- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Yettel topik
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mattb
senior tag
válasz
KakasSoft #1161 üzenetére
Restartolni kellett a chrome-t.... Ba...eg
nem ertem..neha olyanok vannak, elozonel nem voot restartolva es ment, most meg kerte, de nembaj, megy mint a gep.
Erdekes: gyari rom alatt mindig beakadt az elso mag 1100-on. Sleepben is ugy futott, itt viszont szepen pihen 300-on.
-
Mattb
senior tag
-
-
Mattb
senior tag
válasz
KakasSoft #1008 üzenetére
Rox fele. Ez az alap igaz? Milyen kernelt? Bootkor nekem irja hogy valami.... Nemtudom mit de kernellel kapcsban. Mar rajottem a beallitasra. Es olyat nemlehet, hogy a gombok ne vilagitsanak, csak ha hozzajuk erek? Mert most ha a kepernyohoz akkoris vilagitanak. A vissza es az opciokra gondolok.
Ja es a google kereses... Valahogy el lehet tuntetni a homescreenrol??
-
-
dzsi23
addikt
válasz
KakasSoft #926 üzenetére
Azt hiszem, bukott a mobilnetes elmélet... az igaz, hogy bekapcsolt mobilnettel gyorsan beragad az első mag 998-ra, ezért csak wifivel használtam. Eleinte jó is volt, aztán azt vettem észre, hogy a 2. mag sem kapcsol ki, az is maradt 300-on, pár óra múlva pedig mind2 beragadt 998-on. Aztán kikapcsoltam az energiatakarékos módot, erre mind2 lement 300-ra. Energiatakarékos mód vissza, és egy idő után megint beragadtak 998-on. Energiatakarékos mód kikapcsolva, lemennek 300-ra... Na, most már ott tartok, hogy inkább nem foglalkozok vele, akkora katyvasz van itt... Bár arra még kíváncsi vagyok, mikor ragad be a másik 2 mag is!
Ja, egyébként nekem még a gyári 4.4.2 van...
-
dzsi23
addikt
válasz
KakasSoft #923 üzenetére
Igen, a mobilnettel van valami... újraindítottam a telefont, elindítottam szépen sorban minden programot, de utána szépen visszaállt 300mhz-re az első mag, a többi leállt, ahogy kell, ugyanezt végigcsináltam bekapcsolt wifivel is, szintén nem volt baj, aztán ahogy bekapcsoltam a mobilnetet egyből ott ragadt az első mag 998mhz-en (energiatakarékos módban). Ezután hiába kapcsolom ki a mobilnetet, hiába kapcsolom be a wifit, hiába minden, nem áll vissza 300-ra...
-
smobika
tag
válasz
KakasSoft #904 üzenetére
Szia ! Én is kipróbáltam a Spanyol XCUAOA1-et és valóban ez is kamera hibás, ezért feltettem az ausztriai XCUANL1-et és ez is kamera hibás, vissza tettem az ausztriai XXUANL1-et és ezzel semmi baja a kamerának, ezekszerint a XC-s szoftokkal valami baja van a kamerának, azért ez elég fura hogy az erre a telefonra kiadott frissités ilyeneket produkál !!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Újszerű,Kétkártyás,Töltővel. 1év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IPhone 13 mini 128GB gyári független ÚJ akku 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/128GB 100% hibátlan!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest