- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Magisk
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KakasSoft
tag
válasz
Roland0224 #1013 üzenetére
CM12 alá való. Igazán különbséget nem nagyon tapasztalok csak annyi, hogy 1401 helyett ill. felette van még két lépcső 1497 és 1593Mhz. Alapon is jól ment. 1,1Gb szabad memóriát is láttam a rom felrakása után. Rövid történet. Gyári után felraktam a Rox féle verziót, jó volt ismert hibák nem zavartak(NFC hiány bluetooth új címet kap ki-be kapcsolás után, újra kell párosítani) Aztán nem akartam, hogy kikapcsoljon 0%-nál, így visszaraktam a gyárit. Akku teszt után akartam visszarakni, de közben találtam a Bliss félét. Több készülékre is csinálnak romot, de ebből csak egy verzió az 1.9-es van. Felraktam, több minden van benne, de nekem nem tetszett. Akadozott, animációk hiányoztak. Rox verzió után fapadosnak tűnt. Ha valaki ezt a verziót próbálja ki, hamar visszatér a gyárira. Xposed már megy a lollipop alatt, folyamatosan fejlesztik, egyre jobb lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16 pro 128gb bontatlan
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest