- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
KakasSoft
tag
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3034811
Ha ez van neked is, ne feledd nem minden fog menni lollipop alatt. Pl. ezzel csináltam, hogy ne kapcsoljon ki 0%- nál gyári rom alatt. Itt sajna nem működik még. Ha ez van fent vagy felrakod akkor fog csak működni, ha gyors újraindítást csinálsz az xposed-ben. -
Mattb
senior tag
-
KakasSoft
tag
-
KakasSoft
tag
-
KakasSoft
tag
-
KakasSoft
tag
A hibának több oka is lehet. Gyárival gondolom ment. Nekem mint írtam Open Austria volt fent. A magyar verzióban más a modem ami kezeli a hálózati dolgokat. Esetleg a TWRP-ben csinálsz egy wipe ill wipe advanced-nél a microsd kivételével mindent kijelölve egy törlést majd újra flashelni a romot (elveszik minden kivéve külső kártya, ha van!). Az van fent mint nekem 02.22? Mert ugye a cm12 is azt a modemet használja amit a gyári előtte felrakott.
-
KakasSoft
tag
-
dzsi23
addikt
Újraindítás... egyébként nem egyedi probléma, tegnap néztem egy Ace 4-et (S410 procival), azon is beragat 2 vagy 3 mag a 4ből. Viszont ma volt nálam egy Kazam 348 (Magyarországon Allview X2 Soul Mini néven forgalmazzák), amiben 8 magos MT6592 van, abban egyik sem volt beragadva.
-
dzsi23
addikt
A cpu-z is egy alkalmazás, ami használja a processzort, és a háttérben is sok alkalmazás fut, így néha akkor is felugrik 300 fölé, amikor te nem csinálsz semmit, hisz a telefon attól még dolgozik. Viszont ha beragad 998-on, akkor folyamatosan 998-on van, nem megy lejjebb egy pillanatra sem.
Nem tudom, hogy hivatalos-e, erre vagyok kíváncsi én is. De alapból a kitkat sem úgy néz ki, ahogy a Neo-n megkaptuk, hisz a samsung módosított rajta, remélem, hogy a lollipop sem olyan lesz, mint a videón. Csak jusson el idáig a lollipop hivatalosan...
-
dzsi23
addikt
Szomorú lenne, ha folyamatosan 300-on lenne az első, akkor konkrétan lenne egy 300 Mhz-es telóm!
Akkor van 300-on az első (a többi stopped), amikor nem dolgozik. 300 és 1400 között mozoghat mindegyik, csak akkor van baj, amikor nem dolgozik, és mégsem megy le 300-ra az első, a többi 3 pedig nem kapcsol ki.
-
dzsi23
addikt
Szintén CPU-Z-vel néztem, és energiatakarékos módban mindig beragadnak 998-on azok a magok, amelyek nem kapcsolnak ki... hogy miért nem kapcsolnak ki, azt nem tudom. Az első, az oké, hogy nem kapcsol ki, de egy idő után a 2. sem, és volt olyan, hogy a 4-ből egyik sem. És akkor bizony mind a 4 mag 998-on pörgött folyamatosan, mert amelyik nem alszik, az beragad energiatakarékos módban. Már-már az energiatakarékos mód többet fog fogyasztani, mint a normál.
-
Mattb
senior tag
Cpu-z vel neztem ra a dolgokra. Nemtudom ti mivel neztetek. Szepen leall az utolso 3 mag az elsonek pedig 1190hz-n ketyeg. Megneztem egy ujrainditas utan 300 hz-n mozgott. De megint felment 1190re. Ez baj? Nem ismerem meg annyira a telot. Most probalom az elso toltest lemeriteni. De eddig szepen mozog.
-
goli11
tag
Sziasztok!
Ez a mag freki figyelés engem is érdekelne.
Nálam is előjött a melegedés és a hirtelen akkumerülés, gondolom a beragadt mag miatt.
Eddig nálam a wifi és a mobilnet is be volt kapcsolva egyszerre és nem volt probléma ma estig. 3 hetes a teló és eddig csak tegnap este indítottam újra, bár azt nem tudom, hogy miért ....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest