Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• pecás80

újonc

válasz nash2 #12651 üzenetére

Kérdeztem ezt is, hogy mitől függ, hogy melyik szervizben javítják a készüléket, mert hát először a TMX-hez ment, ők visszadobták, másodszor már Debrecenbe, ott ezt nem nézték, nem volt hardverhibás, egy szoftverfrissítéssel próbálkoztak. Erre most megint a TMX-hez mehetett...(ezt a munkalapot még nem láttam, majd szólnak, hogy mikor mehetek érte) Erre nem tudtak mit mondani, nem tudják mikor hová küldik.
    Az a baj, hogy az én kezemben nincs semmi bizonyíték a szerviz ellen, hogy nem én root-oltam a telefont. Ők meg szarnak rám, hogy én mit mondok. Kilátástalan a helyzetem és vannak kétségeim, hogy a fogy.védelem kinek hisz. Ezért lenne jó, ha ez a nagyon okos android mellétenné a dátumot is, ha hozzányúlnak.
    Akár hogy is lesz, azért remélem, hogy tudom még használni a telót, mert egyébként gondos válogatás után döntöttem mellette. A mérete, tudása, stb. nekem elegendő lenne. Alig találni már az újak közül 5 col-nál kisebbet, a téglák meg nekem nem kellenek. Egyedül az OFF Alcatel idol 3 ON, ami megtetszett.

Ha visszakapom a telót és a KIES programmal kiraktam egy backup-ot, akkor azt vissza tudom rá rakni? 4.2.2. volt még anno rajta, most meg 4.4.2. .

Új hozzászólás Aktív témák