- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
barcsajani #1954 üzenetére
Arra gondoltam, igen. Újraindulás nálam még 1x-sem volt. Melegszik ha töltőn van és netezek, ennyi.
-
Roland0224
senior tag
válasz
barcsajani #1954 üzenetére
hát ez sok mindentől függ mire és mennyit használod mi fut a háttérben meg a fényerőtől gps megy-e vagy sem ki lehet belőle hozni amúgy sőt többet is akár csak okosan kell csinálni
én úgy szoktam auto fényerő és ha megy a net akkor a ds battery lekapcsolja ha zárva a kijelző és óránként( ez tetszőleges) bekapcsolja 1-2 percre megjönnek az üzenetek értesítések aztán kikapcsolja és ha feloldom a kijelzőt akkor bekapcsolja magától a netet és szinkronizál is egyet plusz ha sötét hátteret használ az azért segít meg esténként nem ég ki a szemed
nekem ki szokott bírni 1 napot ha nem játszom és facebookozom folyton ha nem akkor felrakom tölteni mert vettem powerbankot egyik leghasznosabb dolog telefonhoz szerintem megéri már 4-5000 FT ért lehet venni olyat amivel 1-,15 ször feltöltöd 0% ról nekem 4400 mah-s van (két telj. feltöltés és meg marad benne egy kicsi)szerintem azért ajánlatos egy manapság de ha ebayen rendelsz már van ott 12.000 mah-s is elég jó áron
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged