- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Santantica
tag
válasz
Santantica #5104 üzenetére
Minden alkalmazás küldhet értesítést minden alkalmazásnál látszüdhat az értesítés TARTALMA (pontosabban egy alkalmazás sincs ilyen státuszban hogy letiltva), ennek ellenére az ÖSSZES üzenet: TARTALOM ELREJTVE szerepel, ez így használhatatlan....
-
Santantica
tag
meg most a képernyőzárra az üzenetek rejtve jelennek meg, azt is hol lehet ismét láthatóvá tenni?
mert így kb semmi értelme az egésznek, hogy az összes üzit meg kell nyitni, hogy mi az és nem csak a fontosakat, keresetem a biztonság és képernyőzár körül de "samsung logikusan természetesen ott nincs ilyen"sajna visszafejlődnek....
-
Santantica
tag
az új rendszerben hol találom meg a FELOLDÁSI EFFEKTUSOKAT?
-
Santantica
tag
Sziasztok...megjött S6 edgre a T-s 6-os....megy minden kivéve WAZE purcant meg...de ami fontosabb: hol kell visszakapcsolni a : FELOLDÁSI EFFEKTUS-t a cseppre??? mert azt önkényesen kikapcsolta...
köszi a gyors segítséget
-
Santantica
tag
válasz
incomeing030 #4236 üzenetére
azzal, hogy "bezárod" az alkalmazásokat, még sok sok "service" futhat a háttérben. amit ott hagytak.
pl játékból kilépsz (látszólag) de hamar szólni fog, hogy etesd meg a teheneket....
na ezek akkor is futnak a háttérben, ha már kiléptél belőlük, de lehet természetesen 100 más féle progi.próbáld ki, hogy restartolsz és nem indítasz semmi progit, csak amik maguktól indulnak, úgy mi a szitu.
-
Santantica
tag
Sziasztok, egy kérdés:
Van-e tapasztalat az ügyben ha T-s telommal mennék pl Vodás új előfizetésre, lehet-e unlockolni a telót, akár hivatalosan, teszem azt pénzért, akár valami kóddal, csak úgy?
Köszi a válaszokat
-
Santantica
tag
http://www.telefonguru.hu/hir/Android_60-_megerkezett_a_britekhez_az_S6_es_S6_edge-re_2015-12-28?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=Hirlevel
-
Santantica
tag
Hogy működik a jelszavak beírása újjlenyomattal funkció? Valahogy semmi sem történik, ha bekapcsolom.
-
Santantica
tag
ok, nézem, köszönöm
-
Santantica
tag
válasz
Ghostman78 #2958 üzenetére
Igen, úgy meg találtam, köszi. de miért vették ki a tartom az újjam és jön a helyzettől függő menü? Na de mindegy is.
Lenne egy másik kérdésem is.
Én a levelezésre a GMAIL app-pt szeretném használni, de jelenleg a gyári mail és a gmail is jeleznek és vetekszenek ki szóljon előbb, ha mail jött.
Ki lehet valahogy iktatni a gyárit?
-
Santantica
tag
Az eddigi Androidoknál a hívásnaplóba egy nem mentett számon rajta tartva az újjamat felkínálta a mentés új kapcsolatként lehetőséget.
Ezt az 5.1.1-ben nem igazán akarja. Hogy tudok egy számot elmenteni amiről volt hívás, vagy én hívtam?
Ha ki van jelölve pipával, felül csak a törlés pont jelenik meg. -
Santantica
tag
válasz
Santantica #2929 üzenetére
Samsung assistance lesz mert kijönnek érte.
-
Santantica
tag
válasz
Kékes525 #2924 üzenetére
Kipróbáltam (az enyém szépen megjelenik, látni a teló mappáit) az aranynál hallani az usb csatlakozó hangot, de nem jelenik meg. Érdekesség, hogy a bekapcsoló gombra a tipikus usb le/fel hangot adja.
Néztem az enyimen, hogy kikapcsoló gombnál Kikapcsolás/Repülő/Újraindít/Vészhelyzet üzemmód(letiltva))
Nem lehet, hogy kikapcsolás helyett ezt a vészhelyzetit nyomta meg a barátnőm és az egy speciális mód? Pontosan mi is ez a vészhelyzeti mód?
-
Santantica
tag
válasz
Kékes525 #2921 üzenetére
Minden ismert kombinációt próbáltam (hard reset 3 gombosat is) de sajna semmire sem reagál, és nem jelez semmit, ha töltőn van, még a LED sem zöld vagy bármi. Mintha lemerült volna és nem lehet tölteni. Mert a gombok fizikailag rendben vannak, mert használva voltak, míg bekapcsolva volt.
Az utolsó frissítéskor indult magától újra (kb 1 hete), azóta ment. -
Santantica
tag
Hali!
A barátnőm ma újra indította volna a telót (S6 edge arny) de semmire sem reagál.
Semmire.
Még a töltőre sem (rajta volt éjszaka tehát fel van töltve). kb 1 hete ment folyamatosan, ezért gondolta, hogy egy újra indítást eszközöl.Nálam minden rendben (S6 edge zöld) kb egyidőbe vettük T-sek. Csak a gyári frissítések vannak rajta, semmi mókolás nem volt.
Van 5let, hogy miért nem lehet bekapcsolni? (se bekapcsolo gomb, sem semelyik kombináció pl hardver reset-re nem reagál)
-
Santantica
tag
A gmailt úgy használom, hogy szabályok szerint szortírozza almappákba a bejövő leveleket.
Viszont így nem kapok értesítést csak a "Beérkező levelek" mappájába landoló levelekről.
Rá lehet bírni a telós gmail-t, hogy minden mailről küldjön értesítést?közben talán rátaláltam:
-
Santantica
tag
Szerintetek ez a tok nem takarja ki a kamera látószögét? Esetleg van ilyen valakinek? Tapasztalat?
-
Santantica
tag
(#2779) gretzky77 + (#2780) bounty123
áhá...akkor viszont köszi, mert minden jól működik, meg köszi a tippeket is.
(a tenyér éllel készíthető screenshots az megy Nálatok?) -
Santantica
tag
válasz
tomee007007 #2777 üzenetére
-
Santantica
tag
azért ma volt egy kellemes meglepi is:
autóban utazva is nő a lépésszám
-
Santantica
tag
Az érzékelő előtt tenyér élivel elhúzott screenshots sem működik...másnál?
Csak a fő gom+bekapcsoló gomb lenyomásával lehet screen shots-ot készíteni.
-
Santantica
tag
Ezt a módot, hogy oldalt vannak az alkalmazások, hogy lehet elérni? Külön programmal csak?
-
Santantica
tag
Na sikerült a zárolt képernyőn előhívni. A képernyő zárat vittem lejjebb és kis birizgálásra elő jön végre.
Viszont azt sehogyan sem tudom rávenni, hogy pl a kezdőképernyőn oldalt a programok kis színes fülei megjelenjenek, csak a fehér "fogópont" látszik.
-
Santantica
tag
válasz
tomee007007 #2757 üzenetére
Igen T-s 5.1.1 minden frissítéssel.
Nincs valami logikai kizárás? Hogy x idő mikor megjelenik a hírfolyam, de már előtte lekapcsol a kijelző ezért meg sem jeleníti?
-
Santantica
tag
válasz
tomee007007 #2755 üzenetére
Minden be van kapcsolva. Az "Alkalmazások a szélen" az más, oda be lehet (be is tettem) tenni programokat és mikor "él" a telefon oldal húzással előjön vagy az 5 fontos név vagy azen alkalmazások gyorsindítása. De ez működik is.
Viszont nem tudom előcsalogatni az "Információfolyam"-ot, holott BE van kapcsolva és ki is vannak jelölve a "csatornák". Ugyan itt az "Edge képernyő időkorlát"-ja az mire érvényes? Jelenleg 30 sec. -
Santantica
tag
Egy másik kérdés, nem igazán jön elő az edge képernyőn a kis alkalmazások, pedig be vannak jelölve. Az éjszakai óra az működik a megfelelő időben ami be van állítva, csak azok a kis alkalmazások nem akarnak elő jönni. Miket kellene még bekapcsolni/beállítani, hogy működjenek? Pl sms/emai értesítés stb
-
Santantica
tag
Hali!
Szerettem volna az ujjlenyomat helyett a "HÚZÁS-t" beállítani, de nem aktív.
"Rendszergazda, titkosítási irányelv vagy hitelesítő-tárhely által letiltva"
szöveg van és inaktív.
Mi a szösz lehet ez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest