Új hozzászólás Aktív témák
-
Raruh
tag
Pontosítsd, hogy mire vagy kíváncsi. A sima GT-I9301 -ek azaz a Samsung Galaxy S3 Neo készülékek, amelyek magyarországon is forgalomba voltak helyezve, függetlenül, illetve telenorosan voltak kaphatóak, már mind megkapták a frissítést, viszont a samsung munkatársai szerinte országunk 4.4.2 -ig frissítette őket csak, arra nem is várható 4.4.4 frissítés, ha lesz akkor csak 5.0 .
A másik dolog, a GT-I9300I azaz a Samsung Galaxy S3 Neo + vagy duos készülék, amely nem került forgalmazásra magyarországon. Alapbál 4.3 Androiddal érkezett, már elkezdték kiadogatni a frissítést, ezekre a modellekre 4.4.4 érkezik. Otthon frissíthető Odin segítségével, fentebb olvashatsz róla kisebb eszmecserét, linkeket Vacsa. fórumtárssal.Jómagam itthon frissítettem a GT-I9300I készülékemet, mert már nem bírtam tovább várni. Semmi extra, még megjelenésre is ugyan az, mint a 4.3, egyedül annyi tűnik szembe, hogy a legördíthető sávon az akkumulátor, sim, illetve térerő visszajelzők színesből fehérre váltottak. Akkumulátor idő kb hasonló. Én tapasztaltam, hogy jobban hajlamos a frissítés óta melegedni a készülékem, de ez lehet csak nálam van így.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Házimozi haladó szinten
- Óvodások homokozója
- Elektromos autók - motorok
- Nők, nőügyek (18+)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen autót vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i5-10G I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest