- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raruh
tag
Pontosítsd, hogy mire vagy kíváncsi. A sima GT-I9301 -ek azaz a Samsung Galaxy S3 Neo készülékek, amelyek magyarországon is forgalomba voltak helyezve, függetlenül, illetve telenorosan voltak kaphatóak, már mind megkapták a frissítést, viszont a samsung munkatársai szerinte országunk 4.4.2 -ig frissítette őket csak, arra nem is várható 4.4.4 frissítés, ha lesz akkor csak 5.0 .
A másik dolog, a GT-I9300I azaz a Samsung Galaxy S3 Neo + vagy duos készülék, amely nem került forgalmazásra magyarországon. Alapbál 4.3 Androiddal érkezett, már elkezdték kiadogatni a frissítést, ezekre a modellekre 4.4.4 érkezik. Otthon frissíthető Odin segítségével, fentebb olvashatsz róla kisebb eszmecserét, linkeket Vacsa. fórumtárssal.Jómagam itthon frissítettem a GT-I9300I készülékemet, mert már nem bírtam tovább várni. Semmi extra, még megjelenésre is ugyan az, mint a 4.3, egyedül annyi tűnik szembe, hogy a legördíthető sávon az akkumulátor, sim, illetve térerő visszajelzők színesből fehérre váltottak. Akkumulátor idő kb hasonló. Én tapasztaltam, hogy jobban hajlamos a frissítés óta melegedni a készülékem, de ez lehet csak nálam van így.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest