- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Kamerahangsúlyos középkategóriásak az Oppótól
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nokia123
aktív tag
válasz
bulikavagyok #12952 üzenetére
Úgy legyen.
-
nokia123
aktív tag
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni a leendő tulajoktól hogy ha például este 20.00 órakor leveszitek a töltőről és 100% van és már nem babráljuk és alvó módban van mennyit merül úgy reggel 6 ig? Úgy hogy nincs kikapcsolva semmi megy a szinkronizáció.
-
nokia123
aktív tag
Sziasztok! Egy iphone 5S használok és leszeretném cserélni egy Galaxy S6 és olvasgatom és nem akarom elhíni hogy egyeseknek ez sem jó mivel azt mondják hogy lagol. Valóban vagy csak fel van fújva? Egy kicsit meginogtam sok videót megnéztem de én nem vetem észre semmi lagolást, de lehet hogy az én szemem rossz.
-
nokia123
aktív tag
válasz
Gomez1984 #7312 üzenetére
Csak azt nem értem hogy miért merül 10% mikor nincs hozzá nyúlva? 2 iphone is van a családban egy 4 és 5S és egy Sony Xperia E1 ami ugye androidos ugyan úgy megy minden nincs semmi letiltva reggel 7 kór még 100% van mind 3 készülék. Nem a S6 akarom fikázni de ez érdekes.
-
nokia123
aktív tag
Sziasztok! Az érdekelne hogy ha este PL: 20.00-órakor leveszitek a töltőről és megy minden szinkron egész éjszaka de nyilván alvóban van. KB hány % merül reggelig?
-
nokia123
aktív tag
Sziasztok! Itt is van olyan mint az iphone az iOS 8-ban a billentyűzeten találunk egy diktálást jelző gombot. Ezzel úgy írhatunk magyar szöveget, hogy nem érünk a billentyűzethez. Hosszú leveleket, jegyzeteket, bevásárlólistát és egy csomó mindent könnyebben szerkesztünk így.
-
nokia123
aktív tag
Sziasztok! És lehet az S6-hóz jó Bőrtokot venni olyan kihúzófülesre gondolok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés ACER PREDATOR HELIOS 18
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest