- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Radomer
aktív tag
válasz tjokai #14207 üzenetére
Kizártnak tartom.
Modellezésnél a litium akksikat 20-30 perc alatt maxra lehet tölteni és 400 ciklust simán kibirnak, de lassabb töltéssel se birta tovább repülési időben.
Ha azt vesszük hogy a telefon 1 óra alatt tölt fel maxra kb, akkor még mindig felette van töltési sebességben a modellakksikhoz képest. -
Radomer
aktív tag
Hali,
Az ujjlenyomat érzékelő gombja karcolódhat ugye? Érdemes rá keresni valami védelmet?
Custom Romok:
Találtam egy cikket miszerint üzemidőben sokkal többet tudnak. Valaki kísérletezett már ez ügyben?
Köszi,
-
Radomer
aktív tag
-
Radomer
aktív tag
Tegnap óta van meg az s4 tőltőpad, és nagyon jó a gyárihoz képest. Aki kitalálta ezt a kerek formát annak a fejéhez dobnám legszivesebben.
Van minimális hangja töltés közben, de sokkal halkabb mint a gyári kereknek.
[ Szerkesztve ]
-
Radomer
aktív tag
Esetleg valakinek hasznos lesz, ha nem szereti a tokot, de mégis legyen rajta valami.
-
Radomer
aktív tag
Nem.
Én tokpárti vagyok.Ám ha nem az lennék tuti vennék rá.
[ Szerkesztve ]
-
Radomer
aktív tag
Na ezt inkább hagyjuk.. Barátom lecserélte a Samuját I6s-re. Vannak annak is ugyanúgy nyűgjei. Egyik cég telefonja sem tökéletes.
Nekem S3 volt előtte agyon romolva, hogy legyen megfelelő teljesítménye/akkuideje, de az S6 alap rommal + Nova launcherrel 5/5 nálam (play áruház meg olyan amilyen, de azt úgy se minden nap használja az ember fia).
Egyszerűen nem kell telerakni mindenféle 3rd app-al a telót amiről fingunk sincs mire való, és akkor nincs vele gond. -
Radomer
aktív tag
Hali!
Fájdalommentesen újra kellene raknom a romot a telón, mert az elöző tulaj beállított egy jelszót az újjlenyomat beállításhoz, és lezárodott az a rész több sikertelen azonosítást követően.
Van olyan mentő visszaállító program ami az ikonokat is ugyanúgy visszateszi ahogy most vannak, ill beállításokat?! -
Radomer
aktív tag
Ha újra akarom rakni a rendszert, és nem szeretném hogy a képeim törlődjenek akkor melyik módszer az ajánlott?
-
Radomer
aktív tag
Nekem is sokat fogyaszt az android rendszer a legutolsó frissítés óta(telenor), Volt már cache wipe de maradt minden ugyanúgy.
-
Radomer
aktív tag
Töltés utáni újraindítás tényleg megoldotta a merülést!
Köszi.
-
Radomer
aktív tag
Hali!
Sajna szomorú véget ért az S6-om. Sikerült megfürdetnem az Adriában. Hiába szedtem szét és takarítottam ki desztillált vízzel, majd szárítottam ki sajna hátul villog a vaku és fura hangot ad ki, ha töltőre teszem.
Azt hiszem itt már nincs mit tenni.
Milyen telót ajánlotok Galaxy s7?
-
Radomer
aktív tag
Az nincs. Rákérdezek majd gsm boltba hátha tudnak valamit kezdeni vele.
-
Radomer
aktív tag
Hali. Beázott S6 omon gondolkodtam hogy rendelek hozzá új alaplapot. A teló tápegység része magán az alaplapon van vagy az előtte lévő nyákon? Nem nagy pénz lecserélném az előtte lévőt is, de akkor a kijelzőt is le kellene szedni amit ha nem muszály nem bántanám.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs