Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raruh
tag
Pontosítsd, hogy mire vagy kíváncsi. A sima GT-I9301 -ek azaz a Samsung Galaxy S3 Neo készülékek, amelyek magyarországon is forgalomba voltak helyezve, függetlenül, illetve telenorosan voltak kaphatóak, már mind megkapták a frissítést, viszont a samsung munkatársai szerinte országunk 4.4.2 -ig frissítette őket csak, arra nem is várható 4.4.4 frissítés, ha lesz akkor csak 5.0 .
A másik dolog, a GT-I9300I azaz a Samsung Galaxy S3 Neo + vagy duos készülék, amely nem került forgalmazásra magyarországon. Alapbál 4.3 Androiddal érkezett, már elkezdték kiadogatni a frissítést, ezekre a modellekre 4.4.4 érkezik. Otthon frissíthető Odin segítségével, fentebb olvashatsz róla kisebb eszmecserét, linkeket Vacsa. fórumtárssal.Jómagam itthon frissítettem a GT-I9300I készülékemet, mert már nem bírtam tovább várni. Semmi extra, még megjelenésre is ugyan az, mint a 4.3, egyedül annyi tűnik szembe, hogy a legördíthető sávon az akkumulátor, sim, illetve térerő visszajelzők színesből fehérre váltottak. Akkumulátor idő kb hasonló. Én tapasztaltam, hogy jobban hajlamos a frissítés óta melegedni a készülékem, de ez lehet csak nálam van így.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370P i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
s4 zoom topic.