- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Magisk
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 12 - az izmos 12
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz raskolnikoff #6992 üzenetére
Nálam is előfordult, de eddig csak 1x, épp most kedden. ( híváskor se az én hangom, se a hívott hangja nem jött át) Újraindítás megoldotta. (Yettel kártya)
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Curtain
senior tag
válasz raskolnikoff #6994 üzenetére
S22+-on telekomos kártyával nálam is előfordult már néha. Szerintem nem egyedi és nem hardveres probléma.
"Ne legyetek bátortalanok, bátorak legyetek!”
-
kengyel
nagyúr
Akkor ez nálad egyedi hiba, még ilyen nem volt. Gyorsan épűl fel a hívás, és a minősége is rendben van. Két hónapja használom.
kengyel
-
gilfoyle
őstag
válasz raskolnikoff #6994 üzenetére
Lehet nem olvastam figyelmesen, hogy ez általános, többeknél is jelentkező probléma... Nekem ez a második ultrám, egyiknél sincs ilyen probléma, Az első egy hónapig volt, ez május óta van meg...
[ Szerkesztve ]
-
raskolnikoff
őstag
válasz gilfoyle #6993 üzenetére
Feltételezem, ugyanaz a dolog okozhatja, mint a többieknél is hasonló esetekben, nem?
Vagy mindenki szervízbe viszi ilyenkor?[ Szerkesztve ]
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
gilfoyle
őstag
"...hogy telefonáláskor hallják a hangom és én is a hívóét..." - ez nem általános probléma, a szerviz nem lehet megoldás?
-
raskolnikoff
őstag
Van már megoldás arra, hogy telefonáláskor hallják a hangom és én is a hívóét?
Már lassan minden másnap előfordul. Legszívesebben a földhöz vágnám... Vagy minden telefonálás előtt indítsam újra???A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
chipesz
őstag
Van esetleg valaki aki Apple Magsafe töltőt használ a mobilhoz? Próbáltam és bár elindul a töltés folyton megszakad és újraindul, lényegében használhatatlan.
Samsung Galaxy S24
-
axlfsi
veterán
Ja, hogy ez egy Huawei óra! ... bármi lehet, nem ismerem azt az órát, de ettől függetlenül egy akkufogyasztás statisztikát érdemes nézni, nem megérzésekre hagyatkozni.
Nekem egy GW4 és egy MiBand6 van folyamatosan a telefonon (BT csatlakozva), de még így sem érzem, hogy számítana bármit is az akkuidőben... azárt a BT5 protokoll már egész ügyesen takarékoskodik˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
A-Bag
tag
2 óra sot-nál járok most, 37%-on. Próbálgattam az első napokban mikor meglett a telefon, ha nem csatlakoztatom az órát (Huawei Watch GT), nem is merül a teló, az akku fogyasztásnál a Huawei Egészség app 1-2%-ot mutat ha megy ha nem.... Furcsa, de tényleg ez a tapasztalatom.
-
pepe792
tag
válasz bbsofficial #6978 üzenetére
Mivel igazolod, hogy az óra sokat fogyaszt? Nálam ilyen nincs. Csinálj már egy ps-t az alkalmazasok fogyasztásáról.
-
axlfsi
veterán
Fele annyit?!
Tuti nem az óra az oka, de a telefon sem szokott ilyet művelni,... nem is értem. Itt valami nagyon nem okés, az biztos (S22U+GW4 használok hónapok óta, nálam soha, semmi extra fogyasztás nem volt tapasztalható).˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
subset
senior tag
Maga az okosóra kapcsolat BT-n szinte semmit sem fogyaszt, teljességgel elhanyagolható.
Az okosóra appja az igazi fogyasztó.Használj Te is szabad szoftvert !
-
kchris78
veterán
nekem se. a watchon lehet spórolni repülő üzemmódban a BT fogyasztás miatt...
-
Én nem vettem észre extra fogyasztást Galaxy Watch 4-gyel.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
axlfsi
veterán
válasz bbsofficial #6978 üzenetére
Az okosóra sokat fogyaszt?
Ezt miből gondolod?˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
bbsofficial
aktív tag
Igen, okosóra nagyon sokat fogyaszt, csak akkor kapcsolódok rá, ha elmegyek itthonról.
Erre tudnátok mondani bevált Bixby routinest?
Adott wifire kapcsolódva kikapcsolja a bluetootht, bezárja az alkalmazást (Zepp, Amazfit), de attól még a háttérben folyamatosan fut, értesítési ikonja is megmarad felül, minimális fogyasztással.
Köszi! -
bajaki
őstag
Sziasztok!
iPhone 13 PM-ról szeretnék visszaváltalni Androidra, be is szereztem egy S22 Ultrát. Egyelőre itt van mindkettő telefon még mellettem.
Sejtettem, hogy rosszabb lesz akksiidőben a Samsung, de nem tudom mennyire reálisak ezek az eredmények.
3 nap után: dual SIM (nem is a legjobb térerős környék) + okosóra, lightos felhasználás (social appok, böngészés, YT) tegnap 3,5 óra kijelzőidőm lett estére. 100%,ról 18%-ig merítve.
Tapasztalatotok alapján ez mennyit javulhat még? Mennyi idő, mire "beáll" az üzemidő?
Elvagyok 3 - 3,5 óra kijelzőidővel egy normál napon, de ha menni kell valahova, navigálni kell, vagy egy esti buli ebbe már nem fér bele.[ Szerkesztve ]
-
Ace owner
addikt
Ez nem a teardown skin hanem a nothing phone 1 megjelenesere keszult valasz, a something skin :DD Azt a telefont imitalja. A leirasa is ugyanazt a stilisztikat hasznalja mint a nothing weboldala.
Mindig is nagy trollok voltak a dbrandnel, instagram kommentekben szemrebbenes nelkul szetoltjak barmelyik vasarlojukat es nagyon jol mukodik a marketingjuk. Ja es ok igazabol robotok.Galaxy Fold 4
-
apazaza
csendes tag
Tudnátok linket hálózati gyorstöltőre? (dobozban adott kábellel működik a gyorstöltés, vagy az is kell külön?)
Illetve vezeték nélküli is érdekelne ha van valakinek ami jól bevált.Köszönöm!
-
ffrdgc
tag
Néztem biztosítást. Amennyiben jól értettem nem kell önrész. 2 évre, ha egyben fizetem 55 k
Szerintetek megéri?
(Fóliát nem használok és nem is fogok, illetve tokot is minnél kevesebbszer szeretnék)Samsung Galaxy Note22
-
Topikgazda
-
z67
őstag
Elnézést, ha esetleg volt már, égre-földre kerestem. A zárolt képernyőnél le lehet tiltani a gyorsgombok lehúzását?
Köszönöm szépen!
-
ffrdgc
tag
Úgy tudom úgy csináphatok screenshotot, ha egyszerre nyomom a kikapcs es a halkító gombot. De erre a cselkvésre ő ki akar kapcsolni.
A kegfurább, hogy tegnap már valahogyan sikerült pedig.
(Tudom, hogy spennel is lehet, de nem feltétlen venném elő csak e miatt)Samsung Galaxy Note22
-
Ace owner
addikt
Szellozoracsra rakhato magneses tokot hasznal valaki? Van olyan ami elbirja a telefont? Sajnos a szelvedon nem birja mar a meleget plane napi 10oraban :(
Galaxy Fold 4
-
Exelsior
senior tag
Launcher beállításokban van szerintem ilyen lehetőség. kezdőképernyő elrendezés névem. ÉS akkor nincs App Drawer hanem fő képernyőn van minden. Mint az Iphone esetében.
Samsung fold 4/Samsung 34" Odyssey OLED G8/ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 360mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X3D, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb whi
-
alex.3
tag
Hátha tud valaki segíteni, xiaomi-ról jövök és ott megszoktam, hogy az alkalmazás ikonokat a főképernyő jobb és bal oldalára pakolom ki csoportosítva, és nincs ez az alulról felhúzom dolog és ott van ömlesztett az összes alkalmazás. Ezt a funkciót ki lehet kapcsolni a Samsungon valahogy?
-
Pistakiss
őstag
válasz cinikis #6936 üzenetére
Mivel nem fix optikákról van szó. a zoom optikák zörögnek
"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
Pistakiss
őstag
A képeket, zenéket, meg a face-messengerrel kínlódtam
"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
subset
senior tag
válasz Memmaao #6912 üzenetére
A sz@r oleofób réteggel van probléma samsungéknál.
És, igen lehet olvasni, hogy ez már az s9-10 óta elő-elő fordul.
Gariban cserélik.
De ahogy írod ki a francnak hiányzik, hogy napokra leadd és egy tök üres készüléket kapj vissza, egy ugyan ilyen "tartós" oleofób réteggel az új kijelzőn.
Az IP védettségről ne is beszéljünk....hogy az hogy sikerül a megbontás után...
Pisti nem biztos, hogy úgy össze tudja rakni (ragasztani) a szervizben mint a robot Koreában.
Ezekkel egy akkucserénél is számolni kell... (gyorstöltők figyelmébe )Amúgy az olefób rétegnek nem tesz jót semmilyen kemikália, főleg az oldószerek vághatják haza....pálinkás kézzel nem ér nyomkodni
Használj Te is szabad szoftvert !
-
-
Száguldo
aktív tag
válasz Curtain #6925 üzenetére
Erre is gondoltam de mi van akkor ha nem oldja meg a problémát, mer így most még ha Rootolom a régit akkor tuti kiszedem belőle de ha kijelentkezek akkor törli mindet és úgy már esélyem sincs vissza állitani. ezért kérdeztem hátha járt már valaki így és van tapasztalata.
-
Topikgazda
válasz Memmaao #6912 üzenetére
Ez tényleg gáz ahogy kinéz! Azért kíváncsi lennék, hogy most te fogtál-e ki egy rossz kijelzőt vagy ez mint ilyen?? Esetleg reddit-en vagy xda-n nem írnak róla?
(Semmi közöm hozzá, de lehet a garis csere után nem ártana egy fólia...tudom tudom soha nem használtál)Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Pistakiss
őstag
Sziasztok!
Ma én is tulaja lettem ennek a készüléknek! Nagyon tetszik, reggel óta nyúzom, átköltözés, beállítások. Sajnos, Huawei P40 próról nem tudtam tökéletesen átköltözni, de szerencsére a Galaxy tabomról tudtam pótolni a hiányokat. Jelenleg töltésen van, egyelőre egy régebbi tablet töltőjével töltöm"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
Brut
tag
Van valami erős mágnessel rendelkező magsafe kompatibilis tok az ultrahoz?
iphonehoz vettem jópár magsafe cuccot és most jó lenne a Samsunghoz is használni -
ffrdgc
tag
Mai nap nekem is megérkezett.
(Csütörtök este rendeltem.)Samsung Galaxy Note22
-
PeteePeti
őstag
Egy kis Latercase aramid tok infó!
Napra két hete rendeltem meg, de még mindig az USA-ban van a cucc!
Maga a Latercase sem siettem el a feladást, de amit a DHL művel is megérne egy misét!
Talán majd mire eladó lesz már a telefon ide ér!
Ennyi idő alatt Új-zéland felé egy tutajjal is ide kellett volna érnie!OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Samsung Galaxy Tab S10+ 12/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
Száguldo
aktív tag
Használ valaki prémium Youtubeot, kellene egy kis segítség .Átköltöztem a régi telefonról az újba és nem teszi át a letöltött videókat az új látja hogy ezeket már letöltöttem de nem hajlandó újra letölteni ( van ilyen menü opció csak éppen nem csinál rá semmit)
Ha valaki tud rá megoldás az jól jönne.
-
Taci
addikt
válasz Memmaao #6914 üzenetére
Számítógépre telepítsd a Smart Switch-et, és az a gépre menti le a telefon teljes tartalmát (attól függően persze, mit választasz ki). És onnan tudod majd visszaállítani.
Szóval ne a telefonos Smart Switch alkalmazással csináld, hanem számítógépre telepítsd, indítsd el ott, majd amikor kéri, kösd USB-kábellel gépre a telefont, add meg az engedélyt neki, és gépen kattintgasd végig a mentés folyamatát. Aztán majd a visszaállításét is ugyanígy. -
Mr. Morgo
junior tag
Ott volt, de én két napig nem is használtam a telót. A tok nem nyomta fel a fóliát.
Várom a napot mikor a világon pár napra megszűnik az internet (LESZ ilyen) és fiatalok tucatja lesz öngyilkos mert nem tud a facén, instán és tik-tokon lógva b@romságokat nézni! "Ami a világban most zajlik az nem más, mint vagyonelkobzás infláció mögé bújtatva."
-
JanR
addikt
válasz PeteePeti #6917 üzenetére
Ha nekem 24 ora mulva foltos, vagy elvalik, akkoe visszaslattyogok es addig csereltetgetem veluk, amig jo nem lesz. Itt vannak 3 perc setara.
Amugy en szinvaltozast nem latok, pedig eleg jo szemem van es nehez viselem a vacak kijelzoket, kepernyoket. A hullamok most meg zavarok, de ugye 24 ora turelmi ido. Utana majd problemazok a dolgon, ha lesznek :D
-
PeteePeti
őstag
Nekem óriási csalódás volt anno ez a Clearplex! Volt, hogy a folyadék nem tűnt el a fólia alól és szivárványos maradt a kijelző! Volt, hogy hetekkel később jött fel a széle! A hajszárítózd meg és akkor öngyógyul duma is egy óriási kamu, se mikrokarcot se semmilyen karcot vagy benyomódást nem sikerült öngyógyítani vele!
Jobban jártál volna a 4000 forintos gyári fóliával! Pofon egyszerű feltenni! Ráadásul kettő van a csomagban ennyiért! A másodikat meg már biztos nem rontottad volna el, ha az elsőt sikerült is volna!OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Samsung Galaxy Tab S10+ 12/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
Mr. Morgo
junior tag
Nekem az a csoda 2 hónapig bírta aztán felvált a saroknál.
Várom a napot mikor a világon pár napra megszűnik az internet (LESZ ilyen) és fiatalok tucatja lesz öngyilkos mert nem tud a facén, instán és tik-tokon lógva b@romságokat nézni! "Ami a világban most zajlik az nem más, mint vagyonelkobzás infláció mögé bújtatva."
-
JanR
addikt
8 ropi a medias clearplex. Szepen illeszkedik. Kicsit meg hullamos, de elmondasuk szerint ez holnapra eltunik. Amugy 3 napon belul cserelik, ha bajom van vele (ferde, buborekos, felpenderedik valahol). Eddig szimpi!
-
addikt
válasz bbsofficial #6913 üzenetére
Ok, de azt is meg kell csinálnom 2x, mert le kell menteni mindent egy tartalék telefonra,.majd vissza. Vagy a smart switch -en belül ha a külső pendrivera mentést választom, az is teljesértékű?
Kell is az a 3 év garancia!
[ Szerkesztve ]
My name is Bond, James... Dean.
-
addikt
válasz polonic #6908 üzenetére
Kijelző csere lesz, lerendelik IMEI alapján hozzá az alkatrészt. Utálom az ezzel járó procedúrát, mert mindenképpen FR kell kezdeniük garanciális esetben. És nincs annál gyűlöletesebb dolog, mint újfent belakni egy telefont. De azért ez na:
My name is Bond, James... Dean.
-
WiZARD
addikt
válasz Joe_Muad_Dib #6881 üzenetére
Ez a régi fajta, amivel állítólag lassabban tölt.
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
senior tag
volt par telom eddig, es egyikrol sem kopott meg igy le az oleophob reteg...
Θ[Everything that has a beginning, has an ending.]Θ GRP
-
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Elite: Dangerous
- Autós topik
- Háztartási gépek
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Le Mans Ultimate
- Kuponkunyeráló
- SSD kibeszélő
- Formula-1
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom White, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fehér, Garanciális
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom Black, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA 5G (Dual-SIM) FEHÉR - 12gb / 512 GB GARANCIÁLIS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest