- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
WiZARD
addikt
Első teszt fotóim.
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
NextError
tag
Jelenleg GaN töltővel csak 30 wattal fog tölteni hiába pd 45 watt. Amíg nem tudja a programmable power supply (PPS) szabványt addig max 30 watt jelenleg, 40 wattot tud a gyárival leteszteltem (4A 10V 0-50%-ig kb) ugye a pd 45 watt az 15V 3A lenne így azt nem engedi...
Ja és abban a pillanatban amint bekapcsolod a képernyőt lecsapja 8 wattra. -
kakuk.tamas
addikt
Én a kistesóját használom néha, amolyan vésztöltőnek vettem. Érezhetően jobban tölti mind az iPhone-t, mind az S21-et. Baromi jók a Baseus cuccok.
[link]Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Laca007
csendes tag
Sok kritika éri a kamerát és az üzemidőt. Ezekhez egy-egy meglátás:
- a kamerák kapcsán a legtöbb teszt egyetért abban, hogy az új szenzorokkal javult a 3x és a 10x zoom kamera általános képminősége, a főkamera meg a nagylátószögű este javult. A legtöbb probléma a főkamera nappali képeivel van, sokszor az S21 ultrához képest is. Most ha onnan nézem, hogy ugyanaz a szenzor, akkor minimum az S21ultra szintjére fel tudják majd rántani szoftverfrissítéssel.
- akksi: tab S7-em van, mióta frissült android12-re (one UI 4.0), azóta döcögősebb is a rendszer, illetve sokkal magasabb a készenléti fogyasztása. szerintem ez is szoftveres kérdés. csak akkor miért adják ki félkészen?
Pixel 6-ost vettem ősszel előrendelésben, pont a sok bug miatt adtam tovább. Most előrendeltem az S22 ultrát... remélem azért rendbeszedik -
csubííí
senior tag
Én ezt még mindig nem igazán értem.
Tételezzük, hogy az év minden napján úgy van használva ahogy írod.
Ha 20-100% között van a töltés/használat, akkor 2 naponta töltés, az éves szinten 182,5 töltés.
Ha 20-85% között van töltés/használat, akkor naponta töltés, az éves szinten 365 töltés.
Akkor most melyik hány ciklus?
Melyik a jobb?
Szóval nem értem.[ Szerkesztve ]
-
Leonardo91
senior tag
Az én 10.ei SES rendelésem még mindig sehol
512 fekete| Samsung Galaxy S24 Ultra Titán 1TB | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Tab S8 Ultra |
-
Decske
senior tag
A modern töltőelektronikák amúgy nem engedik már a túltöltést és a túlmerítést. Ezekkel kárt nem nagyon tudsz tenni.
A Li-ion inkább a hosszan, magas töltöttséget terhelés nélkül nem szereti, mert itt a leggyorsabb a kémiai degradáció. Szóval, ha több óráig Dex-ezel vagy éjszaka töltöd akkor van értelme limitálni 85-ig.
A kettő közül amit felvetettél az első kevesebb ciklust jelent, mint a másik, (két nap alatt 0.8/0.9 vs 1.1/1.2 ciklus) így egyértelműen az első a kedvezőbb hosszabb távon.Samsung Galaxy Z Fold 3, Asus Zephyrus G14 (2020)
-
madkiller
őstag
Mert a userek elvárják minél előbb kijöjjön az új droid.
Samsung.com-ról rendelt telóra, hogy lehet biztositast kötni?
Ma a note10+om földhöz vágta a gyerek és jobb alsó sarka nagyon picit bepokhalosodott és lett rajt egy függőleges hájszálrepedés hosszában......[ Szerkesztve ]
-
csendes tag
Szerintem is nagyon jo kis keszulek...
,,Oderint Dum Metuant"
-
stnstn
tag
válasz gainwardgs #463 üzenetére
Hát ez lehangoló, bár mindenhol ez van. A Mi11 ultrám egy bugos sz@r volt, a párom almája random fagyogat és kamu értesitéseket küld. Semmi sem megy úgy ahogy kéne. Kapkodva kiadott frissítések, hangzatos ígéretek és nagy lehúzások. Ilyen az egész iparág.
EricssonHotlineCombi433->BenefonTDP-40->EricssonGH198->Nokia2110i->Nokia6110i->Nokia3210->SonyEricssonT610->SamsungD500->LGK750Secret->SonyEricssonxperiaX10minipro->SamsungGalaxyS4->GalaxyS6->GalaxyS8->GalaxyS10->XiaomiMi11ultra->Samsung S22 ultra->S24 ultra.
-
TODI1111
veterán
Múlt héten én is megkaptam a készüléket, de nem sokáig élvezhettem. A telenornak viszont elég érdekes hozzáállása van a vásárlástól való elálláshoz. [link]
-
törölt tag
válasz gainwardgs #463 üzenetére
Így legalább elmondhatják hogy az új exynos mennyit lépett előre teljesítményben az előzőhöz képest.
-
kakuk.tamas
addikt
Ez vótmá’?! [link]
Nem véletlenül nem lett reklámozva az AMD-s összefonódás. Lesznek itt még ‘kellemetlenségek’…
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Decske
senior tag
Pontosan ezért van benne az elektromos autókban a töltésmaximalizálás. Gondolj bele, hogy mennyit áll használat nélkül egy autó élete során. Ha nem használod, de magas töltöttségen van, romlik az élettartama.
A telefonokban és a laptopokban is csak ezért van ez a funkció, ahogy az éjszakai adaptív töltést is jellemzően emiatt vezették be.Samsung Galaxy Z Fold 3, Asus Zephyrus G14 (2020)
-
csubííí
senior tag
válasz TODI1111 #472 üzenetére
Ahogy már írták, online vásárláskor 14 nap az elállás.
Viszont, ha 3 napon belül meghibásodik akkor cserélni kell, vagy a termék árát kötelesek visszaadni.
Tudomásom szerint a 14 napos elállás (van ahol ez sokkal több 30-60 nap, törvényileg 14 nap) a meghibásodásra nem vonatkozik.
Ezért ha a 3 napból kifutottál nem kellett volna mondanod semmit (ez volt a baj) , csak egyszerűen élni az elállási jogoddal. Aztán újra rendeltél volna online. -
horatio
tag
válasz kakuk.tamas #475 üzenetére
Bakker meg sincs még a telefon de már most aggódom.
Oneplusról váltanék egyébként. Oneplus 3 óta mindent használtam, most gondoltam a 10 Pro helyett kipróbálom ezt.
Lehet hogy hiba volt.Két nap az élet, három nap a karnevál.
-
mjani1172
addikt
Az baj, hogy nagyon sok a dezinformáció, még hivatalos helyen is. Mivel a kereskedelemben dolgozom ez naponta kerül elő.
A Samsung hülyeséget ír.
1.Elállás: A fogyasztó indoklás nélkül elállhat a határidőn belül.
2 Ha hibás a termék akkor 3 napon belül megillet a csere, három napon túl már szervíz.
Tehát ha nem szólsz, hogy rossz, akkor elállhatsz, ha szólsz akkor nem.
Ez törvény, csak azért írtam le mert hihetetlenül sokan nem tudják, kb. az emberek 99% a.
Most, hogy jó vagy nem jó az más dolog,.[ Szerkesztve ]
-
bbendre
őstag
válasz kakuk.tamas #475 üzenetére
Ilyeneket csinál a Pixel6Pro is :)
iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
TODI1111
veterán
Magyarország előre megy. Ha az ember becsületes és a jó szándék vezérli, ezért jelzi, hogy a készülék hibás (nehogy máshoz kerüljön) akkor őt szivatják. Holott a gyártótól is azt a álaszt kaptam miszerint
"14 napig jogában áll elállni a vásárlástól,amennyiben a készüléken bármilyen rendellenes jelenség tapasztalható...." -
Hallosz
senior tag
Bosszantó. De, ha jól belegondolsz érthető.
3 napon belül lehet visszavinni meghibásodás esetén.
14 napon belül elállhatsz a vásárlástól.Ha jól olvastam ki a leírásodból, akkor 3 napon túl jelentettél meghibásodást, kifutottál a határidőből azaz már csak javítást kérhető ezzel érvénytelenítve az elállási lehetőséget.
Ha csak simán bevitted volna, hogy meggondoltad magad, akkor működik az elállás.(magam is jártam hasonló cipőben)
-
ForRedGlory
félisten
"Ha jól olvastam ki a leírásodból, akkor 3 napon túl jelentettél meghibásodást, kifutottál a határidőből azaz már csak javítást kérhető ezzel érvénytelenítve az elállási lehetőséget."
Ez hülyeség. Olyan nincs, hogy egy hibás telefontól nem lehet elállni 14 napon belül, ha nem jelezte 3 munkanapon belül a hibát.
A Telenor szemétkedik és még a jogszabályt sem ismeri. Kötelesek 14 napon belül visszavenni a készüléket, ami után azt csinálnak vele, amit akarnak... ha közben kiderül, hogy a vásárló tette tönkre, akkor majd bevasalják rajta.
Megjegyzem, az Aqua is valahogy úgy csinálja, mint a Telenor, de egy fokkal kultúráltabban. Volt egy elállásom, aztán mondta a gyerek, hogy rendben, semmi gond, de a visszautalás előtt a szerviz megnézi, hogy rendben van-e a készülék (HDD-t vittem vissza) és ha nem találnak olyan gondot, ami alapján ügyfél oldali hibára vezethető vissza a hiba (pl fociztam vele), akkor utalják a vételárat.
[ Szerkesztve ]
-
raskolnikoff
őstag
8/128, sestore, 4 nap alatt megjött
Drukkolok a többieknek is. Úgy látszik a nagyobbakból még akadozik az ellátás...A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
csubííí
senior tag
Ahogy én, Hallos és mjani1172 is írta.
[ Szerkesztve ]
-
horatio
tag
válasz raskolnikoff #486 üzenetére
Szerencsés vagy majd mesélj milyen.
Két nap az élet, három nap a karnevál.
-
ForRedGlory
félisten
Nem akartam belemenni, de látom muszáj, mert így keletkezik az urban legend.20.§ - 30.§ között olvasható minden információ az elállással kapcsolatban. Külön kiemelném, hogy a 29.§-es paragrafusban vannak a kivételek, amikor nem élhet elállással a vásárló. Én nem olvasok benne olyat, amit intravénásan akartok itt beadagolni TODI111-nek és mindenkinek.
Kérlek idézd be nekem a jogszabályban, hogy mivel szeretnéd alátámasztani azt az esti mesét, hogy ha a becsületes vásárló jelzi az elállás okát (műszaki hiba), akkor már nem érvényesíthető rá a 14 napos elállás.
[ Szerkesztve ]
-
-
bajan122
friss újonc
Előrendelés:
Én 13-án rendeltem a SES-től. Nincs még semmi. Ha hívom őket akkor érzem, hogy én vagyok a századik és igyekeznek udvariasan lekoptatni.
Én azért többet várnék kicsit egy fél millás telefon előrendelésénél. Pl. hogy kapjak hetente egy mailt, hogy épp mi a helyzet. Pl a Samsung szállítások csúsznak, előre láthatólag március elején várható a telefon. Viszont a nulla információval nem tudok mit kezdeni. -
madkiller
őstag
válasz sanyijedi #497 üzenetére
Köszi, megnézem, ha megkapom, de a 10-én rendelt samsung.com/hu még sehol nincs sajnos. 2x beszéltem az ügyfélszolgálattal,de én is a finom lerázást éreztem. Másodszorra elcsodálkozott a hölgy, hogy a futár még nem keresett, mert elmondása szerint a futár fog értesíteni nem ők....
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 5G DS Black - 8/128 GB, EGYRE OLCSÓBBAN
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512Gb Dual, Kártyafüggetlen, 6 hónap Garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra (Burgundy színű) 12/256GB DS Garanciális újszerű állapot
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest