Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- 8000 mAh-s aksi a Kínában most bemutatott Honor 500-akban
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland0224
senior tag
válasz
barcsajani
üzenetére
hát ez sok mindentől függ mire és mennyit használod mi fut a háttérben meg a fényerőtől gps megy-e vagy sem ki lehet belőle hozni amúgy sőt többet is akár csak okosan kell csinálni
én úgy szoktam auto fényerő és ha megy a net akkor a ds battery lekapcsolja ha zárva a kijelző és óránként( ez tetszőleges) bekapcsolja 1-2 percre megjönnek az üzenetek értesítések aztán kikapcsolja és ha feloldom a kijelzőt akkor bekapcsolja magától a netet és szinkronizál is egyet plusz ha sötét hátteret használ az azért segít meg esténként nem ég ki a szemed
nekem ki szokott bírni 1 napot ha nem játszom és facebookozom folyton ha nem akkor felrakom tölteni mert vettem powerbankot egyik leghasznosabb dolog telefonhoz szerintem megéri már 4-5000 FT ért lehet venni olyat amivel 1-,15 ször feltöltöd 0% ról nekem 4400 mah-s van (két telj. feltöltés és meg marad benne egy kicsi)szerintem azért ajánlatos egy manapság de ha ebayen rendelsz már van ott 12.000 mah-s is elég jó áron
Új hozzászólás Aktív témák
- UPDATE 11.13. HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-13. gen gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886, 100% Akkumulátor
- Playstation 4 Fat 500 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest