyzet, megvan-e még a +64GB.
-
Markizmark
addikt
válasz
WinstonWolf #2256 üzenetére
Érdekesen hangzik. Megpróbálkoznék a helyedben egy recoveryből nyomott wipe user datával. Ha nincs sok cucc a telón akkor vesztenivalód sincs. Ha ez sem segít akkor újra kellene húzni a rendszert odinnal, leszeded a legfrissebb -régió kódodhoz való- romot sammobilerol és hajrá. Ha egyik sem segít akkor szerviz. Vagy ha van biztosításod akkor párszor véletlenül 0-nál nagyobb kezdősebességgel ejtsd le.
-
Markizmark
addikt
válasz
WinstonWolf #2254 üzenetére
Szoftveres gondja lehet. Biztosan nem tettek bele véletlenül 128as memóriát. Látható, hogy a rendszer memória 7 helyett 73 GB, ezt nem tudom hova tenni. Milyen más furcsaságot csinál még?
-
guriga1234
addikt
válasz
WinstonWolf #2088 üzenetére
Szeretnél te ilyen kocka lenni...
-
Leonardo91
őstag
válasz
WinstonWolf #2085 üzenetére
Tényleg, köszi!
Probálgattam kicsit és csak akkor kapcsolja be a lakatot amikor a gps be van kapcsolva és itthon vagyok..
Valamikor a héten beállitottam az itthoni körzetet megbízható helyek közé a smart lockban -
guriga1234
addikt
válasz
WinstonWolf #2085 üzenetére
Eszembe jutott nekem is egy reklámszlogen: "Köszönjük Emese!"
1. Elhiszem, nem is volt gondom vele.
2. Meg fogsz lepődni, van telefon tartó az autómban, de oda nagyon ritkán teszem a telefonomat, általában a zsebemben van. Van BT-os kihangosítóm is. Sőt, van egy Gear S2-m is, ha hívnak, azzal veszem fel, illetve onnan kezdeményezek hívást. A telefont elő sem kell vennem.
3. Vannak a telefonomon olyan tartalmak, amik persze csak privát módban érhetők el, de általában nem szeretem, és nem is engedem, hogy bárki a cuccaimhoz nyúljon, és ez mindenemre igaz, nem csak a telefonomra.
-
guriga1234
addikt
válasz
WinstonWolf #2082 üzenetére
Ez így van, de aki kényes a telefonja tartalmára, az nem állítja ezt be. Mert kétségtelen, hogy valamivel könnyebb a kezelés, de nem hinném, hogy sokkal könnyebb, mint az ujjlenyomatos azonosítás. És még csak nem is sokkal gyorsabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Forrmell.enn
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A GlobalFoundries kezébe került a MIPS
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest