- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
subset
senior tag
válasz adamklark #10207 üzenetére
Újabban külön öröm ha van akkora zsebe a gatyáknak (a telók is megnőttek) hogy ne a szabóhoz kelljen egyből vinni zsebnagyobbításra.
Első zsebben hordom a telőimat leüléskor csak az olyan nadrággal van bajom aminek kicsi (rövid) a zsebe...A 22U még mindig nincs befogva, de latercase kevlárban van/lesz.
És mindenkinek köszi[ Szerkesztve ]
Használj Te is szabad szoftvert !
-
Topikgazda
válasz adamklark #7651 üzenetére
"szerintem ezen a ponton add el"
Nem szeretnék mással kiszúrni, hogy rossz a telefon. Nem vagyok ilyen.
Hibásan meg jóval kevesebbet ér.
És ha eladom? Után még pótoljam ki a különbséget amennyiért tudok venni egy újat? Köszönöm nem! Így 430-ért vettem, nem pótolgatom tovább az árát.Fentebb mint láttuk nagyon szépen dolgoznak a szervízben, köszönöm de ebből sem kérek. ( 5 hónapos telefont szétszedni...pfff)
Taci: itt gondoltad, hogy váltok szolgáltatót?
Csak mert nem engedi mást választani.[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
sfefe
addikt
válasz adamklark #7224 üzenetére
Miért?
Van másik Samu teló snapival, szóval van másik amit választhatsz...
És a mostani mint ahogy ollie írja kb pariban van...
Ha meg csak snapi lenne jóval drágábban adnák meg mint ahogy írtam az lenne mint asztali esetében az Intel, nem kellene annyira fejleszteni ha nincs vetélytárs és kisebb újításokkal adnak jó drágán... Tehát pont nem jó ha vmiből csak 1 egyeduralkodó van...Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
PeteePeti
őstag
válasz adamklark #7224 üzenetére
Most a Snapi 8 Gen 1 vs Exynos 2200 a téma?
Mert a Snapival azért ez az Exynos eléggé partiban volt mostanában!OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Samsung Galaxy Tab S10+ 12/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
nagyúr
válasz adamklark #5289 üzenetére
Így van, és az is fontos, hogy édesvízre vannak ezek tesztelve. Persze, a garancia szempontból tökmindegy, mi éri ugye. Csak emlékszem még régebben talán valamelyik Note-os topikban, egyik tulaj 2-3 napos telefonjával úszómedence -> klóros víz -> kinyírta a telefont, szervíz meg széttárta a kezeit (mindneki ismer egy ilyen story-t kb.). Azóta nagyon megjegyeztem, hogy emiatt nem fogok gariztatni, úgyhogy vigyázzak
-
guriga1234
addikt
válasz adamklark #5202 üzenetére
Nekem nincs tapasztalatom felhővel kapcsolatban, mert annál sokkal jobban védem a privát szférámat, mint hogy bármit is oda pakoljak. Az meg csak hab a tortán, hogy ha oda pakolsz bármit is, akkor a felhő tulaja jogot gyakorol minden fölött, amit ott tárolsz. Régen mintha így lett volna, azóta nem is érdekel a felhő. Mint ahogy faszbuk és társai sem. Meg bankok sem.
-
Teal'C
veterán
válasz adamklark #5195 üzenetére
Nekem pl 1,8Tb jelenleg a családi album. Ezt elég nehéz lenne a telefonon tárolni és kezelhetetlen is lenne.
Viszont én nem fizetek felhőért mert sajátom van amit bárhol szinte bármiről elérhetek ha kell. Nem nagy kaland összehozni és nem is nagy költség."Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
axlfsi
veterán
válasz adamklark #3568 üzenetére
Ez így nem teljesen igaz. Legalábbis a mostani S22Ultra kapcsán igényelhető Buds jelentkezés után, idővel jött mindenkinek egy kvázi visszaigazoló e-mail, ahol (jó esetben) leírtaák, hogy jogosult vagyok a promóciós termékre. Na, ezután már nem jött semmi, csak egy nappal a kiszállítás előtt a futárcégtől egy e-mail, hogy hoznak csomagot...
Így a pontos!˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
madkiller
őstag
válasz adamklark #3391 üzenetére
Nekem nem a shorts után jön elő mivel azt nem használom, viszont újraindítas sem segít. Csak az sdmaid [link] vagy wipecache. Teleszemetelődik a cache memória és picit belassul a rendszer, szaggat a youtube stb. Lehet épp a youtube rakja tele azzal az appal van a gond, de az android magától nem takarítja ki magát manuálisan kell céleszközt alkalmazni sajnos.
-
eami
veterán
válasz adamklark #564 üzenetére
arra gondolt a kolléga, hogy a telefon első indításánál kéri a telefon feloldó kódot (pin, minta, jelszó), akkor is ha amúgy van ujjlenyomatos vagy egyéb biometrikus azonosítás engedélyezve. Utána, viszont elég a biometrikus, egészen - ha jól emlékszem - 72 órán keresztül, mert utána megint bekéri a feloldó kódot a biztonság kedvéért.
Ami - nekem - nem volt egyértelmű, hogy milyen pin kódot kér, mert ha van sim pin lock is, akkor még azt is kérheti pluszba (restart után legalábbis biztos).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Filmvilág
- World of Warships
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ukrajnai háború
- Lexus, Toyota topik
- Öregszem
- Path of Exile 2
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsun Galaxy S22 5G 128GB Phantom White, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fehér, Garanciális
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest