Hirdetés
- 4G-s verzióban is érkezik a Redmi Note 15 Pro
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ teszt
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
KakasSoft
tag
válasz
Roland0224
üzenetére
CM12 alá való. Igazán különbséget nem nagyon tapasztalok csak annyi, hogy 1401 helyett ill. felette van még két lépcső 1497 és 1593Mhz. Alapon is jól ment. 1,1Gb szabad memóriát is láttam a rom felrakása után. Rövid történet. Gyári után felraktam a Rox féle verziót, jó volt ismert hibák nem zavartak(NFC hiány bluetooth új címet kap ki-be kapcsolás után, újra kell párosítani) Aztán nem akartam, hogy kikapcsoljon 0%-nál, így visszaraktam a gyárit. Akku teszt után akartam visszarakni, de közben találtam a Bliss félét. Több készülékre is csinálnak romot, de ebből csak egy verzió az 1.9-es van. Felraktam, több minden van benne, de nekem nem tetszett. Akadozott, animációk hiányoztak. Rox verzió után fapadosnak tűnt. Ha valaki ezt a verziót próbálja ki, hamar visszatér a gyárira. Xposed már megy a lollipop alatt, folyamatosan fejlesztik, egyre jobb lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Minecraft
- 4G-s verzióban is érkezik a Redmi Note 15 Pro
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- Óra topik
- Le Mans Ultimate
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Call of Duty: Black Ops 7
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus Zenbook 14 Laptop UX3402Z i7
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest