- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
nokia123 #12948 üzenetére
Közben lejárt a szerkesztési időm. Az M-es Androidon elvileg háromszorosára is nőhet a készenléti üzemidő.
"Az eredmény szerint az ősszel érkező Android M-et futtatva a készülék közel háromszor hosszabb ideig bírta a készenlétet, mint a jelenlegi legfrissebb 5.1.1. verzióval. "
Kevés ideig bírja a telefonja? Az új Android egy csapásra segíthet rajta -
válasz
nokia123 #12948 üzenetére
Az iOS sokkal kevesebbet fogyaszt alvó módban, mint az Android. Viszont ha felébreszted, meg sokkal többet. Ez a rendszer sajátossága. Nekem egyébként kb 5%-ot fogyaszt éjjel az általad leírt beállításokkal.
Fisher777: Kinek mi a jelentős..Nem volt sajnos i5s-em, ezért nem tudok saját tapasztalatról beszámolni.
-
Geri1985
tag
válasz
nokia123 #12716 üzenetére
Szia nyugodtan veheted, a vélenénycsere abból indult ki, hogy pár program lagol rajta, ami lehet a program hibája is. Ami számomra zavaró, hogy ugyanezen programok az Iphone 6on nem lagolnak. De mindezt leszámítva ez egy nagyon jó telefon tényleg nagyon gyors. A kijelző gyönyörű, anyaghasználat is tökéletes illetve nekem a kameraszenzor amire képes az is ott van.
-
ntomi0730
senior tag
válasz
nokia123 #7344 üzenetére
Igazából nem a szinkron van lekapcsolva, csak a net..., na jó, azáltal nem szikronizál...(csak éjszaka, mert akkor Nekem nem szükséges), de akkor is jó, mert eddig az összes teló(utóbbi pár: Alpha, S5, S4, stb)egy éjszaka alatt 2-4%-ot esett. Az S6 viszont nem, és ez nem egyszeri eset volt. Ha nem bántom, akkor nem igazán egy merülős fajta.
-
N@idia
őstag
válasz
nokia123 #7329 üzenetére
Nekem HTC One M8 volt amit mindig töltőn hagytam este és estére 60%-on volt 1.5-2 napot simán elmenne 1 töltéssel engem ez nem zavarna az S6-nál, de az jobban idegesít, hogy nagyon kevés téma van hozzá. A HTC-hez kismillió van külön lehet állítani a sense kinézetét az ikonokat külön a háttérképeket stb ez a samsungnál vmi harmat gyenge... A ram kezelés is bugos azért elvárná az ember ennyi pénzért,hogy közel tökéletes telefont kapjon
A HTC-n is 5.0.2 van mégsem tölti újra az appokat sőt van hogy 16-20 program is fut a telefonomon és ha kiválasztom nem tölti be újra ez azért vicckategória a samsung esetében ....
-
Kékes525
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! MacBook AIR 13" Early 2015 - i7 I 8GB I 500GB SSD I OS X Monterey I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest