- Telekom mobilszolgáltatások
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Milyen okostelefont vegyek?
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Magisk
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Morgo
junior tag
válasz Gumikés #7699 üzenetére
Persze, ezer meg 1 lehetőség. Csak ki kell lépni az ájfoson korlátozásokból.
Pl. Teams, Zoom, Viber, Signal, Telegram, Skype, Face messengerVárom a napot mikor a világon pár napra megszűnik az internet (LESZ ilyen) és fiatalok tucatja lesz öngyilkos mert nem tud a facén, instán és tik-tokon lógva b@romságokat nézni! "Ami a világban most zajlik az nem más, mint vagyonelkobzás infláció mögé bújtatva."
-
Gumikés
kezdő
Elnézést ha a kérdésemet nem megfelelő topikban teszem fel.
Most váltok Iphoneról S22 ultrara. A gyermekeim eddig facetimeon hívtak, most ugye ez megszűnik. - tudom van lehetőség linket küldeni és úgy csatlakozni.- De esetleg van valami könnyebb megoldás amivel helyettesíteni tudnánk a facetimeot?
Segítségeteket előre is köszönöm
+36305575570 (9:00 - 19:00) info@xgame.hu
-
Mr. Morgo
junior tag
Nem hangpostára vonatkozik a szöveg, hanem a hívásértesítőre. Nekem is kiírja mindig, mert aktív a hívásértesítőm.
Várom a napot mikor a világon pár napra megszűnik az internet (LESZ ilyen) és fiatalok tucatja lesz öngyilkos mert nem tud a facén, instán és tik-tokon lógva b@romságokat nézni! "Ami a világban most zajlik az nem más, mint vagyonelkobzás infláció mögé bújtatva."
-
válasz gyuri81 #7681 üzenetére
Nincs gomb a stadleren.
Remélem ez a WiFi hívás volt a probléma. Nekem a yettel topikban szóltak, hogy ne kapcsoljam be, amíg nem működik, mert problémát okozhat.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Gaabe
tag
Nyaralásból hazaérve, a számítógépen nézve a videókat nekem csalódás a minőség egy csúcskategóriás telefontól. sok helyen életlen a felvétel, a napos részeken is szemcsés a kép mintha magas lenne az iso. S9+ ról váltottam és nem igazán látok képminőségben javulást... [link]
-
Topikgazda
Yettel van nálam is eSim. Mindkét oldalon bekapcsolva a VoLTE.
Most hogy beszéltem a Yettel-el, azt mondták hogy a hálózat látja, hogy milyen telefonon vagy és nem kell nálunk külön bekapcsoltatni a 4G hangot. Alapból nincs tiltás VoLTE-re náluk.
Akkor ezt most nem értem. Szóval 90%, hogy a VoLTE kavar be.
Nálam be van kapcsolva a telefonon is és nem jó.
Nálad ha ki volt kapcsolva, akkor nem volt jó.Csak egészség legyen, meg térerő!
-
TiMoN
senior tag
válasz gyuri81 #7675 üzenetére
Én nem szeretném kikapcsolni. Ha 4G-n van a hivás és nincs VoLTE akkor ha valaki hiv volt, hogy vissza dobta 3G-re. Na most, mivel a 3G lekapcsolásra került környékünkön nincs már igy 2G re fog kapcsolni. Régi 20éves Creative számitógép hangfalami ami még mindig kiválló hangminőséget ad roppanttul nem szereti a mobilt és elkezd pattogni. Főleg 2G-n no erre én már nem vagyok kiváncsi. Oké cseréljem le modernebbre a hangfalat...
Amióta VoLTE-t használok nincs problémám, elenyésző most már a hiba.
Yettel van nálam is eSim. Mindkét oldalon bekapcsolva a VoLTE.[ Szerkesztve ]
-TiMoN-
-
Topikgazda
Na a VoLTE....
A topicot visszaolvasva sokaknál megoldódott ez a probléma, ha a szolgáltatói oldalon IS bekapcsoltatták a VoLTE-t. Most felhívtam a Yettel-t, de azt mondta hogy be van nálam kapcsolva! Illetve a telefonon is be van...
Szóval most azt próbálom hogy kikapcsolom a 4G hangot.Csak egészség legyen, meg térerő!
-
TiMoN
senior tag
válasz gyuri81 #7673 üzenetére
Érdekes ez a probléma. Mostanába nem nagyon tapasztalom jelenleg már 1 esim van csak.
S10+.n is folyamatosan volt ilyen néha hogy jött az sms valaki keresett.
Néha tapasztalom itt is egy hónapba 1-2x, de ennyi. Visszahivom aki keresett.
Sztem ez inkább VoLTE hiba, de tény dühítő.-TiMoN-
-
Chrys_
addikt
Valóban, így már megy. Akkor tudom ajánlani a TAB S7 FE tollat, jól működik a telefonnal.
Más:
Van lehetőség egy Samsung tablet (ugye éppen TAB S7 FE) másodlagos képernyőként való használatára? Hasonló megoldásra gondolok, mint a Chromecast, de semmiképpen nem a telefon képernyőjének tükrözésére.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
Igen, vasárnap cseréltettem ki.
Közben a hálózati beállításokat visszaállítottam illetve a telefon app gyorsítótárát kitöröltem.
Újraindítani nem szeretném naponta, sőt semmikor sem. ( max ha frissítés jön) A note 8-am több száz órát elketyegett újraindítás nélkül.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
ShadowLac
addikt
válasz gyuri81 #7649 üzenetére
Nem biztos hogy a teló a hibás. Kapcsold be az naponta újraindulását ,nem biztos ,hogy segít de hátha. Én alapból bekapcsolom minden telomon.
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
balage25
senior tag
Nálunk a családban van Telekom és Vodafone kártya is. A Telekomos kártyákkal már S10 plus óta csinálja, hogy sokszor nem elérhető, de rögtön újra hívom és akkor már kicseng. A feleségemet nem zavarja, igy nem bajlódok vele. Neki két Telekomos, nekem két Vodafone-os kártya van a telóban. Igaz neki sima S22 van, nekem van S22U, de azért írom le, mert szerintem nem feltétlen a telefon hibája. Egy kártya cserét, vagy hibabejelentést a szolgáltató felé megejtenék.
-
PeteePeti
őstag
válasz minilego #7658 üzenetére
Hát akkor még mindig az üveg lenne ajánlott! Szerintem fóliákat ne halmozz inkább! Van pár egész jó megoldás, keress itt rá, mert volt téma bőven az üveg is!
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Samsung Galaxy Tab S10+ 12/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
Topikgazda
válasz adamklark #7651 üzenetére
"szerintem ezen a ponton add el"
Nem szeretnék mással kiszúrni, hogy rossz a telefon. Nem vagyok ilyen.
Hibásan meg jóval kevesebbet ér.
És ha eladom? Után még pótoljam ki a különbséget amennyiért tudok venni egy újat? Köszönöm nem! Így 430-ért vettem, nem pótolgatom tovább az árát.Fentebb mint láttuk nagyon szépen dolgoznak a szervízben, köszönöm de ebből sem kérek. ( 5 hónapos telefont szétszedni...pfff)
Taci: itt gondoltad, hogy váltok szolgáltatót?
Csak mert nem engedi mást választani.[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Taci
addikt
válasz gyuri81 #7649 üzenetére
Esetleg ha kézzel kiválasztasz egy másik tornyot/szolgáltatót? Hátha csak az amire automatikusan csatlakozik, azzal nem oké valami, vagy simán csak gyenge a jele. Próbálj meg másikra csatlakozni, Telekom/Yettel/Vodafone, hátha valamelyik stabil(abb). Már persze ha van másik a közeledben.
Ha pedig így sem, akkor vagy szerviz, és kérsz egy komponenscserét (alaplap/modem?), vagy tényleg eladod. Mondjuk ha hibás a készüléked, akkor az eladás után is visszaüthet, hisz' az új tulajt sem fogja elkerülni.
Én biztosan rákérdeznék a Samsungnál, hogy vittek-e már így vissza készüléket, mert már volt SIM-cseréd is, FR is, de a probléma maradt. Hátha egyből mondják majd, hogy igen, vidd be, tudják mit kell cserélni benne. (Vagy lemaradtam, és a szerviz már megvolt?) -
PeteePeti
őstag
válasz minilego #7650 üzenetére
Persze, meg még tekerd körbe celofánnal is!
Viccet félretéve mi a szándékod ezzel?OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Samsung Galaxy Tab S10+ 12/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
minilego
senior tag
Rakattam egy egy szilikon fóliát. Most vettem egy tokot, amihez járt egy szimpla fólia. Azt rá tudom tenni meg a szilikonra?
-
Topikgazda
-
subset
senior tag
válasz Vexille #7640 üzenetére
A dbrand tokod nem "szereti" a töltőt amit vettél, vagy fordítva....
Mind1 honnan nézzük. Ez a belefutás tipikus esete.
Sajnos van ilyen.
Az mindegy hány W-os a töltő, ha nem is érzékeli a telód. Más az elektronika/firmware is bennük. Nyilván amit választottál az pont nem "látja" meg ezen a tokon keresztül a telód, így el sem indítja a töltés. Egy másik meg kicsit nagyobb teljesítményen üzemel "alap (teló nélküli) állapotban" így egymásra találnak és megindul a töltés még vastagabb/más anyagválasztású tokon keresztül is.[ Szerkesztve ]
Használj Te is szabad szoftvert !
-
Vexille
tag
Sziasztok!
A mai nap vettem autós vezeték nélküli töltőt, és nem tölti vele a telefont ha a dbrand tok van rajta, ez hogy lehetséges? Ennyi pénzért nem ezt várnám hogy a tok miatt ne lehessen tölteni, illetve ha másik tok van rajta ami hasonló de nem dbrandes azzal megy a vezeték nélküli töltés. 15W-os töltést is tudja szóval nem értemSzilvásbukta, mert azt szeretem!
-
cinikis
tag
válasz guriga1234 #7637 üzenetére
Ki tudja,leoldódik, vagy esetleg maga a folyadék oldja amivel a fóliát felrakják.
-
cinikis
tag
válasz Robert1987 #7628 üzenetére
Clearplex?
-
ShadowLac
addikt
Helló. A spotify üzenetei blokkolja vannak. Mégis minden nap jön üzi hogy fizessek elő.Hogy lehet leállítani az üzeneteit.
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
koxmatyi
tag
válasz Robert1987 #7628 üzenetére
Nekem 1 het után cserélték újra de azt mondtak csak 1 szer van csere gariban, második is birta kb 2 hetet aztán oldalt feljött, előtte huawei p30pron közel 3 évig volt rajta.....
-
addikt
válasz Locutus #7617 üzenetére
Szerda legtöbb mezei user3azt sem tudja, hogy mi az az oleofob réteg és észre sem veszi, hogy már nincs rajta. A felhasználók 70%a meg eleve rák rá fóliát és az életben észre nem veszi, szóval azok közt, akik nem foliáznak és látnak a szemükkel, tudják mit kell nézni, észrevenni, ott igen is gyakori.
My name is Bond, James... Dean.
-
Pistakiss
őstag
válasz Locutus #7617 üzenetére
Igy van!
"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
Robert1987
tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem abban tanácsot adni, hogy a MMarktban kértem a kijelzőre fóliát (a telefont nem ott vásároltam), és két hét után mindkét szélén már kb. egy 2mm széles sávban felvált és alá is gyűltek a szöszök és nagyon csúnyán néz ki így.
Ilyenkor mit csináljak, vigyem vissza (garanciális?), vagy nyeljem be az árát?
Nem erre számítottam, az előző telefonomon, egy S8-on 4 évig volt ugyan az a fólia és egy pici felválás vagy buborék sem volt alatta ennyi év után sem...robert1987#2387
-
válasz o_pegazus_o #7623 üzenetére
Mire kell? Mert Flip4/Fold4-re érvényes van csak a samsung.hu-hoz. ses.hu-tól lehetett kapni olyat, ami Watch5-höz is jó, de oda meg nem jók a samsung.hu-s kuponok.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
válasz drzsoo1 #7622 üzenetére
Sajnos ez a play services probléma bármelyik androidos telefonon előfordulhat, de általában pár nap alatt magától elmúlik. Még próbálkozhatsz újraindítással, a play services adatainak törlésével, és cache törléssel recovery-ből.
-
o_pegazus_o
tag
Ha valaki tud küldeni egyedi samung 25.000 Ft-os kódot privátba nagyon hálás lennék érte!
Galaxy Watch5 LTE (44mm) szeretnék jó áron előrendelni.[ Szerkesztve ]
-
drzsoo1
aktív tag
Van valakinek tapasztalata és tippje arra vonatkozóan hogy mitől merül a telefon mint a Titanic? Hozzá sem nyúlok, tartalék telefon lenne, két és fél nap alatt magától lemerül. Az adatok alapján a Google play services folyamatosan pörög a háttérben,ez a legnagyobb fogyasztó. Gyakorlatilag alap rendszer. Másik nem Samsung telefonon nulla a háttérben történő futás. [kép]
[ Szerkesztve ]
Csak Motorola, jubileumi 30 éve: Int. 2000(1995 február )-MicroTac 7200-Flare-d460-cd930-Timeport T250-T720i-MPX200-Q9h-Milestone-Milestone2-Atrix-Moto G 4G-MotoZ Play-MotoZ2Force&Motorola Thinkphone
-
S e t h
nagyúr
Mivel az oldalon sehol sem találtam adekvát topikot ahol erről beszélnének, flipre mi volt a max kuponos kedvezmény ami elérhető a samsung.hu-n?
Természetesen csak ha próbálta vki.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
-
PeteePeti
őstag
-
Locutus
veterán
válasz Memmaao #7611 üzenetére
Hát, az hogy egy internetes fórum tele van vele, még semmit sem jelent, mert oda nyilván azok írnak akiknek gondja van, és azok nem akiknek nincs. Szóval ez még nem statisztikai alap, hogy ez a hiba gyakori e vagy sem.
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
PeteePeti
őstag
Hát én is próbáltam, azt a 25 ezres kódot óránál, de hibára futottam vele! Azt írta, csak a Fold4 és Flip4 esetében használható fel!
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Samsung Galaxy Tab S10+ 12/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
hadan
tag
Köszi. Vásároltam már de még áprilisban. Néztem azt az akciót de már lejárt a felhasználási idő.
Akinek van egyéni kuponja PM-ben tudna küldeni? Előre is köszönöm.@norti megnéztem a szabályzatot a kuponkóddal kapcsolatban és sajnos csak a telefonokra jó https://www.samsung.com/hu/article/galaxy-z-fold4-flip4-watch5-series-handraiser-tc/
Samsung Galaxy S22 Ultra 512 GB | Samsung Galaxy Watch5 Pro LTE
-
Topikgazda
válasz S e t h #7605 üzenetére
Fantasztikus! Épp agyaltam azon is, hogy estére újra húzom az egészet. Így elmarad hála a jó égnek
Majd a szeptemberi frissítés hátha megoldja ( vagy nem).
Nem lehet esetleg a Samsung support-nak írni valahová??? Mármint konkréten a fejlesztői csoportnak...Csak egészség legyen, meg térerő!
-
-
ShadowLac
addikt
válasz gyuri81 #7593 üzenetére
Kapcsold be a naponta ujraindítást. Valami összeadás lehet.meg várj meg egy frisstést még. Vagy esetleg ragd újra.
Kb valamelyik frissítés javítja.
( volt hasonló bajom régen szerviz stb... kaptam új telót is... az is produkálta a hibát...jött frissítés és jö lett!!)Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
mrThomi
addikt
válasz gyuri81 #7592 üzenetére
Igen, de ezzel az a baj hogy pont a széleit nem védi, ha úgy rakod kocsiba. Miért nem raksz rá egy eredeti Samsung fóliát ? Legjobb dolog a világon amit telefonra tettem eddig. + Samsung clear case és mindenhol véd. Számomra ez volt a tökéletes.
Más: tegnap este elment a telefon, második nekifutásra sem tudtam megbékélni az optimalizálatlansággal. Volt hogy egy banki appnak másfél perc kellett mire beadta a számláegyenleget, ugyan ez egyszerre elindítva a 1+ 10 prón alig pár másodperc volt, és nem ez volt az eslő eset hogy ennyit gondolkodik a telefon, de már nem akarok példálozgatni. Találkozunk az S23 Ultra topikba, köszi az eddigi segítséget, válaszokat és további jó használatot mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsun Galaxy S22 5G 128GB Phantom White, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fehér, Garanciális
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom Black, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom White, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fehér, Garanciális
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest