Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Google Pixel topik
- Pontosan ekkor érkezik a One UI 7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gumikés
kezdő
Elnézést ha a kérdésemet nem megfelelő topikban teszem fel.
Most váltok Iphoneról S22 ultrara. A gyermekeim eddig facetimeon hívtak, most ugye ez megszűnik. - tudom van lehetőség linket küldeni és úgy csatlakozni.- De esetleg van valami könnyebb megoldás amivel helyettesíteni tudnánk a facetimeot?
Segítségeteket előre is köszönöm
-
Gaabe
tag
Nyaralásból hazaérve, a számítógépen nézve a videókat nekem csalódás a minőség egy csúcskategóriás telefontól. sok helyen életlen a felvétel, a napos részeken is szemcsés a kép mintha magas lenne az iso. S9+ ról váltottam és nem igazán látok képminőségben javulást... [link]
-
Yettel van nálam is eSim. Mindkét oldalon bekapcsolva a VoLTE.
Most hogy beszéltem a Yettel-el, azt mondták hogy a hálózat látja, hogy milyen telefonon vagy és nem kell nálunk külön bekapcsoltatni a 4G hangot. Alapból nincs tiltás VoLTE-re náluk.
Akkor ezt most nem értem. Szóval 90%, hogy a VoLTE kavar be.
Nálam be van kapcsolva a telefonon is és nem jó.
Nálad ha ki volt kapcsolva, akkor nem volt jó. -
TiMoN
senior tag
válasz
gyuri81 #7675 üzenetére
Én nem szeretném kikapcsolni. Ha 4G-n van a hivás és nincs VoLTE akkor ha valaki hiv volt, hogy vissza dobta 3G-re. Na most, mivel a 3G lekapcsolásra került környékünkön nincs már igy 2G re fog kapcsolni. Régi 20éves Creative számitógép hangfalami ami még mindig kiválló hangminőséget ad roppanttul nem szereti a mobilt és elkezd pattogni. Főleg 2G-n no erre én már nem vagyok kiváncsi. Oké cseréljem le modernebbre a hangfalat...
Amióta VoLTE-t használok nincs problémám, elenyésző most már a hiba.
Yettel van nálam is eSim. Mindkét oldalon bekapcsolva a VoLTE.[ Szerkesztve ]
-
Na a VoLTE....
A topicot visszaolvasva sokaknál megoldódott ez a probléma, ha a szolgáltatói oldalon IS bekapcsoltatták a VoLTE-t. Most felhívtam a Yettel-t, de azt mondta hogy be van nálam kapcsolva! Illetve a telefonon is be van...
Szóval most azt próbálom hogy kikapcsolom a 4G hangot. -
TiMoN
senior tag
válasz
gyuri81 #7673 üzenetére
Érdekes ez a probléma. Mostanába nem nagyon tapasztalom jelenleg már 1 esim van csak.
S10+.n is folyamatosan volt ilyen néha hogy jött az sms valaki keresett.
Néha tapasztalom itt is egy hónapba 1-2x, de ennyi. Visszahivom aki keresett.
Sztem ez inkább VoLTE hiba, de tény dühítő. -
Chrys_
addikt
Valóban, így már megy. Akkor tudom ajánlani a TAB S7 FE tollat, jól működik a telefonnal.
Más:
Van lehetőség egy Samsung tablet (ugye éppen TAB S7 FE) másodlagos képernyőként való használatára? Hasonló megoldásra gondolok, mint a Chromecast, de semmiképpen nem a telefon képernyőjének tükrözésére.[ Szerkesztve ]
-
-
Nálunk a családban van Telekom és Vodafone kártya is. A Telekomos kártyákkal már S10 plus óta csinálja, hogy sokszor nem elérhető, de rögtön újra hívom és akkor már kicseng. A feleségemet nem zavarja, igy nem bajlódok vele. Neki két Telekomos, nekem két Vodafone-os kártya van a telóban. Igaz neki sima S22 van, nekem van S22U, de azért írom le, mert szerintem nem feltétlen a telefon hibája. Egy kártya cserét, vagy hibabejelentést a szolgáltató felé megejtenék.
-
válasz
adamklark #7651 üzenetére
"szerintem ezen a ponton add el"
Nem szeretnék mással kiszúrni, hogy rossz a telefon. Nem vagyok ilyen.
Hibásan meg jóval kevesebbet ér.
És ha eladom? Után még pótoljam ki a különbséget amennyiért tudok venni egy újat? Köszönöm nem! Így 430-ért vettem, nem pótolgatom tovább az árát.Fentebb mint láttuk nagyon szépen dolgoznak a szervízben, köszönöm de ebből sem kérek. ( 5 hónapos telefont szétszedni...pfff)
Taci: itt gondoltad, hogy váltok szolgáltatót?
Csak mert nem engedi mást választani.[ Szerkesztve ]
-
Taci
addikt
válasz
gyuri81 #7649 üzenetére
Esetleg ha kézzel kiválasztasz egy másik tornyot/szolgáltatót? Hátha csak az amire automatikusan csatlakozik, azzal nem oké valami, vagy simán csak gyenge a jele. Próbálj meg másikra csatlakozni, Telekom/Yettel/Vodafone, hátha valamelyik stabil(abb). Már persze ha van másik a közeledben.
Ha pedig így sem, akkor vagy szerviz, és kérsz egy komponenscserét (alaplap/modem?), vagy tényleg eladod. Mondjuk ha hibás a készüléked, akkor az eladás után is visszaüthet, hisz' az új tulajt sem fogja elkerülni.
Én biztosan rákérdeznék a Samsungnál, hogy vittek-e már így vissza készüléket, mert már volt SIM-cseréd is, FR is, de a probléma maradt. Hátha egyből mondják majd, hogy igen, vidd be, tudják mit kell cserélni benne. (Vagy lemaradtam, és a szerviz már megvolt?) -
minilego
senior tag
Rakattam egy egy szilikon fóliát. Most vettem egy tokot, amihez járt egy szimpla fólia. Azt rá tudom tenni meg a szilikonra?
-
-
subset
senior tag
válasz
Vexille #7640 üzenetére
A dbrand tokod nem "szereti" a töltőt amit vettél, vagy fordítva....
Mind1 honnan nézzük. Ez a belefutás tipikus esete.
Sajnos van ilyen.
Az mindegy hány W-os a töltő, ha nem is érzékeli a telód. Más az elektronika/firmware is bennük. Nyilván amit választottál az pont nem "látja" meg ezen a tokon keresztül a telód, így el sem indítja a töltés. Egy másik meg kicsit nagyobb teljesítményen üzemel "alap (teló nélküli) állapotban" így egymásra találnak és megindul a töltés még vastagabb/más anyagválasztású tokon keresztül is.[ Szerkesztve ]
-
Vexille
tag
Sziasztok!
A mai nap vettem autós vezeték nélküli töltőt, és nem tölti vele a telefont ha a dbrand tok van rajta, ez hogy lehetséges? Ennyi pénzért nem ezt várnám hogy a tok miatt ne lehessen tölteni, illetve ha másik tok van rajta ami hasonló de nem dbrandes azzal megy a vezeték nélküli töltés. 15W-os töltést is tudja szóval nem értem -
cinikis
tag
válasz
guriga1234 #7637 üzenetére
Ki tudja,leoldódik, vagy esetleg maga a folyadék oldja amivel a fóliát felrakják.
-
cinikis
tag
válasz
Robert1987 #7628 üzenetére
Clearplex?
-
ShadowLac
addikt
Helló. A spotify üzenetei blokkolja vannak. Mégis minden nap jön üzi hogy fizessek elő.Hogy lehet leállítani az üzeneteit.
-
koxmatyi
tag
válasz
Robert1987 #7628 üzenetére
Nekem 1 het után cserélték újra de azt mondtak csak 1 szer van csere gariban, második is birta kb 2 hetet aztán oldalt feljött, előtte huawei p30pron közel 3 évig volt rajta.....
-
válasz
Locutus #7617 üzenetére
Szerda legtöbb mezei user3azt sem tudja, hogy mi az az oleofob réteg és észre sem veszi, hogy már nincs rajta. A felhasználók 70%a meg eleve rák rá fóliát és az életben észre nem veszi, szóval azok közt, akik nem foliáznak és látnak a szemükkel, tudják mit kell nézni, észrevenni, ott igen is gyakori.
-
Robert1987
tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem abban tanácsot adni, hogy a MMarktban kértem a kijelzőre fóliát (a telefont nem ott vásároltam), és két hét után mindkét szélén már kb. egy 2mm széles sávban felvált és alá is gyűltek a szöszök és nagyon csúnyán néz ki így.
Ilyenkor mit csináljak, vigyem vissza (garanciális?), vagy nyeljem be az árát?
Nem erre számítottam, az előző telefonomon, egy S8-on 4 évig volt ugyan az a fólia és egy pici felválás vagy buborék sem volt alatta ennyi év után sem... -
válasz
o_pegazus_o #7623 üzenetére
Mire kell? Mert Flip4/Fold4-re érvényes van csak a samsung.hu-hoz. ses.hu-tól lehetett kapni olyat, ami Watch5-höz is jó, de oda meg nem jók a samsung.hu-s kuponok.
-
o_pegazus_o
tag
Ha valaki tud küldeni egyedi samung 25.000 Ft-os kódot privátba nagyon hálás lennék érte!
Galaxy Watch5 LTE (44mm) szeretnék jó áron előrendelni.[ Szerkesztve ]
-
drzsoo1
aktív tag
Van valakinek tapasztalata és tippje arra vonatkozóan hogy mitől merül a telefon mint a Titanic? Hozzá sem nyúlok, tartalék telefon lenne, két és fél nap alatt magától lemerül. Az adatok alapján a Google play services folyamatosan pörög a háttérben,ez a legnagyobb fogyasztó. Gyakorlatilag alap rendszer. Másik nem Samsung telefonon nulla a háttérben történő futás. [kép]
[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
Mivel az oldalon sehol sem találtam adekvát topikot ahol erről beszélnének, flipre mi volt a max kuponos kedvezmény ami elérhető a samsung.hu-n?
Természetesen csak ha próbálta vki. -
hadan
tag
Köszi. Vásároltam már de még áprilisban. Néztem azt az akciót de már lejárt a felhasználási idő.
Akinek van egyéni kuponja PM-ben tudna küldeni? Előre is köszönöm.@norti megnéztem a szabályzatot a kuponkóddal kapcsolatban és sajnos csak a telefonokra jó https://www.samsung.com/hu/article/galaxy-z-fold4-flip4-watch5-series-handraiser-tc/
-
-
ShadowLac
addikt
-
mrThomi
addikt
válasz
gyuri81 #7592 üzenetére
Igen, de ezzel az a baj hogy pont a széleit nem védi, ha úgy rakod kocsiba. Miért nem raksz rá egy eredeti Samsung fóliát ? Legjobb dolog a világon amit telefonra tettem eddig. + Samsung clear case és mindenhol véd. Számomra ez volt a tökéletes.
Más: tegnap este elment a telefon, második nekifutásra sem tudtam megbékélni az optimalizálatlansággal. Volt hogy egy banki appnak másfél perc kellett mire beadta a számláegyenleget, ugyan ez egyszerre elindítva a 1+ 10 prón alig pár másodperc volt, és nem ez volt az eslő eset hogy ennyit gondolkodik a telefon, de már nem akarok példálozgatni. Találkozunk az S23 Ultra topikba, köszi az eddigi segítséget, válaszokat és további jó használatot mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
ma Álnéven tért vissza a Note, és szögletes külsővel teszi kerekké a csúcsmobilos történetet.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Villanyszerelés
- Jófogás tapasztalatok
- EA Sports WRC '23
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S22 mobiltelefon
- Samsung Galaxy S22 Ultra dual gyári független 2026.07. 24. Telekom szavatosság