- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Józsi_S4mini
csendes tag
válasz
toti198511 #13161 üzenetére
Szia. Nekem a keret felső része garanciában kijelzővel együtt cserélve lett. Mondtam a szervizbe, hogy kezd beégni... Érdekes az új nem kopik . Tokot sosem használtam mer akkor meg kb semmi értelme, hogy a telefon mutatós darab ha eltakarom 😂. Elotte ezüst lakkfilcet próbáltam nem vált be. Inkabb lemostam. Kezembe került egy olyan is amiről direkt lekaparták az egészet... az nagyon csunya.
-
Jarod1
veterán
válasz
toti198511 #13161 üzenetére
Használj keretvédő tokot...
-
Acef
addikt
válasz
toti198511 #12876 üzenetére
HU független telefon + Telenor működött.
USA? független telefon + Telenor már nem o.k.?Tegyél bele egy ottani kártyát, indíts egy hívást, majd tedd bele a Telenort. Most o.k.?
Ha nem, akkor a szervizes keressen megoldást, hiszen a tiédből csak a ház és a kijelző maradt, a lényeget ő adta. -
Jarod1
veterán
válasz
toti198511 #12872 üzenetére
nem volt gmailes szikronizáció? ROm az eredeti?
-
Doggy dog
senior tag
válasz
toti198511 #10632 üzenetére
Próbáltattam unokatesómmal,Szeged belváros Telenor én is ő is.Nekem van S4 Active,feltöltős vagyok.Neki flottás S4 mini és egyszer sem láttuk nála,szintén Telenor.
Most kapott a minije megint egy Fr-t menüből,cache törléssel.Letiltottam amit előtte is letiltottam,felraktam azt az 5-6 alkalmazást amit előtte.Most történt valami,mert nem merül,mint az állat.2ó kijelzőidő wdcma/gsm nettel csak 61%!Nagyjából 8 óra üzemidővel.Tegnap estére maradt neki 30%.
Nem értem,mert amikor megjött szervizből ugyanezek megcsináltam,Fr-el kezdtem.... -
Bailey
senior tag
válasz
toti198511 #10632 üzenetére
A héten sok előfizetőt engedett a Telenor az LTE hálózatra, akiknek eddig nem volt engedélyezett. A 4G pedig elvileg kevésbé meríti az akkut, és annak jobb a lefedettsége ott ahol már van mint a 3G-nek.
-
Weeman1
veterán
válasz
toti198511 #10130 üzenetére
Dsp manager.
-
Acef
addikt
válasz
toti198511 #9174 üzenetére
toti198511
Fájlkezelő / beállítások / rejtett fájlok megjelenítése, majd: elvileg a /data, vagy android/data -ban van a fota mappa (ellenőrizd, ez lenne a letöltött frissítés. 400-700mb), ezt kellene törölni, majd engedélyezni a frissítést, amit nem tud elvégezni, hiszen törölted a "romot".
Utána tiltsd le a frissítések keresését: beállítások / egyebek / eszköz névjegye / szoftverfrissítésBiztosabb lehet:
Root nélkül nem biztos, hogy megoldható a fent írt, akkor: fiók / mentés és visszaállítás / gyári adatok visszaállítása (ne engedd a google mentést!). Adatvesztés!!! Előtte mentsd a fontosabb képeket, sms-t, névjegyeket, ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged